Aanmelden SBS6 The Biggest Loser

Na Obese van RTL is nu SBS aan zet met een programma voor mensen met overgewicht. ‘The Biggest Loser’ is binnenkort te zien op SBS6 en laat zien hoe Nederlanders met overgewicht begeleid worden naar een gezonde toekomst. Het programma draait om doorzettingsvermogen en wilskracht. Durf je het niet alleen aan? Dan kun je deelnemen samen met een familielid, collega of vriend.

Aanmelden Obese 2018

Obese is terug!

In het nieuwe seizoen van Obese gaan wij 8 mensen volgen die de strijd met hun overgewicht aangaan.

In die loodzware strijd worden ze bijgestaan door een team van deskundigen.

Lijd jij aan morbide obesitas en wil jij de regie over je lichaam én je leven weer in eigen handen krijgen?

Geef je dan nu op door op deze link te klikken! Misschien kunnen wij je helpen.

obese 2018 aanmelden

Aanmelden Obese 2018

Obese is terug!

In het nieuwe seizoen van Obese gaan wij 8 mensen volgen die de strijd met hun overgewicht aangaan.

In die loodzware strijd worden ze bijgestaan door een team van deskundigen.

Lijd jij aan morbide obesitas en wil jij de regie over je lichaam én je leven weer in eigen handen krijgen?

Geef je dan nu op door op de onderstaande link te klikken! Misschien kunnen wij je helpen.

https://wbnl.etribez.com/ag/wbnl/obese/welcome.html

Aanmelden ‘The Biggest Loser’

Wil je meedoen aan ‘The Biggest Loser’? Dat kan! Heb jij last van serieus overgewicht en lukt het je maar niet om de kilo’s kwijt te raken? Dan is dit je kans! Ga de keiharde confrontatie aan met hulp van de beste professionals. Meedoen kan alleen of samen met een familielid, collega of beste vriend. Aanmelden kan door middel van dit formulier volledig in te vullen.  Meld je aan en wie weet is dit de kans van je leven! Heb je vragen over dit programma? Stel dan een vraag, of lees de vragen van andere bezoekers. (Alle kandidaten voor de de eerstvolgende uitzendingen zijn geselecteerd. Je kunt je wel opgeven voor de volgende serie)

the_biggest_loser

Biggest Loser Holland Forum

Wil je alles lezen over de kandidaten, trainers, of heb je een uitzending gemist? Bezoek dan het Biggest Loser Holland Forum. Discussieer mee en kijk alvast de volgende uitzending.

De Afvallers XXL

Het TV programma is niet nieuw, maar een aangekocht format uit Amerika. Ook ‘De Afvallers’, dat eerder te zien was bij SBS was een variant van dit Amerikaanse format. De opzet is een om een onderlinge strijd tegen de kilo’s te creëren met een geldprijs in het vooruitzicht voor de winnaar. Ging het in ‘De Afvallers’ om families, in ‘The Biggest Loser’ gaat het om buddy’s, vrienden en collega’s. Je bepaalt zelf de samenstelling van je afslankteam. In de Amerika is het format een groot succes en zijn er al veertien seizoenen uitgezonden. Ook in Duitsland en Australië is het format een goot succes.

Obese

Het is niet verwonderlijk dat SBS (wederom) in de wereld van overgewicht stapt. Het programma Obese van Eyeworks trok iedere week miljoenen kijkers naar RTL. Een groot verschil is echter dat SBS de kandidaten niet uitsluitend beloond met een slank en gezond lichaam, maar ook een groot geldbedrag voor de winnaar klaar heeft liggen.

90 Reacties

 1. Mijn dringende vraag is welk programma er op dit moment nog actief is om deelnemers in te schrijven om de nodige kilo’s te verliezen onder strenge begeleiding. Ik ben al een tijdje aan het googelen om dit uit te zoeken, maar kom geen stap verder omdat ik alleen info vind betreft oude programma’s. Ik doe dit voor de zoon van mijn beste vriendin die inmiddels 200 kilo weegt en dringend hulp nodig heeft. Dit i.v.m. het feit dat mijn vriendin al een dochter heeft moeten verliezen en het niet aan kan zien hoe haar zoon zich nu letterlijk dood eet. Ik hoop dat er iets is waar ik hem op kan geven.

