7 Days Pure Detox Thee Review

7 Days Pure is een bijzonder product. Het is het eerste gezondheidsproduct dat helemaal niets zegt over wat het zou moeten doen voor je lichaam. Toch vindt het product gretig aftrek. Waarom betalen sommige mensen bijna veertig euro in de maand voor een maandverpakking met een soort thee? Wij zochten het voor je uit.

7 Days Pure Review en Recensies

7 Days Pure is een variant van groene thee die verrijkt is met verschillende plantenextracten. Anijs en venkel zorgen voor de smaak. Verder zit er onder andere appel, citroengras, berkenblad, kliswortel, brandnetel en blaadjes van de zonnebloem in de thee.

Je gebruikt de thee eens per dag. Dit doe je gek genoeg bij voorkeur ’s avonds. Je stopt dan een eetlepel thee in een filter of een thee-ei en je giet er kokend water bij. Je laat dit mengsel vervolgens zo’n zes tot acht minuten trekken. Het resultaat is een lekkere thee.

7 Days Pure is een Nederlands product. Het product wordt verkocht door het bedrijf Yogoma B.V. dat in Arnhem gevestigd is. Dit betekent dat je onder de Nederlandse wetgeving valt en het product eventueel binnen 14 dagen kunt retourneren. Er is ook een Nederlandse klantenservice die je kunt bellen bij eventuele vragen of problemen.

7 Days Pure Detox Thee Ervaringen

7 days pure review

Ben je op zoek naar echte ervaringen met 7 Days Pure? Of wil je meer informatie over een deze afslank thee? Lees dan verder. Een detox kuur is in veel gevallen een uitstekende keuze, wat voor veel mensen echter niet inzichtelijk is, is hoe detox thee werkt.

In dit artikel ga ik je het volgende uitleggen:

 1. Werkt Detox Thee echt, en zo ja hoe dan?
 2. Wat is de reden dat detox Thee relatief duur is?
 3. Wat is een Natuurlijke detox kuur?
 4. Is detox een placebo-effect?
 5. En nog veel en veel meer…

Heb je ervaring met Seven Days Pure? Dan wil ik je vragen om een reactie achter te laten en je ervaring te delen. Je kunt de reacties van andere bezoekers hier lezen.

7 Days Pure Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor 7 Days Pure zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Nog 31 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij 7 Days Pure graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Voor wie is 7 Days Pure geschikt?

In de thee van 7 Days Pure zitten geen stoffen die bekend zijn als allergenen. Dit betekent dat iedereen in principe deze thee gewoon kan gebruiken.

Is 7 Days Pure Effectief?

Het is niet duidelijk waar 7 Days Pure bij zou moeten helpen. Dit maakt het wel interessant om het middel te testen. Zes proefpersonen hebben de thee twee weken lang gebruikt, en we hebben een onderzoek gedaan naar de werking van de thee. Omdat niet helemaal duidelijk was waar we op moesten letten, hielden de proefpersonen een klein dagboekje bij.

Met name in de eerste dagen dat de proefpersonen, allen dames, de thee gebruikten moesten zij iets vaker naar het toilet. Dit komt mogelijk doordat de thee een licht ontgiftend effect heeft op het lichaam. Na een periode van twee weken hadden de dames, het gevoel iets energieker te zijn dan voorheen. Dit verbeterde energieniveau leidde er toe dat de dames iets vrolijker en actiever waren.

Een van de proefpersonen had last van het gebruik van de groene thee in de avond. Groene thee is een stimulerend middel. Zij merkte dat zij wat minder goed kon slapen. In plaats van de thee ’s avonds te drinken, besloot zij om deze overdag in te nemen.

Wetenschappelijk Onderzoek

7 days pure resensie
7 days pure resensie

De belangrijkste effecten van 7 Days Pure laten zich echter niet zo makkelijk voelen. Venkel, een van de belangrijkste ingrediënten van de thee heeft een ontstekingsremmende werking (bron). Anijs heeft een vergelijkbare werking, maar zou ook helpen bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel bij mensen met diabetes (bron). Ook veel van de andere ingrediënten, zoals citroengras (bron), hebben een positieve uitwerking op het lichaam, bijvoorbeeld als antioxidant of als ontstekingsremmend middel.

De ontgiftende werking die vermoed werd komt mogelijk door koriander. Dit middel helpt om het lichaam te reinigen, vooral van zware metalen (bron).

Wat kost 7 Days Pure Detox Thee?

7 days pure ervaringen
7 days pure ervaringen

7 Days Pure kost €39.50 per maand. Dit is inclusief verzendkosten. Je krijgt maandelijks een pakket met genoeg thee voor een maand toegezonden.

Voordelen

De thee van 7 Days Pure bevat heel veel ingrediënten die een antioxidant zijn of een ontstekingsremmende werking hebben. Dit betekent de thee helpt om je lichaam te beschermen tegen gevaren van buitenaf.

