2Fase of Phase2 een nieuwe afslankmethode gericht op ondersteuning van het afvalproces en gewichtsbeheersing. 2Fase bevat één uniek ingrediënt dat zorgt voor een verhoogde vetverbranding, wat uiteindelijk tot gewichtsverlies leidt.

Gebruik van 2Fase

Het gebruik van 2Fase is erg gemakkelijk en goed toe te passen in iedere levensstijl. Voor het beste resultaat wordt geadviseerd 2 maal daags een capsule te gebruiken vóór een koolhydraat rijke maaltijd. De capsules dienen minimaal een half uur voor de maaltijd ingenomen te worden met voldoende water. Het beste is om een capsule in te nemen voor de lunch en voor de avondmaaltijd, dit omdat deze twee maaltijden over het algemeen de meeste koolhydraten bevatten en het in sommige gevallen lastig is minimaal een half uur voor het ontbijt een capsule in te nemen.

2Fase Review en Testpersonen Gezocht

Onlangs hebben we 30 dagen 2Fase in combinatie met Fitslim getest. Lees de FitSlim en 2Fase Review van Sanne. Op dit moment zijn we op zoek naar testpersonen die deze combinatie ook willen testen. Aanmelden kan via deze link. Let op, het aantal deelnemers is beperkt.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

1

Er wordt geadviseerd de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Het product is geschikt voor volwassen mannen en vrouwen boven de 18 jaar. Het wordt afgeraden 2Fase te gebruiken als je zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft. Raadpleeg bij twijfel over gebruik altijd je huisarts. Houdt 2Fase buiten het bereik van kinderen.

Wat kost 2Fase?

Een pot 2Fase bevat 60 capsules. Dit is voldoende voor een maand wanneer je 2 capsules per dag gebruikt. Op de website van 2Fase zijn de volgende prijzen te vinden:

1 pot 2Fase: 60 capsules voor 1 maand: €29,95

2 potten 2Fase + 1 GRATIS: 180 capsules voor 3 maanden: €59,90

3 potten 2Fase + 2 GRATIS: 300 capsules voor 5 maanden: €89,95

4 potten 2Fase + 3 GRATIS: 420 capsules voor 7 maanden: €119,80

Vragen en ervaringen

Heb jij vragen over 2 Fase afslank capsules? Of wil je jouw ervaring met dit product delen? Stel dan een vraag, of laat een reactie achter. Je kunt ook de reacties van andere bezoekers lezen.

Ingrediënten 2Fase

Welke werkzame stoffen zitten er eigenlijk in 2Fase? Zoals eerder te lezen is er één uniek ingrediënt toegevoegd aan 2Fase. Dit is het unieke boonextract Phaseolus Vulgaris verkregen uit het Andes gebied in Zuid-Amerika. De werkzame stof in dit boonextract zorgt ervoor dat een deel van de koolhydraten uit de voeding niet opgenomen worden in het lichaam. De energie die het lichaam normaal gesproken uit deze koolhydraten haalt wordt nu uit de vetreserves in het lichaam gehaald. Dit proces zorgt voor een verhoogde vetverbranding. Een verhoogde vetverbranding geeft als resultaat een slanker lichaam en gewichtsverlies.

Kruiden en Mineralen

2Fase is een kruiden- en mineraalpreparaat bestaande uit 100% natuurlijke ingrediënten. 2Fase is ontwikkeld volgens wetenschappelijke inzichten. Zo heeft ook Dr. Oz in een van zijn shows de werking van het boonextract Phaseolus Vulgaris aangetoond en beveelt hij producten die dit unieke ingrediënt bevatten aan voor personen met overgewicht.

Wie zit er achter 2Fase?

2Fase is een natuurlijk voedingssupplement van Jobacom Pharma B.V. Dit is een onderdeel van Klemans Groep B.V. Het bedrijf is gevestigd in Medemblik in Nederland. Dat het bedrijf zich heeft gevestigd in Nederland zien wij als een voordeel omdat veel vergelijkbare afslankproducten vanuit het buitenland door duistere organisaties verkocht worden. Klemans Groep B.V. beloofd een ‘niet goed geld terug garantie’ binnen 4 weken na ontvangst van het product.

Kwaliteit volgens HACCP code

Alle producten van Jobacom Pharma B.V. worden volgens de strengste kwaliteitseisen geproduceerd, verpakt en opgeslagen. De kwaliteitsnorm volgens de HACCP code wordt gehanteerd. Dit is vereist door de Nederlandse Voedsel en Waren autoriteit. HACCP is de afkorting van Hazard Analysis Critical Control Points. De HACCP vereist dat tijdens het hele productieproces wordt gecontroleerd op mogelijke gevaren voor de voedselveiligheid.

Niet Goed, Geld Terug

Ben je niet tevreden? Dan krijg je probleemloos je geld terug. Klemans Groep B.V. is zo overtuigd van 2Fase dat ze rustig durven te stellen dat wanneer je ontevreden bent over het behaalde resultaat, je het product binnen 4 weken na ontvangst, eenvoudig kunt retourneren, en je geld teruggestort krijgt.

Voordelen

• 100% natuurlijke ingrediënten
• 2Fase is géén dieet
• Geen negatieve bijwerkingen
• Blijf van iedere maaltijd genieten
• Past in iedere levensstijl
• Niet goed geld terug!
• Snel en blijvend resultaat

Nadelen

• Niet geschikt voor personen jonger dan 18 jaar.
• Geen testresultaten bekend.
• Uitsluitend online te bestellen of af te halen in Medemblik.

Conclusie

2Fase is een natuurlijk product, in tegenstelling tot veel vergelijkbare producten die allerlei chemische ingrediënten bevatten. De werking van het product is nog niet aangetoond. De niet goed geld terug stelt je wel in de gelegenheid het uit te proberen. Nog een voordeel is dat het product vanuit Nederland verkocht wordt en niet door een duistere buitenlandse organisatie. Verder worden de capsules onder strenge kwaliteitseisen geproduceerd.

Vragen en ervaringen

Heb jij vragen over 2 Fase afslank capsules? Of wil je jouw ervaring met dit product delen? Stel dan een vraag, of llaat een reactie achter. Je kunt ook de reacties van andere bezoekers lezen.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele waardering
Vorig artikelRecept: Vullende Broccolisoep
Volgend artikelOvergewicht door Koolhydraten, Eiwitten en Vetten
2fase-phase2-afslankpillen2Fase is een natuurlijk product, in tegenstelling tot veel vergelijkbare producten die allerlei chemische ingrediënten bevatten. De werking van het product is nog niet aangetoond. De niet goed geld terug stelt je wel in de gelegenheid het uit te proberen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in