 2. Ik heb dringens hulp nodig, ik ben nikita mertens 21 jaar 125 kilo 1.76 ik ben altijd al te zwaar geweest en het lukt me maar niet om af te vallen

 3. Geachte heer of mevrouw,

  Ik ben doof en mijn vriendin ook doof. Ik heb echt hulp nodig omdat mijn vriendin te dik en ik heb geprobeerd om haar afvallen maar lukt niet. Zij heeft stress als zij stress hebt dan eet zij chocolade of chips of zoiets. Ik vraag om hulp nodig aub.

  Vriendelijk Jean-Paul Timmer

 4. Jammer dat dit soort programma’s niet.meer op tv komen.. want ik had wel graag willen mee doen. Ik wil zo graag van mijn kilo’s af maar ik weet gewoon niet hoe. Maar jaa…
  Vind het echt jammer.

 5. HELP wij hebben hulp nodig voor onze dochter Isabel. 16 jaar en 130 kg. Worstel al jaren met haar gewicht en geaardheid. Zit nu in het traject van het VUmc bij de genderkliniek. Maar mag niet beginnen met het traject omdat ze te dik is. Geprobeerd met kids fitness via het VGZ maar ze moet het hele pakket krijgen. Nu op de wachtlijst in het ziekenhuis maar eer ze daar geholpen kan worden is het te laat. Mag maar tot 16 jaar en in augustus wordt ze 17. Geen idee wat we nu moeten doen. Jullie zijn onze laatste hoop. Want mentaal gaat het niet goed met haar. Help haar.

 6. Hallo ik ben Janneke van der Plas uit katwijk aan zee en heel erg dik 33jaar, graag zou ik samen met mijn beste vriend Patrick versteeg willen afvallen.

 7. Hallo, ik ben Renske, ik wil me graag aanmelden voor dit programma, ik heb al een aantal jaren erg ontevreden over mijn gewicht, hierdoor zit ik niet lekker in mijn vel. het liefst lig ik de hele dagin mijn bed. Gezellig met vriendinnen wat doen zit er niet in want dan schaam ik mij voor mijn uiterlijk. al mijn kleren passen niet meer n moet naar grote maten winkels. Kunnen jullie mij verder helpen?

 8. Hallo,

  Ik ben 18 jaar en sta al vanaf dat ik 8jaar ben op dieet. Dit is echter nooit gelukt. Eind 2013 heb ik een maand in het ziekenhuis gelegen voor overgewicht. Ik had kans op diabetes, mijn cholesterol was te hoog en ik had een vervetting op mijn lever. In een jaar tijd was ik toen – met hulp – 16kg afgevallen. Nu, september 2016, ben ik alweer 12kg bijgekomen en heb ik inmiddels alweer een bmi van 28. Volgens de dokters zou mijn gewicht voor mijn lengte 55kg moeten zijn. Dit gewicht zou ik graag als mijn streefdoel zien. Dit betekend dat ik 20kg zou moeten verliezen. Willen jullie me helpen?

 9. Ik (en de rest van de familie) maak me enorme zorgen over de gezondheid van mijn schoonzus. Is het ook mogelijk dat ik haar opgeef?
  En de persoon waar zij dit samen mee doet moet die ook ernstig overgewicht hebben of mag ik dat ook doen (ik heb geen overgewicht)?

 10. Hoi ik Ben een dame van 28 weeg 150 kilo heb nu gezondheids problemen Ben bang dat ik dood ga.ik heb begeleiding nodig ik hoop dat jullie me kunnen redden voel me afschuwelijk daar door huil ik Ook dagelijks ga Niet meer over straat doe helemaal Niets meer ik heb mijn Moeder pas verloren omdat zei last had van bloeddruk nu ik Ook.aub ik heb hulp nodig help!

