Het 30 dagen slank programma

Even voorstellen

Mijn naam is Mathijs Bos, Personal trainer, oprichter van verschillende succesvolle trainingsprogramma’s zoals het 30 dagen slank programma. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van gezond en blijvend afslanken.

Als jij me persoonlijk kent dan weet je dat ik zelf vroeger ook te maken heb gehad met overgewicht. Maar die vetrollen die rondom om mijn middel in de weg zaten waren voor mij nog niet eens het vervelendste. Ik vond het vooral vervelend hoe ik mij daardoor voelde. Ik voelde me vaak onzeker en zat niet lekker in mijn vel. Het gevolg was dat ik hier ook mijn kleding op aanpaste. Het liefst droeg ik ruime trainingspakken en hield ik zo lang mogelijk mijn shirt aan als we naar het strand gingen.

Daarnaast voelde ik me ook altijd moe en liet ik bijna elk half jaar mijn bloed prikken omdat ik ervan overtuigd was dat ik de ziekte van pfeiffer had. En ging dan bijna teleurgesteld weg wanneer de huisarts zei. Meneer bos alles is prima in orde. Alles is prima in orde..? Waarom voel ik mij dan niet zo!

Inmiddels weet ik dat het alles te maken had met een onhandige manier van denken, eten en bewegen!

Na een lange periode van studeren, anders eten en trainen is het me niet alleen gelukt om zelf slank, gespierd en fit te worden. Maar heb ik in de afgelopen 15 jaar tevens honderden mensen geholpen om effectief vet te verbranden en weer volledig grip te krijgen op hun eigen lichaam.

En dit vind ik fantastisch!! Mijn grootste passie is dan ook om jou te inspireren en met namen te transformeren naar een slank en strak lichaam waar je blij en trots op bent!

Wat is de reden waarom het 30 dagen slank programma zo goed werkt? En wat zijn de belangrijkste verschillen met andere methoden?

Kijk! Het gevaar van crash diëten, puntendiëten of methoden waar je bijvoorbeeld werkt met vervangende producten zoals repen of shakes zorgen in het begin misschien wel voor een gewichtsafname maar op langere duur raakt je lichaam uit balans waardoor het juist tegen je gaat werken.

Hoe komt het dan dat je lichaam uit balans raakt? De grootste gevaren zijn:

 • Te weinig eten (hierdoor gaat o.a. je stofwisseling naar beneden)
 • Te weinig voedingsstoffen eten! (wist je dat juist vaak de mensen met overgewicht ondervoed zijn?
 • Te eenzijdig eten (Ook dit is vragen om problemen)
 • Te snel en zonder aandacht eten

(Je kent vast wel de gezegde Je bent wat je eet. Maar uiteindelijk ben je niet wat je eet, maar vooral wat je lichaam opneemt

5 Pijlers van Het 30 Dagen Slank Programma

Om ervoor te zorgen dat JIJ van je lichaam een blijvende vetbrandingsmachine maakt houden we in het 30 dagen programma rekening met 5 belangrijke pijlers!!

1. VOEDINGSWAARDE

Je wilt je lichaam vooral VOEDEN en niet slechts VULLEN.

2. VARIATIE

Door voldoende te variëren voorkom je dat je te weinig binnenkrijgt van het goede en teveel van het slechte.

3. VOLUME

Oftewel, eet je wel voldoende? Om af te slanken is het zoals je waarschijnlijk weet noodzakelijk om meer te verbruiken dan dat je binnenkrijgt. Maar wist je dat je ook te weinig kunt eten? Je wilt bijvoorbeeld voorkomen dat je spiermassa gaat verliezen of dat je schildklier, een belangrijk hormoon die o.a. je verbranding regelt, trager gaat werken.

Over hormonen gesproken… Veel mensen onderschatten de werking van onze hormonen. Als jij als doel hebt om je lichaam te shapen en blijvend vet te verbranden dan is het noodzakelijk om je hormonen in balans te brengen.

Maar wat zijn hormonen eigenlijk? Hormonen zijn signaalstoffen die door verschillende klieren, via de bloedbaan, aan cellen en organen worden afgegeven en daar werkzaam zijn. Het zijn eigenlijk de boodschappers van je lichaam.

Ons lichaam bestaat uit miljarden kleine cellen. En de communicatie tussen de cellen wordt verzorgd door hormonen. Door het volgen van het 30 dagen programma zorg je ervoor dat jouw hormonen weer volledig in balans raken en super effectief met elkaar samen werken. Alle voeding en trainingsschema’s zijn hier perfect op afgestemd.

Maar naast voedzaam, voldoende en goed gevarieerd eten is het ook belangrijk om enigszins rekening te houden met de verhoudingen.

4. VERHOUDINGEN

Verhoudingen tussen bijvoorbeeld de macro nutriënten, Eiwitten, vetten en koolhydraten. En tevens de micro nutriënten… vitamines, mineralen en spoorelementen.

Maar als we bijvoorbeeld kijken naar vetten dan kunnen we deze ook weer onderscheiden in verzadigde en onverzadigde vetten. En de onverzadigde vetten ook weer in omega 3, 6 en 9. Een goede verhouding is cruciaal voor een slank en fit leven en daarom leer je hier ook alles over tijdens het 30 dagen programma.

5. VERTERING

Het vijfde en laatste punt is een optimale vertering! In het 30 dagen programma houden we daarom rekening dat je niet alleen voldoende vezels en belangrijke enzymen binnenkrijgt maar ook dat je met aandacht eet.

Waarom 30 dagen?

Wetenschappelijk is aangetoond dat wij als mensen in staat zijn om binnen 30 dagen onhandige gewoonte af te leren en handige gewoonte aan te leren.
Dit is de belangrijkste reden waarom een uitdaging van 30 dagen zo goed werkt.

Resultaten die je kunt verwachten
Je zal heel snel gaan merken dat :

 • je kleren losser gaan zitten
 • je energie toe gaat nemen
 • je complimenten gaat krijgen
 • je meer grip krijgt op je leven
 • je veel vrolijker en uitgerust wakker wordt
 • je kilo’s gaat verliezen
 • je eventuele suikerverslaving verdwijnt
 • je emoties veel beter de baas bent
 • je moet glimlachen van geluk elke keer wanneer je in de spiegel kijkt

30 dagen slank programma vs andere methoden

 • Hormonen in Balans
 • Blijvend gewicht verliezen
 • Geen honger
 • Meer shape door verhogen spiermassa
 • Stimuleert vetverbranding
 • Geeft energie
 • Versterking van het immuunsysteem.

Als je vandaag start met het 30 dagen slank programma dan ontvang je 10 euro korting.

Gezonde Groeten,

mathijs-bos

[thrive_leads id=’49193′]
RECENSIES OVERZICHT
ALgehele Waardering
Vorig artikelIs Hennepzaad Gezond?
Volgend artikelVerrassende Voedingswaarde van Baobab Poeder
30-dagen-slank-programmaHet 30 dagen slank programma van Mathijs Bos toont aan dat iedereen in staat is om binnen 30 dagen onhandige gewoonte af te leren en handige gewoonte aan te leren. Dit is de belangrijkste reden waarom een uitdaging van 30 dagen zo goed werkt.

1 reactie

 1. Hallo Mathijs,
  Ik vroeg mij net zoals een aantal anderen ook af of jouw programma ook geschikt is voor schildklier patiënten?
  Groeten van Madelief Berden

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in