Nadelen

7 days pure kopen
7 days pure kopen

7 Days Pure komt in de vorm van een abonnement. Als je de thee niet dagelijks drinkt of wil drinken, bestaat de kans dat je nog thee hebt voordat de volgende lading komt. Het zou niet verkeerd zijn als je de thee ook gewoon los kon bestellen, eventueel tegen een iets hogere prijs.

Een ander nadeel van de thee is dat de kans bestaat dat je er minder goed van slaapt. Groene thee bevat een klein beetje cafeïne. Sommige mensen zijn hier gevoelig voor en zij slapen dan ook minder snel in als zij de thee hebben gehad. Het is daarom ook opmerkelijk dat je de thee ’s avonds dient te gebruiken.

Conclusie

Nadat de dames de thee twee weken hadden geprobeerd, hebben wij hen verteld van de werking die uitgaat van het product. De meeste dames hebben het gevoel dat ze erg gezond bezig waren met de thee. Zij voelden zich energieker en waren wat vrolijker en actiever dan voorheen.

Tegelijkertijd gaven zij aan dat zij €39.50 per maand te veel vonden voor een kopje thee per dag. Ook willen sommigen liever niet vast zitten aan een abonnement. De voordelen van 7 Days Pure zijn duidelijk, maar het prijskaartje is helaas iets te hoog. Er zijn ook andere theesoorten verkrijgbaar met daarin ingrediënten (maar niet allemaal) die ook in 7 Days Pure zitten. Deze zijn gezien de prijs een beter alternatief.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelHealthy Fit Plus Review en Ervaringen
Volgend artikelNewfigure Recepten
7-days-pureNadat de dames de thee twee weken hadden geprobeerd, hebben wij hen verteld van de werking die uitgaat van het product. De meeste dames hebben het gevoel dat ze erg gezond bezig waren met de thee. Zij voelden zich energieker en waren wat vrolijker en actiever dan voorheen. Tegelijkertijd gaven zij aan dat zij €39.50 per maand te veel vonden voor een kopje thee per dag. Ook willen sommigen liever niet vast zitten aan een abonnement. De voordelen van 7 Days Pure zijn duidelijk, maar het prijskaartje is helaas iets te hoog. Er zijn ook andere theesoorten verkrijgbaar met daarin ingrediënten (maar niet allemaal) die ook in 7 Days Pure zitten. Deze zijn gezien de prijs een beter alternatief.

11 Reacties

 1. wil ermee stoppen na iets meer dan een jaar maar krijg geen contact met jullie ook niet telefonisch dus bij deze!!

 2. Ik ben nu gebonden aan een abonnement met jullie, wat eigenlijk niet de bedoeling was !!
  Ik wil hiermee aangeven het stop te zetten aub !!
  Stuur mij geen thee meer aub ..
  Dank u wel …

 3. Geachte Dames, ondergetekende heeft het product uitgeprobeerd, maar geen resultaat, het zou misschien kunnen zijn door dat ik veel medicijnen gebruik dat het niet helpt, ik verzoek u dan ook mij niet maandelijks het op te sturen vertrouwende op uw begrip in deze, verblijf ik met vriendelijke groeten, Dorothea

 4. Ik ben al een paar jaar vegan en op zoek naar een goed (plantaardig) afslank product. Ik ben benieuwd of dit product ook zal werken

 5. Ik gebruik het nu 1,5 week, ik zet gewoon een potje en drink het zeg maar hele dag door, vond het anders te sterk voor 1 glas, is koud goed te drinken, maar nu laatste dagen hoofd pijn, weet niet of dat bijwerking is.

 6. Graag zou ik de 7 Days Pure gratis willen testen omdat ik wil kijken of het met mijn levensstijl zoals die nu is (gaat de goeie kant op, maar ben er nog lang niet) ook werkt. En zoals beschreven ik om te kijken of het de prijs waard is. Als het mij goed bevalt, who knows! Ook heb ik binnen 8 weken 2 bruiloften en het zou mooi zijn als ik in de jurk kan passen die ik daarvoor heb gekocht (expres kleinere maat).

 7. Ik ben al jaren bezig met proberen afvte vallen en sporten maar het wil niet echt lukken ben echt aan het jojo. Ik heb goede ervaringen gelezen over de thee 7 days pure en dat je echt kan afslanken op korte termijn ook wil ik mijn beter gaan voelen en energieker, ben de laatste tijd niet lekker in mijn vel door mijn overgewicht. Hopelijk kan 7 days pure helpen mijn doelen te bereiken om toch wat af te vallen en beter te voelen

 8. Hallo,
  ik zou heel graag een proefpersoon willen zijn voor deze thee, ondanks dat ik absoluut geen thee drinker ben is dat dus al een uitdaging, maar heel graag van de vervelende rolletje af wil wat zelfs na een behandeling bevriezen nu 5 weken geleden nog geen zin heeft om weg te gaan.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in