8 Daagse Dieet Methode

De reden waarom u er in het verleden niet in slaagde om af te vallen, is omdat uw lichaam momenteel zo is ingesteld, dat het grotendeels proteinen en koolhydraten verbrandt in plaats van vetten.

Daarom is het van cruciaal belang, dat u uw lichaam als het ware dwingt om op de juiste manier calorieën te verbranden.

Recent werd door team van ervaren diëtisten een 8-daags ‘VERSNELD’ dieetprogramma ontwikkeld dat ervoor zorgt dat uw lichaam STOPT met het verbranden van proteines en koolhydraten en in plaats daarvan START met het verbranden van vetten om u te voorzien in uw dagelijkse behoefte van energie.

Dit dieet zorgt ervoor dat u SNEL én VERANTWOORD zal afvallen –binnen de 8 dagen — en u kan er tot 5 kilo per sessie mee verliezen.

Dit is een NIEUWE manier van diëten die nooit eerder werd toegepast. De maaltijden zijn op een unieke manier samengesteld en u kan dit dieet enkel hier verkrijgen!

Het is niet alleen ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een manier om op korte termijn extreem te vermageren; het is ook geschikt voor degenen die al hun hele leven kampen met overgewicht.

Dit dieet is echter niet geschikt voor mensen die maar een paar kilootjes moeten afvallen om streefgewicht te bereiken.

U moet zich altijd 1 ding voor ogen houden… Als het niet de ‘goede’ calorieën zijn die uw lichaam verbrandt dan zullen bepaalde gedeeltes van uw lichaam er altijd ‘blubberig’ blijven uitzien. Pas als u het vetweefsel gaat verbranden, zal u een strak en slank lichaam krijgen.

De hormonen die verantwoordelijk zijn
voor de vetverbranding MANIPULEREN.

Dit nieuwe ‘vetverbrandende’ dieet bevat een aantal voedingselementen die de hormonen manipuleren die verantwoordelijk zijn voor uw verbranding. Namelijk INSULINE.
Deze manipulatie zorgt ervoor dat uw lichaam TWEE keer zo snel vet verbrandt.

Wat is insuline?

Insuline is een hormoon. De belangrijkste boodschap van insuline is gericht aan de lichaamscellen. Het vertelt ze dat ze calorieën moeten gaan verbranden om energie te krijgen.
Na iedere maaltijd zorgt de insuline ervoor dat de pas opgenomen calorieën getransporteerd worden naar uw spieren, zodat deze kunnen omgezet worden in energie.

Als er echter TE VEEL insuline vrijkomt in uw bloedstroom, dan proberen te veel calorieën zich een weg te banen in uw spiercellen. Uw spiercellen hebben maar ruimte voor een beperkt aantal calorieën, dus de overtollige calorieën worden opgeslagen als vetweefsel.

Hoe meer insuline vrijkomt na iedere maaltijd, hoe dikker u zal worden. Als er echter maar een beperkte hoeveelheid insuline vrijkomt dan zal u meer vetten verbranden en zal u vermageren!

Met het Nieuwe Geavanceerde Dieet Programma zal u de vrijlating van insuline beperken tot het minimum en daardoor zal uw insuline gehalte op het laagst mogelijke peil gehouden worden.

Dit nieuwe dieet is ontworpen om mensen HEEL SNEL te doen vermageren, en het menu is uniek in zijn soort.

De eigenlijke werking van het dieet.

Het dieet werkt door een strikt 8-dagen ‘eetsysteem’ te volgen dat compleet anders is dan wat u tot nu toe gekend heeft.

Dit 8-dagen ‘eetsysteem’ werkt hoofdzakelijk aan het herprogrammeren van uw metabolisme, zodat het, in plaats van koolhydraten en proteinen te verbranden, grotendeels uw eigen vetweefsel verbrandt.

Dit verschalkt als het ware uw metabolisme en zet het ertoe aan om 24 uur per dag calorieën te verbranden.