 11. Hoi ik ben redouan en ben 23 jaar en ik weeg 140 kilo. Ik zit jammer genoeg met een groot probleem. Ik heb echt hulp nodig. Ik schaam mij heel erg voor mijn gewicht. Ik heb een meisje leren kennen met wie ik graag zou willen trouwen alleen schaam ik me diep voor mijn lichaam. Als ik met haar afspreek kom ik altijd met de auto en durf ik niet uit te stappen omdat ik bang ben dat ze me niet meer serieus zal nemen wegens mijn figuur. Ik ben pas geleden op vakantie geweest en mijn auto banden zijn zelfs ingezakt ik durfde dat ook aan niemand te vertellen. Zouden jullie mij aub kunnen helpen ? Ik word steeds dikker en dikker dit maakt mij zo ongelukkig !
  AUB HELP !

 12. Hallo ik ben esther en ben 31 jaar en woon in enschede en heb 2 kleine kindjes. Vorig jaar ben ik een paar keer opgenomen in de psychiatrie vanwege burn out en meerder psychische klachten zoals post traumatische stress syndroom. Ik ben destijds aan medicatie begonnen waar de bijwerking vergoten eetlust van is en gewichtstoename. Ik zat voor heen vorig jaar dus nog op maatje 44 soms 42 en inmiddels op maat 48. Ook mijn voeding is heel slecht en sporten ook omdat ik veel pijn in mijn rug en billen en benen heb en er is vorige week geconstateerd dat ik een kleine aangeboren heup afwijking heb maar dat een operatie absoluut niet mogelijk is met mijn gewicht. Ik moet dus eerst afvallen maar ik vind dit zo moeilijk. Ik heb een grote verslaving aan patat en mayo en wil er echt graag mee stoppen maar het lukt me niet alleen. Ik heb niet meer de conditie om met mijn zoon te voetballen of andere lichamelijk intensiefe dingen te doen. Ik psychisch heel ziek en nu voel ik me lichamelijk gewoon heel ziek en beperkt en dat wil ik niet meer. Ik hoop echt dat jullie mij willen helpen want het word alleen maar erger. Ik woog vorig jaar 80 kilo en nu 110 ???? en ben 1.76 dus een bmi van 35 en daar wil ik heeeeeel graag van af. Ik smeek echt om hulp??

 13. Halooo
  Ik ben margarita
  19 jaar ben 1.60 en weeg 120 kilo
  Hoe komt dat ??
  Ik ben een half jaar ziek nu op het moment en ben aan het sukkelen met me rug ..
  Maar ik was zelf aan de lijn toen ik nog nie ziek was en woog toen 76.8 kilo .. suoer trots op me zelf geweest .. tot ik ziel werd
  En ineens heel erg aan kwam en dr geen oorzaak voor is
  Ik weet nu van wegen dat ik veel pijn heb nie wat en hoe ik het allenaal moet doen dus wil ik graag hulp!!
  Ik hoop dat ik dat ook berijk !!

  Graag hoor ik meer van jullie

  X margarita

 14. Hallo ik ben Thijs ik ben 21 jaar. Ik wil me vriendin puck opgeven (we zijn niet verliefd op elkaar). Ze is in een jaar 50 kilo ongeveer aangekomen. Van 71 kilo naar 127 kilo. Willen jullie haar alstublieft helpen!

  Mvg Thijs

 15. Beste mevrouw/meneer,

  Ik zou graag mijn dochter voor dit programma willen opgeven, ik heb jullie hulp nodig daarom wil ik haar opgeven nu 110,0 en 1,56 veel te zwaar voor haar leeftijd ik wil heel graag dat jullie mijn kunt helpen

 16. Ik ben een jonge dame van 33 jaar. Ik weeg 117 kg en wil voor mijn bruiloft in mei 2016 wat kilo kwijt. Ook voor na mijn bruiloft omdat mijn gezondheid achteruit gaat. Ik heb slaapapneu, ik heb Door mijn gewicht doorgezakte voeten waardoor ik met zooltjes moet lopen en ik ben kortademig. Ik heb veel zelf geprobeerd maar t lukt mij helaas nog niet alleen. I neem help voordat t te laat is. Hoop dat ik mee mag doen met jullie programma. Alvast bedankt!

 17. Beste mevrouw/meneer,

  Ik zou graag mijn tante voor dit programma willen opgeven, maar zelf zie ik niet waar ik kan aanmelden. Kunt u mij misschien hierbij helpen?

