2 Dagen Dieet Gratis Preview

Het officiële 2 Dagen Dieet, Vastendieet of 05:02 Dieetboek is nu ook in Nederland verkrijgbaar. In samenwerking met Kosmos uitgevers mag ik je een gratis preview aanbieden. Vul hiervoor het aanvraagformulier in dat je verderop op deze pagina kunt vinden. Ben je enthousiast over deze gratis preview? Bestel dan het boek en start met deze nieuwe manier van afvallen.

Afvallen was nog nooit zo makkelijk

Ben jij zo iemand die tevergeefs heeft geprobeerd af te vallen of heb je de pondjes die je was kwijtgeraakt er direct weer aan gegeten? Dan is dit een boek voor jou. Het 2-dagendieet is een
totaal nieuwe, op onderzoek gebaseerde manier om af te vallen waar je echt iets aan hebt, zowel wanneer je al jaren worstelt met je gewicht als wanneer je nog maar pas hebt besloten te gaan afvallen. Het 2-dagendieet is heel simpel: je lijnt maar twee achtereenvolgende dagen per week en eet de overige vijf dagen normaal.

2dd-v2

Spelregels

Het mooie van het 2-dagendieet is dat het zo simpel is en datje het maar op twee liefst achtereenvolgende dagen van de week hoeft te doen: twee dieetdagen zijn gemakkelijk in te passen in zelfs het drukste leefpatroon. Je hoeft geen calorieën te tellen of honger te lijden. Je moet je alleen houden aan de lijst met aanbevolen voedingsmiddelen die je in het boek kunt vinden en ervoor zorgen dat je de aanbevolen minimumporties tot je neemt, zonder het maximum te overschrijden. De auteurs raden je aan de twee dieetdagen achter elkaar te doen om ten volle te profiteren van het dieet. Uit onderzoek bleek dat dit het lijnen vergemakkelijkt en ervoor zorgt datje de tweede dag ook echt doet.

Gratis Preview

Vul het onderstaande formulier in en ik stuur je een gratis preview van Het 2 Dagendieet. Deze preview is gegarandeerd kosteloos en beschikbaar gesteld door Kosmos uitgevers.


Vragen en Ervaringen

Heb je vragen, of wil je ervaringen uitwisselen? Stel dan een vraag, lees de reacties van andere bezoekers, of deel jouw ervaring met het 2 dagendieet.

7 Reacties

 1. Hallo
  Ik heb het 2 dagendieet nu 3 weken gedaan. Gewoon op mijn eigen manier. Zorgen dat ik niet meer dan 500 cal. binnenkrijg en voornamelijk eiwitten. In 3 weken ben ik 3 kilo kwijt. Het is eigenlijk niet zo moeilijk. Ik neem de 2 dagen wanneer het het beste uitkomt. Niet achter elkaar. Op de dagen dat ik dus bijna niets eet, heb ik eigenlijk niet zoveel honger. Ik maak bijv. een heleboel soep van groente en tartaar, en eet daar de hele dag van zoveel en zo vaak ik wil. En daarnaast bijv een beetje magere kwark of kipfilet. Op andere dagen neem ik bijv plakjes kipfilet, kalkoenfilet en achterham verdeelt over de dag. Aan het eind van de dag heb ik soms wel zin in iets maar de gedachte dat ik morgen weer gewoon kan eten houdt mij sterk. Het is maar 1 dag! De andere dagen doe ik gewoon mee, maar natuurlijk wel een beetje opletten. Niet 2 gebakjes op een dag ofzo. Het resultaa is goed en ik voel me prima. Dit hou ik nog wel even vol.

 2. Krijg je de melding dat je emailadres al staat ingeschreven?
  Gebruik dan deze link om de gratis preview te downloaden.

  Sanne

 3. Ook ik krijg de melding dat het emailadres al staat ingeschreven. Kun je mij svp op een andere manier aan de preview helpen? want ik ben wel erg benieuwd!

 4. helaas kan ik geen preview aanvragen. Er wordt aangegeven dat dit emailadres al staat ingeschreven.
  Ik vind dit jammer, dat dit niet kan!

 5. Helaas kan ik geen preview aanvragen. Ik krijg een melding ‘dit e-mailadres is al ingeschreven’.
  Jammer want het lijkt me juist de bedoeling van deze site, dat je gratis previews en recepten krijgt.

 6. Dank je voor deze preview Sanne. Ik ken het vastendieet al. Daar lijkt dit we een beetje op. Ik zag dat het boek vanaf vandaag te koop is, en heb het besteld.

  Pauline

  x

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in