Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport 1.000.000 Nederlanders met diabetes: Obesitas is een oorzaak

1.000.000 Nederlanders met diabetes: Obesitas is een oorzaak

0
1.000.000 Nederlanders met diabetes: Obesitas is een oorzaak

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland hebben diabetes. Dit is 1 op de 16. Grote kans dat iemand in jouw omgeving diabetes heeft. Maar weet je eigenlijk wat diabetes precies is? Wat de oorzaken zijn?

[poll id=”16″]

Overgewicht is een van de oorzaken van diabetes. Diabetes heeft een domino-effect en kan leiden tot meerdere ziektes, zoals nierfalen, dementie en een hartaanval. Dit moet niet onderschat worden.

Neem eens een kijkje op diabetesfonds.nl , steun het Diabetes Fonds in haar onderzoek en help daarmee andere ziekten voorkomen.

Vorig artikel Dr. Frank Dieet Recepten, Eiwitrijk en Koolhydraatarm
Volgend artikel Kleurenblind Test Online
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987