Home Dieet Categorie Caloriearme Diëten 3D Dieet van Karl Lagerfeld

3D Dieet van Karl Lagerfeld

0
3D Dieet van Karl Lagerfeld

Dit dieet is bekend geworden door Karl Lagerfeld, een topdesigner. Dankzij zijn persoonlijke begeleider Dr. Jean Claude Houdret verloor hij binnen een jaar 40 kilo. Het 3d dieet schijnt een ideale methode te zijn voor mensen, die op een relatief eenvoudige manier willen afvallen. Het veroorzaakt geen hongergevoel, waardoor je het lang volhoudt. Het dieet zou de huidstructuur niet aantasten, zelfs steviger maken en nauwelijks
spierverlies veroorzaken. En, als je Lagerfeld en zijn afslankmeester moet geloven: je raakt er niet minder dan 5 kilo in een maand mee kwijt!
ketox24 korting

Lagerfelds 3D formule is een combi van een caloriearm dieet en een proteine dieet, aangevuld met speciale voedingssupplementen. Deze ’geheime’ supplementen komen uit de koker van Houdret. De middelen zijn ook te gebruiken als je geen dieet volgt, om op gewicht te blijven of je hongergevoel te stillen. Tijdens het lijnen zou Lagerveld voornamelijk groenten hebben gegeten (veel spinazie en bonen), gekookte vis, mager wit vlees en vetarme yoghurt, aangevuld met de extra vitaminen. Daarnaast mocht hij zoveel cola-light drinken als hij wilde.

Voordeel van dit dieet: Geen hongergevoel. Goed vol te houden. Het vet verdwijnt vooral in de probleemgebieden heupen, dijen en buik.

Nadeel van dit dieet: Je kunt een vitaminetekort krijgen, daarom moet je het aanvullen moet supplementen.

Discusseer mee in ons forum over het 3D Dieet

Korte beschrijving van het 3D Boek van Karl Lagerfeld:

In de herfst van 2000 besloot Karl Lagerfeld om zijn voorkomen drastisch te veranderen en zichzelf opnieuw uit te vinden. Hij nam afscheid van een levensstijl die de zijne niet meer was en begon zijn nieuwe look vorm te geven. Hij zei vaarwel tegen zijn overtollige kilo’s en begon een dieet dat ontwikkeld werd door dokter Jean Claude Houdret. Het resultaat was spectaculair: binnen 13 maanden viel Karl Lagerfeld 42 kilo af en sindsdien is hij op gewicht gebleven (60 kg).

In dit boek vertelt Karl Lagerfeld hoe hem dat gelukt is. Jean Claude Houdret zet de principes van zijn dieet en van een bijpassende huidverzorging uiteen en geeft tips om (weer) in vorm te komen en te blijven. In dit boek is verder een groot aantal recepten te vinden, plus foto’s en tekeningen van Karl Lagerfeld.

Bestel dit boek bij bol·com

Het 3D Dieet
Het 3D Dieet
Karl Lagerfeld & J.-C. Houdret

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

meer informatie:

Paperback | 224 Pagina’s | Byblos b.v., Uitgeverij | 2004
ISBN: 9058470903

Wat is jouw ervaring met dit dieet? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

Vorig artikel 13 Dagen Dieet
Volgend artikel 40 Punten Dieet
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here