De unieke combinatie van de voedingsmiddelen is zowat de belangrijkste sleutel van dit dieet en meteen ook de reden waarom plastische chirurgen hun klanten dit dieet aanbevelen vóór ze een liposuctie uitvoeren.

U heeft te kampen hebt met overgewicht omdat u tot nu toe niet in staat bent geweest de juiste stukken van de puzzel in elkaar te doen passen. (iedere dag de juiste voedingsmiddelen eten)

Dit nieuw ontworpen dieet lost deze puzzel voor u op, dat is de simpelste manier om de werking ervan uit te leggen, zonder al te veel de technische toer op te gaan.

Wat zeggen de proefpersonen over dit dieet?

Alvorens dit dieet te lanceren op het internet werd het door een groot aantal vrijwilligers uitgebreid getest. Aan het onderzoek naar de effecten van deze nieuwe dieetmethode hebben ook een aantal plastische chirurgen deelgenomen. Ook zij waren verstomd over het enorme gewichtsverlies dat men kan realiseren door de juiste voedingsmiddelen met elkaar te combineren.

En dat niet alleen. U weet immers ook wel dat op een gezonde, VERANTWOORDE manier afslanken niet zo evident is. Of u verhongert bijna, of u pleegt roofbouw op uw lichaam of u doet uw cholesterol ongekende pieken behalen.

250 personen namen deel aan het proefproject en 93% was er in geslaagd om op 8 dagen minstens 2 kilo te verliezen. 79% van de deelnemers realiseerde een gewichtsverlies van 3 kilo of meer tijdens die ene week.

bron en meer informatie:

http://users.telenet.be/vermageren-gezond-dieet/

Wat is jouw ervaring met dit dieet? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

9 Reacties

 1. sorry, maar er wordt veel ophef gemaakt over het hoe van het dieet, maar nergens staat wat het nu is.
  Waar staan de eetregels voor de afzonderlijke 8 dagen dan waar men het dieet mee kan volgen?????????????

 2. ik heb dus dit besteld maar ik krijg gewoon niks thuis gestuurd.
  Ik heb een bevestigingsmail gekregen en daarin stond duidelijk dat als ik nog vragen heb ik altijd een mailtje mocht sturen. Dit heb ik dus gedaan met de vraag wanneer ik mijn bestelling ging ontvangen.. bijgevolg ik heb tot nu toe nog altijd GEEN bestelling ontvangen, is nu al een maand geleden en ik heb ook nog altijd GEEN antwoord gekregen ook al beweren ze dat je binnen de 24u een antwoord krijgt!! Dit is dus pure afzetterij!!
  Zijn er nog slachtoffers die dit ook aan de hand gehad hebben??

 3. Ik heb het uiteindelijk toc gekocht en ik moet zeggen dat ik na het dieet ook zo;n 4 kilo ben afgevallen. nu ben ik al een tijdje klaar en ik kan niet zeggen dat ik ze weet ben aangekomen.
  Dus succes ermee

 4. Ik ben nu met dit dieet bezig. Het gaat tot nu toe hartikke goed. Zit nu op dag 3, dus dat is misschien nog niet zo’n hele grote prestatie, maar ben wel al 2 kilo lichter!!
  Het fijne eraan is dat ik nog niet één keer een hongergevoel heb gehad.
  Je houdt je ook niet de hele tijd bezig met het eten tijdens dit dieet. Je maakt aan het begin een menu voor de hele week en daar houd je je aan. Je hoeft dus niet calorieën op te tellen, je af te vragen waar wel of geen vetten, koolhydraten of eiwitten in zitten en hoeveel, etc.
  Én je mag (soms) snacken! Fijn

 5. Snabbeltje,
  Ik ben het helemaal met je eens.
  Als het een dieet is en het is een gezonde manier van afvallen dan zou je het toch gratis moeten verkrijgen

 6. waarom moet altijd geld aan vast zitten..als je gewoon normaal eet kost het niks en we weten allemaal wel waar we dik van worden toch..?..

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in