  Mvg, Laura

 18. aanmelden heeft geen zin,ik heb al zoveel maal aangemeld om mee te doen met een afvalprogamma,moet je nagaan wat veel ongelukkige mensen er zijn met overgewicht

 19. Omdat ik niet meer weet waar ik moet beginnen, wil ik mezelf opgeven voor het programma, om door jullie geholpen te worden om mijn gewicht weer op gezond niveau te krijgen.
  Ik ben 27, 165cm groot en ik weeg 100kg. Ik ben nooit zo dik geweest, maar sinds ik ben gestopt met roken, nu ruim 1,5 jaar geleden, ben ik ruim 30 kg aangekomen. En het gaat er met geen mogelijkheid meer af. Het wordt zelfs allen maar meer…
  Inmiddels is vastgesteld dat ik een traagwerkende schildklier heb en ik heb hier medicatie voor gekregen. Alleen mijn gewicht blijft stijgen.
  Heel graag zou ik hulp willen, om te kunnen doorzetten en eindelijk eens gelukkig te worden met mijn lijf. Door te stoppen met roken, hoopte ik gezonder te leven. Nu kamp ik dus met overgewicht en ook dat kan voor de toekomst een probleem zijn.
  Ik wil graag kinderen, maar niet als ik te dik ben, dus vatbaarder voor ernstige ziektes.

  Alsjeblieft…? Help…

 20. Hoi ben Miranda ben 36 jaar heb 4 kinderen de jongste is anderhalf zou toch meer willen doen dus heb Hulp nodig dus wil me zelf op geven weeg nu 115,0 en me lengte is 1,58 veel te zwaar wou vorige jaar mee doen maar kon me jongste niet achter laten nu ook niet maar kan niet verder zo dus help me A.U.B

  Groetjes miranda

 21. Hallo, ik zou graag mijn moeder op willen geven. Dit omdat zij al jaren lang worstelt met haar gewicht. Ze heeft al heel wat jaren erg last van haar rug waardoor ze veel medicijnen moet slikken, en door haar beperking niet de juiste beweging kan uitvoeren wat ze eigenlijk zou willen. Ik vind dat het nu eens tijd word dat ook zij de uitdaging aan moet gaan en moet vechten tegen de kilo’s. Voor haar zal het niet makkelijk zijn i.v.m. dagelijks pijn in haar rug maar ik weet zeker dat ze het kan. Ik zou het geweldig vinden als ze deze kans zou krijgen want dit verdient ze. Ze staat altijd voor anderen klaar maar cijfert zichzelf totaal weg. Ik hoop dat er een manier is om ook mensen met rugklachten en dus dagelijks pijn af te kunnen laten vallen. Want zonder hulp en niet de juiste begeleiding(want dat word niet vergoed) en een gewone sportschool is voor haar niet de juiste manier, ben ik bang dat het straks fout gaat. Groet, een wanhopige en vooral bezorgde dochter.

 22. Hallo,

  Wij zijn vera en Mirjam.
  Wij Willem iemand opgeven uit de klas.
  Ze weegt denken wij rond de 150 kilo ze is 20 en dus nog erg jong
  Wij zouden voor haar het beste willen want naar de rest luisterd ze niet. Ze eet super veel in de klas hele ongezonden dingen de hele dag door zoals popcorn chips broodjes snoep en liters frisdrank. Wij en de klas vinden dan kimberley een kans verdiend omdat niemand haar hier in kan ondersteunen in het afvallen. Ze heeft wel een moeilijke periode haar vader heeft kanker en zit aan de chemo.

  Ik hoop dAt jullie kimberley willen helpen wij zien dit ook als de enige manier om te helpen.

  Groetjes

 23. Ik ben Anouk en ik wil graag mijn vriend opgeven voor het nieuwe seizoen van Obese . Hij heeft echt dringend hulp nodig hij doet nooit wat en zit echt 24/7 op de bank hij slaapt er zelfs op!! hij is dit jaar 80 kilo aangekomen en ik kan er echt niet meer tegen!
  Jullie zijn mijn laatste kans, ik ben echt helemaal radeloos

  groetjes Anouk

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in