Home Voeding 2BSlim Sauzen Siropen en Dressings Getest

2BSlim Sauzen Siropen en Dressings Getest

2BSlim sauzen zijn volledig vrij van koolhydraten, vetten en suiker en die daarnaast ook nog eens nauwelijks calorieën bevatten. Hartstikke mooi natuurlijk als je een koolhydraatarm, vetarm of caloriearm dieet volgt. Want wie herkent het nou niet, je wil genieten van een lekkere salade, een bord pasta, een hamburger, friet of stuk vlees van de barbecue. Je giet er een vette klodder saus overheen en met iedere scheut die je toevoegt wordt het schuldgevoel groter en groter omdat je weet dat sauzen vol zitten met suiker, vet én calorieën.

Je zal vast wel eens gedacht hebben “was er maar een saus die net zo lekker is maar die mij niet voorziet van al die calorieën, koolhydraten, vetten en suiker

Die sauzen beweert het merk 2BSlim nu ontwikkeld te hebben. Met maar liefst 8 verschillende varianten introduceert dit merk een compleet assortiment sauzen die stuk voor stuk niet meer dan 1 of 2 calorieën per dosering bevatten en daarnaast volledig vrij zijn van koolhydraten, suiker en vetten. Als je bijvoorbeeld de voedingswaarden van 2BSlim cocktailsaus vergelijkt met een willekeurige cocktail saus uit de supermarkt zie je dat de supermarkt variant per 100 ml 330 kcal bevat, 31 gram vetten en 7 gram suikers. 2BSlim cocktail saus bevat per 100 ml 7 kcal, 0 gram vetten en 0 gram suikers. Een behoorlijk verschil dus.

Met deze voedingswaarden leek het mij onmogelijk dat deze sauzen net zo lekker zouden zijn als gewone sauzen. Tijd dus om de proef op de som te nemen en te beoordelen of dit het geval was.

Ik heb alle 8 de sauzen besteld en hieronder vind je mijn bevindingen

Barbecue saus

Ik begin meteen met de saus waar ik het meest benieuwd naar was en dat is de BBQ saus. Want vertel nou eerlijk, een barbecue feestje waar geen barbecue saus aanwezig is, is per definitie al een mislukt feestje. Hoewel ik eigenlijk heel sceptisch was en niet veel verwachtte van een saus met zo weinig calorieën was ik na het proeven van de 2BSlim barbecue saus aangenaam verrast. Echt super lekker en haast niet te onderscheiden van een gewone barbecue saus!

Ketchup

Gelijk door naar de volgende saus, ketchup. Hoewel de 2BSlim variant een stuk dunner is dan de ketchup die ik gewend ben en dus iets moeilijker doseert, was de smaak wederom verrassend goed. Gewone ketchup staat bekend om het hoge gehalte suiker dat er in zit. 100 ml gewone ketchup bevat zo’n 25 gram koolhydraten waarvan meer dan 20 gram suikers. 2BSlim ketchup bevat helemaal geen koolhydraten en ook geen suikers. Het is gezoet met sucralose dat ervoor zorgt dat het toch een zoete smaak heeft.

Tomaat basilicum

Uitgaande van het feit dat 2BSlim tomaat basilicum saus bedoeld is als pastasaus heb ik het gebruikt over een bord spaghetti. Het nadeel aan deze saus vind ik dat het flesje met 250 ml iets te klein is om het als pastasaus te gebruiken. Dan ben je na een aantal keer pasta eten door je flesje heen. De smaak daarentegen is heel lekker. Wanneer je een bord pasta wil maken dat echt extreem weinig koolhydraten, vet en calorieën bevat, dan moet je 2BSlim tomaat basilicum gebruiken in combinatie met Slim Pasta, Zero Pasta of Smart Pasta. Deze pasta is gemaakt van glucomannan vezels en bevat net als de saus helemaal geen koolhydraten, vet en suiker en bevat slechts 9 kcal per 100 gram. Beetje tomaat basilicum saus erover, groente erbij en je hebt een compleet gerecht van nog geen 25 kcal.

Knoflook

De smaak van 2BSlim knoflooksaus is prima, alleen vind ik hem iets te doorzichtig waardoor het meer op een dressing lijkt dan op een witte knoflooksaus zoals we die gewend zijn. Ik zal vanaf nu in ieder geval een minder groot schuldgevoel hebben bij het eten van een broodje shoarma.

