38 kilo kwijt op witte bonen

James Skeates (28) uit het Engelse Suffolk heeft in zes maanden 38 kilo verloren op een dieet van witte bonen. De timmerman weegt nu 95 kilo. De man werkt elke dag twee blikken bonen naar binnen. Maar hij voelt zich nu veel fitter.

“Ik kan weer naar hartenlust dollen met m’n kinderen Eleanor (3) en George (10 maanden)”, vertelt hij aan The Cambridge Evening News. “Alleen moet ik meer winden laten dan vroeger” “Tijdens mijn pauzes op het werk eet ik bonen in plaats van snoep of andere tussendoortjes. ’s Avonds kan ik mij wat aardappelen, volkorenbrood of pasta bij m’n bonen permitteren. Ik heb nooit honger en ik blijf maar kilo’s verliezen”.

“Bonen passen uitstekend in een evenwichtig dieet”, zegt diëtetiste Isabel Hooley. “Maar wij raden aan om er toch niet meer dan één portie per dag van te eten”.

2 Reacties

  1. alleen maar twee blikken witte bonen..onee ik lees de helft ..ik denk dat het gaat vervelen..een weekje misschien maar geen maanden lang..och wat zal het daar dan lekker ruiken met al die winden..Nee toch maar niks voor mij

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in