1 Dag Dieet

Met het 1 dag dieet kan je op een eenvoudige manier tot 2 kilo afvallen. Makkelijk als je op korte termijn af moet vallen zodat je broek weer dicht kan voor bijvoorbeeld een feestje of belangrijke afspraak. Het één dag dieet duurt zoals de naam al doet vermoeden slechts één dag. Tijdens deze dag volg je strikt het onderstaande voedingsschema.

Hieronder zie je het voedigsschema van het een dag dieet.

1 dag starter

 • 2 volle glazen water drinken en verder
 • 1 glas om het uur.

1 dag dieet ontbijt

 • een yoghurtje + koffie of thee

1 dag dieet 10.00 uurtje

 • 1 vrucht.

1 dag dieet lunch

 • een yoghurtje + 2 koppen kersenstelen of venkelthee.

1 dag dieet vier uurtje

 • 1 vrucht naar keuze

1 dag dieet diner

 • een yoghurtje + 2 koppen kersenstelen of venkel thee.

Jouw mening over het 1 dag dieet.

Wat is jouw ervaring met het 1 dag dieet? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

105 Reacties

 1. Ik ben 13 bijna 14 ongeveer 1.56 weeg 47 kilo ik voel me zo zo zo dik ik ga dit meteen proberen het liefst weeg ik 40 of 39

 2. Dit is te gek voor woorden. Mijn nichtje had deze site gevonden en heeft, zoals elke tiener zou doen, het geprobeerd. Ze is die dag zelf 3 keer flauw gevallen en lag een dag later in het ziekenhuis. Doe het dus niet!!!

 3. Gisteren nog eens het 1 dag dieet gedaan, als balansdag na de feestdagen en makkelijk wat vocht kwijt te raken. Deze morgen 1,2 kilo minder op de weegschaal en voelde me direct minder opgeblazen. Vandaag gaan we gewoon op een gezonde manier verder.

 4. Sjeesh, een beetje zielig dit. Dat kinderen willen afvallen omdat ze zichzelf teveel vinden wegen. Jullie mogen blij zijn dat jullie normaal wegen, want te weinig wegen is ook niet goed voor je! Zelf ben ik 12 jaar, 155 cm lang en weeg rond de 34,5 kilo. Ik ben zo mager als een lat en irriteer mij hier rot aan. Denken jullie dat jongens het mooi vinden als je zo mager bent? Waarschijnlijk niet. Als je toch te zwaar bent, ga GEZOND eten. Ga niet te weinig eten of maaltijden overslaan, je lichaam gaat op spaarstand en als je weer normaal eet vliegen de kilo’s er weer aan. Vergeet ook niet dat je stofwisseling er aan gaat en als dat niet meer werkt kan je dat NOOIT meer fixen!

  ~ Natasja

 5. oeps, nog een vraag vergeten….
  welke vrucht mag je? alles; appel, eer, banaan, mandarijn?

  Ik ga het eens proberen, ben benieuwd!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in