A. Vogel Famosan Contour Overgang Gewichtsbeheersing Review en Ervaringen

Famosan van Dr. A Vogel is een product dat enorm populair is bij vrouwen in de overgang. De reden hiervoor is simpel. Het product zou helpen bij de gewichtsbeheersing en de verbranding van vet stimuleren. Daarnaast helpt het ook nog eens tegen opvliegers. Reden te over om eens wat dieper in dit product te duiken. In dit artikel bespreken we een aantal producten waaronde A. Vogel Famosan, Contour, Overgang, Gewichtsbeheersing en Alvia Sterk.

Wat is A. Vogel Famosan gewichtsbeheersing? A. Vogel Famosan Contour Overgang Gewichtsbeheersing Review en Ervaringen A vogel famosan review en ervarigen

A. Vogel Famosan gewichtsbeheersing is een product met twee plantenextracten (Salvia Officinalis en Yerba Mate) en twee mineralen (magnesium en zink) die allemaal een positief effect zouden hebben op klachten tijdens de overgang.

Famosan komt in een verpakking met 60 capsules en je neemt twee capsules per dag.

Er zijn nog drie zusterproducten van Famason Gewichtsbeheersing. Het bekendst zijn Famosan Salvia en Famosan Salvia Sterk. Deze formules helpen vooral bij nachtelijk transpireren en opvliegers. Als laatste is er nog een slaaptablet.

Testpersonen Gezocht

Nog 12 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

A. Vogel Famosan Contour Overgang Gewichtsbeheersing Review en Ervaringen Meer informatie

Dit leer je onder andere in dit artikel 

 • Heeft famosan bijwerkingen
 • Helpt a vogel famosan tegen de overgang
 • Helpt a.vogel famosan voor gewichtsbeheersing
 • Krijg je van a.vogel famosan stemmingswisselingen?
 • Wat is a vogel famosan totaal
 • Wat zijn de ervaringen met a vogel famosan contour 
en nog veel meer….

Famosan ervaringen

A. Vogel Famosan Contour Overgang Gewichtsbeheersing Review en Ervaringen A vogel famosan gebruiksaanwijzing

Uiteraard ben jij op zoek naar ervaringen van Famosan, zodat je weet of het product de moeite van de aanschaf waard is. We keken hiervoor kort naar het effect van de verschillende ingrediënten.

Yerba Maté is een ingrediënt dat potentieel, dus niet helemaal zeker, een positief effect heeft op de vetverbranding (bron).

Voor het andere ingrediënt, Salvia Officinalis, is er vrij overtuigend bewijs dat het helpt tegen een groot aantal klachten die voorkomen bij de menopause, zoals nachtelijk zweten en slaapproblemen (bron).

Magnesium en zink zijn wat minder exotische ingrediënten, maar beiden hebben zeker voordelen voor je gezondheid. Voor magnesium is wat bewijs dat het helpt bij overgangsklachten, al is het niet heel overtuigend (bron).

Famosan bijwerkingen

A. Vogel Famosan Contour Overgang Gewichtsbeheersing Review en Ervaringen A vogel famosan review

Er zijn geen bekende bijwerkingen van Famosan. Het product lijkt dus veilig voor de meeste vrouwen. Je kunt natuurlijk altijd overleggen met een arts als je niet zeker bent.

Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, moeten Famosan wel vermijden. Famosan remt zelfs de productie van moedermelk.

A Vogel Famosan Kruidvat

Het volledige assortiment van Famosan van Dr. A Vogel is verkrijgbaar bij Kruidvat. De producten liggen dan ook in de meeste winkels en ze zijn online te bestellen. Ook veel andere drogisterijketens hebben de producten van A. Vogel wel in het assortiment. Denk hierbij aan Etos, DA of Holland and Barrett.

Dr. Vogel Famosan extra sterk aanbieding

Er zijn regelmatig aanbiedingen van Dr. Vogel Famosan Extra Sterk. Het loont de moeite om goed rond te kijken bij verschillende winkels. Ook via het internet kom je soms aantrekkelijke Famosan aanbiedingen tegen, al wisselt het een beetje waar dit is.

