Aanmelden Operatie NL Fit

Operatie NL Fit is een TV en radio programma van de Avro waarin vijf mensen het inspirerende voorbeeld voor heel Nederland zullen zijn. Naast deze 5 deelnemers kan iedereen thuis via internet het afslankprogramma van de Avro volgen. Het doel van het programma is om in tien weken tijd bewuster te leven, gezonder te eten en meer te bewegen.

nlfit

In Operatie NL Fit gaan vijf mensen gedurende tien weken met zichzelf aan de slag om hun ongezonde leefstijl drastisch te veranderen. Daarbij krijgen ze hulp van die coacher. Gewichtsconsulente Anja Bastings, Personal Trainer Oswin Beingsick en psycholoog Steven Pont. In elke aflevering blikken de vijf hoofdpersonen, die tevens aanvoerder zijn terug op de afgelopen week. We zien ze in het dagelijks leven en tegelijkertijd in hun traject om te veranderen van bankzitter naar hardloper. Want naast gewichtsverlies van minimaal 10 procent is het uiteindelijke doel om de 5 kilometer run te voltooien.

De NL Fit Aanvoerders

De vijf aanvoerders voor Operatie NL Fit zijn bekend. De deelnemers zullen hun levensstijl drastisch veranderen met als ultiem doel een gezonder en fitter leven. Ze hebben allemaal zin om aan de slag te gaan en anderen te inspireren. De aanvoerders stellen zichzelf voor:

Maja: “Ik zou het top vinden als ik andere mensen in Nederland kan laten zien hoe belangrijk het is om gezond te leven.”

Gwenda: “Ik wil een leuke, fitte moeder zijn, die lekker met haar kinderen speelt in plaats van alleen maar voor de tv hangt.”

Linda: “Op het vlak van fit zijn en gezond eten heb ik echt hulp nodig. Ik wil heel graag iemand die mij coacht en een oppepper geeft.”

Leo: “Ik wil ouderen laten zien dat je op hogere leeftijd niet uitgerangeerd hoeft te zijn.”

Rob: “Ik wil nu laten zien dat het mij ook gaat lukken om te sporten en gezonder te gaan leven.”

Aanmelden Operatie NL Fit

Wil je meedoen aan Operatie NL Fit? Dat kan! Heb jij last van serieus overgewicht en lukt het je maar niet om de kilo’s kwijt te raken? Doe dan mee en ga onder leiding van een van de aanvoerders de strijd tegen het overgewicht aan. Aanmelden kan via de website van Operatie NL Fit. Heb je vragen over het programma? Stel dan een vraag, of lees de vragen van andere bezoekers.

Operatie NL Fit Update is dagelijks om 15.15 uur te horen op Radio 2 en Operatie NL Fit is vanaf 5 september om 20.30 uur te zien op Nederland 1.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in