40 Dagen Zonder Suiker

Het is algemeen bekend dat (te veel) suiker niet goed voor je is en dat je er overgewicht door stimuleert. Suiker zit vaak verborgen in producten waarvan je het helemaal niet verwacht. Wil je jouw suiker consumptie verminderen? Dan heeft Sharon Numan een cursus ontwikkeld met de passende titel: “40 dagen zonder suiker” In het onderstaande artikel verteld Sharon je er alles over.

Cursus: 40 Dagen Zonder Suiker

Wil jij ook zo graag kilo´s afvallen en je energiek en slank voelen? En dat terwijl je niet hoeft te diëten, nooit meer calorieën hoeft te tellen en nooit meer honger hoeft te lijden? En als je dan toch bezig bent, zou je graag van je eetbuien en eetverslaving af willen komen? 40 Dagen Zonder Suiker Rsz cursus dagen suikervrij

Dat kan dankzij mijn cursus 40 dagen zonder suiker. Jarenlang probeerde ik af te vallen, ik kwam allerlei diëten tegen en die probeerde ik uit. De meesten werkten wel, maar uiteindelijk lukte het me niet om ze vol te houden. Ze waren niet bestand tegen mijn eetbuien en de hele dag dacht ik alleen maar aan eten en wat ik allemaal niet mocht nu ik op dieet was. Het gevolg: datgene wat ik niet mocht, ging ik juist eten! En niet een beetje, maar een heleboel!

Daardoor werd ik juist dikker dan voorheen, het overbekende jojoën. Ik wilde zo graag een paar kilo slanker zijn. Maar in plaats van afvallen, kwam ik juist aan, waardoor ik alleen maar verder van mijn streefgewicht verwijderd werd.

Totdat ik ontdekte dat er ook een andere weg was. Geen pillen, geen rare shakes, geen moeilijke diëten, onmogelijke om vol te houden. Ik ontdekte een nieuw eetpatroon, waarbij ik eindelijk kon afrekenen met mijn eetverslaving, suikerverslaving en die eetbuien. Eindelijk hoefde ik geen honger te hebben, ik hoefde niet alleen sla te kauwen en ik hoefde zeker geen calorieën te tellen of andere punten!

Gratis Preview Exemplaar

Wil jij ook graag afvallen en je gezonder voelen? Wil je af van je eetverslaving? Energieker, mooier en vrolijker zijn? Doe dan nu de cursus 40 dagen zonder suiker! Het programma is heel compleet, kijk hier wat het precies inhoudt! Speciaal voor bezoekers van vetvrij.com is er een Gratis Preview van het boek ’40 dagen zonder suiker’ beschikbaar gesteld. Je kunt het boek downloaden in de webshop.

Gezond en Energiek Leven

Dat was voor mij het begin naar een lekker gezond en energiek leven. Ik voel me beter, gezond, ik heb geen hoofdpijn meer en voel me alerter dan ooit tevoren. Ik ben minder moe en veel vrolijker. Ik maak me nooit meer druk om wat ik eet en ik hoef niet gericht te zijn op wat ik niet meer kan nemen, maar juist op wat ik nog wel allemaal voor een lekkere dingen kan eten!

En dat allemaal met het weglaten van één ingrediënt: suiker. Geraffineerde suikers om precies te zijn. Suiker staat tegenwoordig steeds meer in het kwade daglicht, en terecht.

Suiker en Ziektes

Wist je dat suiker bijvoorbeeld kan leiden tot:

ADHD, after dinner dips, agressiviteit, allergieën, alvleesklieraandoeningen, astma, artritis, buikpijn, cariës, chagrijnig zijn, chronische bijholteontsteking, constipatie, concentratieproblemen, darmklachten, depressie, diabetes, diarree, eczeem, futloos, gedragsstoornissen, hoofdpijn, hoog cholesterol, hypoglycemie, kanker, leveraandoeningen, maagzuur, migraine, minder immuniteit, nierziekten, opgezette buik, oververmoeidheid, osteoporose, reuma, schildklierproblemen, slapeloosheid, stemmingswisselingen, stofwisselingsproblemen, stress, spijsverteringsproblemen, vaak griep & verkoudheid, verstoppingen, vitaminetekort, zenuwziekten.

Dat is nogal een lijst! Kortom, suikervrij leven helpt je niet alleen je streefgewicht te behalen, maar ook om een stuk gezonder en energieker te worden. Elk lichaam is anders en iedereen reageert anders op bepaalde voeding. Probeer daarom eens de cursus 40 dagen zonder suiker en zie wat voor verandering suikervrij leven voor jou kan betekenen!

Ervaringen met het cursusprogramma

Mijn hoofdpijn is een stuk minder. Ik geniet meer van het eten en ben er veel bewuster mee bezig. Ik ben afgevallen en voel me lichter. Heb weer energie om te gaan sporten. Ik vind het erg leuk om alternatieven te bedenken
Irma, 46 jaar

Ik voel me goed: over het algemeen energiek, lichter en scherper. Ik vind het super om eenvoudiger, bewuster en natuurlijker te eten. Lichamelijk merk ik het ook, mijn kleding zit mooier en tot nu toe is er 4 kilo af, terwijl afvallen niet eens mijn doel was.
Afieke, 28 jaar

Vragen en Ervaringen

Heb jij vragen over suiker? Of heb je ervaring met deze cursus, of andere zaken die met suiker te maken hebben? Laat dan een reactie achter of lees de ervaringen van andere bezoekers.

3 Reacties

 1. De cursus is zeer goed geschreven. Eenvoudig en ongecompliceerd. Er
  is veel energie in gestopt. Leuke recepten om toch niet de verleiding
  te hebben iets met suiker te eten. Ik ben blij dat ik de 40 dagen gedaan
  heb en voel me nog meer gewaarschuwd geen suikerhoudende producten te
  eten. Ik hoop dat de mensen die diabeet 2 zijn hier veel van op doen
  om gezonder te gaan leven.

 2. Goede tekstuele uitleg, de chats tussen de cursisten en Sharon is
  erg leerrijk geweest. Wat is het een openbaring om te merken dat ik dus
  nog steeds lekker kan eten maar daar lichamelijk zo stabiel van blijf.
  Ik heb producten ontdekt waar ik anders aan voorbij zou lopen. En het
  mooie is ik kan mijn favoriete recepten nog steeds maken met een klein
  aanpassing bij de ingrediënten.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in