Açai Berry Extreme

Acai Berry Extreme is een voedingssupplement dat je helpt om gewicht te verliezen. Op sommige sites lees je zelfs beweringen dat je binnen een maand 15 kilo kunt verliezen door dit supplement. Gezien de naam is het niet geheel verrassend dat het belangrijkste bestanddeel de acai bes is. Deze claims wilden we uiteraard testen en de uitkomsten lees je in deze Acai Berry Extreme review.

Açai Berry Extreme - Açai Berry Extreme - Acai berry extreme gevaarlijk - Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport
Acai berry extreme gevaarlijk Açai Berry Extreme

Wat is Acai Berry Extreme?

De acai bes is een van de belangrijkste superfoods van de laatste jaren. Deze vrucht komt oorspronkelijk uit Latijns-Amerika en won de laatste jaren flink aan populariteit.

In Acai Berry Extreme tref je een hoge concentratie van de werkzame stoffen uit deze bes aan. Dit is verpakt in een capsulevorm en het komt er op neer dat je 5000 mg effectief acai bes extract binnenkrijgt per dosering. Je neemt de capsules in met een glas water.

Acai Berry Extreme is een product van een bedrijf uit de Verenigde Arabische Emiraten dat luister naar de naam Key Player Limited. Belangrijke kanttekening: het is niet duidelijk waar dit supplement geproduceerd is en aan welke wetgeving het product moet voldoen.

Wil jij dit product Gratis Testen?

Gezocht, TESTPERSONEN die dit product GRATIS willen TESTEN!

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor dit product zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

glucomannan Glucomannan Gevaarlijk? Review en Ervaringen Meer informatie

Wat zijn de bijwerkingen van Acai Berry Extreme?

Açai Berry Extreme - Açai Berry Extreme - Acai berry extreme review - Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport
Acai berry extreme review Açai Berry Extreme

In eerste instantie zou je verwachten dat acai bessen geen enkele bijwerkingen hebben. Toch komt het in hele zeldzame gevallen voor dat er sprake is van een psychose als gevolg van het gebruik van acai bessen (bron). Mocht je je na het gebruik van dit middel niet senang voelen, dan is het probleem waarschijnlijk opgelost als je stopt met de inname van acai bessen.

Hoe effectief is Acai Berry Extreme?

De belangrijkste vraag is natuurlijk hoe effectief Acai Berry Extreme nu eigenlijk is. Het lijkt erop dat de beroemde Acai Bes vooral een positieve uitwerking heeft op de darmflora. Dit blijkt uit diverse wetenschappelijke onderzoeken (bron).

Aan de andere kant blijkt uit een Zweedse studie naar het effect van verschillende bessen op de gezondheid zelfs dat acai bessen mogelijk zelfs overgewicht in de hand werken (bron).

Het is lastig om conclusies te trekken op basis van deze gegevens, maar het lijkt erop dat Acai Berry Extreme hoogstens een indirect effect heeft op overgewicht. Als acai bessen al helpen om je gewicht te verlagen. De claims van 15 kilo per maand kunnen per definitie de prullenbak in.

Wat kost Acai Berry Extreme?

Een verpakking Acai Berry Extreme kost je €34. Je krijgt bijna 50% korting als je zes verpakkingen in een keer bestelt. Er komen nog wel verzendkosten overheen van €7 of €12, afhankelijk van of je vooraf betaalt of niet.

Voordelen

Als je acai bessen niet lekker vindt, kun je genieten van de voordelen zonder dat je de smaak hoeft te verdragen

Nadelen

De capsules zijn duurder dan losse acai bessen van de groenteboer of supermarkt.

Açai Berry Extreme - Açai Berry Extreme - Acai berry extreme ervaring - Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport
Acai berry extreme ervaring Açai Berry Extreme

Conclusie

Het nadeel aan Acai Berry Extreme is dat het een dure manier is om je acai bessen binnen te krijgen. Het is een vrucht waarvan het twijfelachtig is of het überhaupt helpt tegen overgewicht. Voor hetzelfde bedrag kun je ook gewoon verse bessen kopen in de lokale supermarkt. De kans is groot dat dit nog gezonder is ook.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringAfvallen met Bregje review
Eenvoudig AfvallenWerkt Foliumzuur tijdens Zwangerschap
acai-berry-extremeHet nadeel aan Acai Berry Extreme is dat het een dure manier is om je acai bessen binnen te krijgen. Het is een vrucht waarvan het twijfelachtig is of het überhaupt helpt tegen overgewicht. Voor hetzelfde bedrag kun je ook gewoon verse bessen kopen in de lokale supermarkt. De kans is groot dat dit nog gezonder is ook.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in