A Vogel Overgang Kruidvat

De producten van A Vogel die speciaal voor de overgang ontworpen zijn, de zogeheten Famosan lijn, is ook bij Kruidvat te koop. Er zijn nog meer producten te koop die ontwikkeld zijn voor vrouwen in de menopause, ook van andere merken. Je hebt dus relatief veel keuze bij Kruidvat (en overigens ook bij andere drogisten).

Famosan gewichtsbeheersing

A. Vogel Famosan Contour Overgang Gewichtsbeheersing Review en Ervaringen A vogel famosan overgang gratis testen

Een van de belangrijkste problemen van veel vrouwen in de overgang is dat ze te maken krijgen met gewichtstoename. Dit heeft te maken met de veranderende hormoonwaarden tijdens de overgang en het is lastig om dit helemaal te voorkomen.

Famosan gewichtsbeheersing is ontworpen om deze toename in het gewicht tegen te gaan. Hiervoor is één ingrediënt toegevoegd, waarvan het niet helemaal duidelijk hoe effectief het is. Als je zeker wilt zijn dat je tijdens de overgang niet te veel aan komt, dan is het verstandig om het gebruik van Dr. A. Vogel Famosan te combineren met aanpassingen in je voedings- of beweegpatroon.

Dr. Vogel overgang aanbieding

De producten van Dr. A. Vogel voor vrouwen in de overgang zijn regelmatig in de sale. Is het niet op de officiële website, dan is het wel bij een wederverkoper, zoals een webshop of een drogisterij.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringGoedkoop Goede Wijn Kopen? 10 Dingen die je moet weten over Wijn
Eenvoudig AfvallenFast Research Fatburner en Creatine Review en Ervaringen
a-vogel-famosanFamosan gewichtsbeheersing is ontworpen om deze toename in het gewicht tegen te gaan. Hiervoor is één ingrediënt toegevoegd, waarvan het niet helemaal duidelijk hoe effectief het is. Als je zeker wilt zijn dat je tijdens de overgang niet te veel aan komt, dan is het verstandig om het gebruik van Dr. A. Vogel Famosan te combineren met aanpassingen in je voedings- of beweegpatroon.

4 Reacties

 1. Ik gebruik nu Famosan sterk, gewichtsbeheersing en stemmingswisselingen. Dit omdat de opvliegers de hele dag door kwamen en heel heftig wat echt impact had om kijn leven. Begonnen met Famosan sterk, dat hielp na een maand perfect. Maar de opvliegers braken erdoorheen en ik had mijn gewicht niet meer in de hand. Dus Famosan gewichtbeheersing ernaast gaan gebruiken. Naar tevredenheid want ik val af. Uiteindelijk kreeg ik stemmingswisselingen, dus ook die toegevoegd aan de reeks nadat ik via de app van A.Vogel om advies had gevraagd.
  Ik ben erg tevreden en blij dat ik met natuurlijke pillen weer normaal door het leven kan. Ik heb alleen nu veel last van mijn darmen waardoor ik na iedere maaltijd naar het toilet moet. Ik denk toch bijwerkingen, kan dat?

 2. Ik zou dit product graag willen testen omdat ik last heb van overgangsklachten. Zelf ben ik sportief, eet bewust en ik heb een gezond gewicht en wil dat ook graag houden. Ik merk wel dat door de onrustige en zweterige nachten ik vermoeider ben overdag. Daarom ben ik toch wel erg nieuwsgierig of dit product mijn klachten verminderd en zou het graag willen testen

 3. Even geleden een van de producten van de Famosanlijn gebruikt.
  ( weet niet meer precies welke) tot t op was. Naar mijn idee n positief effect op vreetbuien en emoties. Nu Lucovitaal overgang balans (1+1gratis), m’n stemming knapt er niet van op en ik snaaien als nooit tevoren. Graag ga ik weer over op dr Vogel Famosan. Alleen lastig te bepalen welke dan het meest effectief zal zijn. Graag test ik daarom mee als dat nog kan. Dank en groet!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in