Achmea Afvallen en Afblijven

Zorgverzekeraars spelen steeds meer in op de individuele behoeften van hun kanten. Hierdoor komt er steeds meer maatwerk voor mensen die overgewicht hebben. Zorgverzekeraar Achmea introduceert het ‘afvallen en afblijven pakket’ waarmee je 10 kilo kwijt kunt raken in 10 weken. Onder begeleiding van een diëtist en een personal coach werk je aan een gezondere levensstijl. 1

Afvallen en Afblijven

Afvallen en Afblijven is geen dieet waarbij je weinig mag eten en veel moet bewegen, maar een mix van gezonder eten, beweging en een goede motivatie. Door een op maat gemaakt programma raak je kilo’s kwijt. Kilo’s die er na het programma niet op korte termijn weer aankomen. Een diëtist en personal coach stellen speciaal voor jou een individueel bestemd programma op voor 3 maanden.

Groepstraining

Wekelijks volg je een groepstraining in een van de Health Centers van Achmea. Naast deze groepstraining worden er 3 bijeenkomsten gegeven waarbij er meer informatie wordt gegeven over de training, voeding en motivatie. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, waaronder “Afvallen en Afblijven – 10 kilo kwijt in 10 weken”, “Klaar voor de start – lekker buiten bewegen” en “Fit en vitaal – gezellig samen sporten”.

Korting

Het ‘afvallen en afblijven pakket’ van Achmea kost 78,40 per maand. Als jouw Zorgverzekeraar Achmea Healh Center aanbeveelt krijg je een korting van 20%. Wil je meedoen aan het programma, moet er wel een Achmea Health Center in de buurt zijn.

Meer Pakketten

Naast het ‘afvallen en afblijven’ pakket biedt Achmea de volgende pakketten aan:

Klaar voor de Start Pakket

  • Bewegen in de buitenlucht
  • Trainen met een coach
  • Betere techniek en conditie
  • Voor elk niveau

Fit & Vitaal Pakket

  • Samen sporten
  • Exclusief voor 55-plussers.
  • Georganiseerde wandeltocht(en).

Naast deze pakketten zijn er pakketten met voor zichzelf sprekende namen als ‘in balans’ en ‘verander je leven. Het is ook mogelijk om met een zogenaamd ‘flex pakket’ je eigen combinatie samenstellen. Meer informatie kun je vinden op de website van Achmea.

Vragen en Ervaringen

Op het programma wordt zeer positief gereageerd en wordt beoordeeld met hoge cijfers. Heb jij ervaring met het 10 kilo kwijt in 10 weken? Laat het ons weten. Heb je vragen over afvallen met Achmea? Stel ze dan hier. Ervaringen van andere bezoekers van vetvrij.com kun je hier lezen.

1 reactie

  1. Ik zou graag willen weten of er een health centrum van Achmea in de buurt zit en hoe ik mee kan doen aan het programma afvallen en afblijven.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in