Met dit dieet zou je een 4800 gram afvallen in 3 dagen.
Houdt u 3 dagen absoluut aan de voorgeschreven hoeveelheden, anders werkt het dieet niet. U kunt onbeperkt of thee gebruiken koffie/thee zonder suiker!

Dag 1:
Ontbijt:
1 bruine geroosterde boterham
2 paplepels pindakaas
1 halve grapefruit
koffie/thee

Lunch:
60 gr. uitgelekte tonijn op water (blik)
1 bruine geroosterde boterham

Diner:
95 gr. mager vlees (kipfilet/rosbief)
120 gr. sperciebonen
120 gr. bieten gekookt (niet uit blik)
1 kleine appel
120 gr. vanille ijs (kopje)

Bestel het ‘3 dagen dieet boek’ bij bol.com

 

De oplossing
De oplossing
L. Mellin

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Dag 2:
Ontbijt:
1 gekookt ei op geroosterde boterham
1 halve banaan

Lunch:
120 gr. hüttenkäse of magere kwark of cottage cheese
5 crackers (craqottes)

Diner:
3 worstjes uit blik
120 gr. brocolli
60 gr. wortels
1 halve banaan
60 gr. vanille ijs

Dag 3:
Ontbijt:
5 crackers (craqottes)
100 gr. cheddar
1 kleine appel

Lunch:
1 hard gekookt ei
1 geroosterde boterham

Diner:
60 gr. tonijn
120 gr. bieten gekookt (niet uit blik)
120 gr. bloemkool
1 halve part niet te zoete meloen
60 gr. vanille ijs

Tussendoortjes

Je mag de volgende tussendoortjes gebruiken:

Wortel, komkommer, fruit, mineraal water metof zonder koolzuur.

Tot slot

Drink minstens 8 tot 10 glazen water per dag, het is gezond, helpt tegen de honger en is goed voor je vochtbalans.

Ervaring met het 3 dagen dieet

Heb je ervaring met het 3 dagen dieet? Vragen of suggesties? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

248 Reacties

 1. Ik ga het ook proberen alleen lust ik geen kaas. Kan ik ipv kaas ook achterham op mijn crackers doen?
  Groetjes Linda

 2. Ik heb het ook ooit gedaan beviel me primna nu zit mijn skibroek iets te strak voor volgende week ga het even 3 dagen doen je moet wel op blijven letten daarna dat weet ik.

 3. Hallo,
  Ik ben 1,63m en gisteren begonnen met dit dieet. Ik wil net 4 kilo kwijt om straks bruidsjurken te passen en iets strakker te zijn :-) Mijn startgewicht is 58,2kg. Ik zou dus rond de 54 willen wegen. Ik ga pas na het dieet weer wegen. De eerste dag was goed te doen al verloor ik s’avonds wel veel energie. Vandaag dag 2 vond ik de lunch net te veel en heb ik een cracker (met huttekasse) minder op. Ik eet deze wellicht voor het diner of als ik s’avonds nog trek krijg. Ik drink voldoende, zeker 3 liter water en dan nog thee of koffie. Helpt ook tegen de honger. Ijs na het diner is een mooie beloning voor de dag. Ik ben benieuwd wat het doet en zal het resultaat delen. Succes voor de rest!

 4. Ik ga morgen beginnen met dit dieet,laaang geledenal gedaan en toen beviel het me prima! Ik schrijf dit ook op als stimulans voor mezelf om het vol te houden. Hou de voortgang bij op dit forum!

 5. Aangezien het dieet gebaseerd is op een chemische reactie en het vanille ijs b.v nodig is voor extra verbranding ( metabolisme ) gaan veel mensen de fout in door de nodige ingrediënten te veranderen. Dit beïnvloedt het uiteindelijke resultaat! Je moet je dus strikt aan de voorgeschreven combinaties houden.

 6. Ik ga dit dieet ook volgen. Dag 1 zit er nu op en ben heel benieuwd naar het resultaat. Nu wel erg trek moet ik zeggen. Ik hou jullie op de hoogte!

 7. Hallo allemaal,

  Ik ben 23 en ben 1.74 lang ik begon 6 weken terug aan dit dieet en woog toen 80 kilo en weeg nu 69 kilo het ging dus lang allemaal niet zo snel bij mij en bij de laatste kilo’s ( vanaf 71 ) ben ik ook begonnen met joggen.
  Ik kwam op de site om meer te lezen over andere ervaringen met het dieet en zag de reacties van beginnende of twijfelende mensen ,maar naar mijn ervaring dit is een prima dieet!
  Het kan soms heel lastig zijn om je er aan te houden vooral weekenden, maar als je het een tijdje blijft kan je dit makkelijk volhouden ik heb me strikt aan het dieet gehouden het is soms totaal niet lekker maar dat hoort er maar bij haha.
  Belangrijk is dat je ook na de 3 dagen een vast eet patroon hebt (s’ochtends , s’middags s’avonds). Blijf gezond eten en ga vooral niet te veel eten de 3 dagen dat je ”vrij” bent om te eten. Soms at ik wat crackers of pakte ik een appel om de honger te stillen.
  Ik hoop dat mijn ervaring jullie helpt om vol te houden! Succes allemaal!

 8. ik ga dit ook eens proberen, heb al vele diëten gevolgd maar geen resultaat, en dit moet elke week? en de rest van de week dan, gewoon eten wat me sterk lijkt oke als men de snoep enzo achterwegen laat.

 9. Het is geen ijs. Moet jij zelf maken.
  Klopt 4 eiwitten stijf en voeg vanille essence en zoetstof. Zet het in de koelkast voor het eten, het houd de textur en de smaak van een vanille ijs.
  Het idee is om 1 kopje of half kopje eiwit per dag consumeren.
  Zelf vind ik niet lekker. Ik eet gewoon de eiwitten, gekookt.

 10. Dag 3: ik Ben in totaal 800 gram afgevallen!
  Van 73kg naar 72,2. Beetje jammer maar maak t dieet gewoon af!

  Groetjes Anouk

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in