2 Dagendieet Kookboek – weekdeal bol.com

Recepten voor het 2 Dagendieet van Michelle Harvie & Tony Howell

Eerder schreef ik al een review over het 2 dagendieet. Het 2 dagendieet is ontwikkeld met als doel gewichtsverlies op de korte én de lange termijn. Het leidt snel tot resultaat: wel 2 kg vetverlies per week. Tijdens een klinisch onderzoek verloor de 2-dagendieetgroep zo’n anderhalf keer sneller vet dan de groep die een conventioneel, caloriearm zevendaags dieet volgde.

2 Dagendieet Korting bij bol.com

Deze week is het 2 Dagendieet ebook een weekdeal bol.com Alleen deze week betaal je geen 9,99 euro maar slechts 5,99 euro voor het 2 Dagendieet ebook. Een besparing van 40%. Deze weekdeal is geldig tot en met aanstaande zondag. Heb je geen e-reader? Het papieren boek van het 2 dagendieet is tijdelijk te bestellen voor 8,95 euro in plaats van 14,95 euro. Voor meer informatie bezoek je de website van bol.com

Koolhydraatarm dieet

Bij het 2-dagendieet volg je twee dagen per week een koolhydraatarm dieet. Deze ‘dieetdagen’ kun je het best achter elkaar doen. Als je ze over de week verspreidt, kun je ook afvallen, maar uit ons onderzoek bleek dat deelnemers de tweede dag even gemakkelijk of zelfs gemakkelijker vonden dan de eerste als ze ze vlak na elkaar deden, doordat ze eraan gewend waren geraakt minder te eten. Er is ook bewijs dat twee dagen achter elkaar lijnen extra voordelen voor de gezondheid oplevert; je stofwisseling bevindt zich dan namelijk langer in een gezondere staat. Op de dieetdagen eet je veel eiwitten, gezonde vetten, magere zuivelproducten en wat groente en fruit. Je mag niet meer koolhydraten tot je nemen dan zo’n 50 g per dag.

2 Dagendieet Recepten 2dagendieet

In het 2 Dagendieet Kookboek staan heerlijke recepten die je kunt toepassen op het 2 Dagendieet. Een kleine selectie uit de recepten die je in het kookboek kunt vinden:

  • Yoghurtsmoothie met frambozen & aardbeien
  • Pesto-kalkoensalade
  • Bevroren bramenyoghurt
  • Gegrilde misokip met een salade van ingelegde groenten
  • Salade met krab, meloen & rucola
  • Thaise rundvleessalade
  • Tijgergarnalen met citroen en gepureerde sojabonen

Je ziet dat afvallen geen afzien hoeft te betekenen. Neem voor meer recepten een kijkje in het kookboek.

Weekmenu’s

Vind je het moeilijk om een menu samen te stellen uit de recepten? In het kookboek staan zowel standaard als vegetarische weekmenu’s die recepten bevatten die snel te bereiden zijn en die je kunt combineren om een gezonde maaltijd samen te stellen. Voor sommige mensen werkt het beter als ze zich strikt houden aan de voorgestelde planning, vooral aan het begin van het 2 Dagendieet. Wil je wat meer flexibiliteit, dan vormen de planners een prima uitgangspunt om maaltijdsuggesties te combineren.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in