Aardbeien siroop

2BSlim heeft gelukkig ook gedacht aan zoete sauzen waarmee je toetjes lekkerder kunt maken. Ik vond de siroop iets aan de dikke kant, maar de smaak is wederom verbazingwekkend goed. Heerlijk over een eiwitrijke pannenkoek bijvoorbeeld.

Chocoladesaus

Ik ben gek op chocoladesaus, zeker in combinatie met een pannenkoek of vanille ijs. Ik vond deze chocolade saus iets te zout. Maar het bevat in vergelijking met gewone chocoladesaus weer zo veel minder koolhydraten en calorieën dat ik me goed kan voorstellen dat mensen die een koolhydraatarm of caloriearm dieet toch de voorkeur geven aan de 2BSlim chocolade saus.

Caesar dressing

Je kent het wel, je wilt genieten van een caloriearme salade, kiest voor ingrediënten zoals kipfilet, zalmsnippers of rauwkost, en vervolgens giet je er een caesar dressing over die vol met suikers zit. En weg is je koolhydraatarme salade. Ik was dus ook erg benieuwd naar de smaak van 2BSlim Caesar dressing die zoals de hele 2BSlim lijn vrij is van koolhydraten en suikers. Ook deze saus heeft mijn verwachtingen overtroffen en zal de beste vriend worden van mensen die een dieet volgen.

Cocktailsaus

En dan als laatste mijn absolute favoriet: 2BSlim Cocktail saus. Deze saus smaakt echt net zo goed als gewone cocktail saus, maar dan met 98% minder calorieën, koolhydraten, vet en suiker. Heerlijk over een stukje vlees van de barbecue, garnalencocktail of krabsalade.

Conclusie

Ik ben echt zeer verbaasd over deze nieuwe 2BSlim sauzen die misschien op een enkele na, bijna net zo lekker zijn als gewone sauzen. Het feit dat deze sauzen zó weinig kcal bevatten en volledig vrij zijn van koolhydraten en vet, en dan toch nog zo lekker smaken maakt deze sauzen echt uniek en een absolute aanrader. Een fles van 250 ml wordt verkocht voor € 3,90. Aangezien je best een tijd doet met een fles is dit goed betaalbaar en ideaal tijdens een dieet. De enige saus die ik graag nog in het assortiment zou willen hebben zien is mayonaise want dat is toch een van de meest gebruikte sauzen. Ik hoop dat ze die binnenkort ontwikkelen.

De sauzen van 2Bslim zijn onder andere te koop bij Dieet Pro en  Body&Fitshop

Gezonde Groeten,

[thrive_leads id=’50360′]

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleAntibiotica in Voeding
Next articleGroenlipmossel
2bslim-sauzenIk ben aangenaam verrast over deze nieuwe 2BSlim sauzen die misschien op een enkele na, bijna net zo lekker zijn als gewone sauzen. Het feit dat deze sauzen zó weinig kcal bevatten en volledig vrij zijn van koolhydraten en vet, en dan toch nog zo lekker smaken maakt deze sauzen echt uniek en een absolute aanrader.

15 Reacties

  1. Ik zou graag de sauzen willen testen van 2beslim… Nu heb ik alles gevolgd zoals op u site staat. Heb ook een mail ontvangen met een link om de aanvraag te activeren. Dan krijg ik een scherm dat mijn aanvraag is ontvangen en dat ik een mail krijg met instructies… Dan ontvang ik niets meer…. Zou u mij kunnen helpen aan een testpakket? Alvast bedankt S.

  2. Naar aanleiding van deze actie zijn er veel vragen binnengekomen bij onze redactie. De actie is eenvoudig: Iedereen die het formulier invult ontvangt binnenkort een email met de vraag om adres adresgegevens te verstrekken. Vervolgens ontvang je kosteloos per post een 2Bslim sample.

  3. Kan net als anderen niet op de site komen om me aan te melden voor de test van 2BSlim sauzen

    Ik hoop dat Sanne ons verder kan helpen zodat wij ons alsnog kunnen aanmelden voor deze test.

    Gr. En succes….Lisa

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987