Acti-vita Dieet

Met het Acti-vita dieet kun je op een gezonde, verantwoorde en sportieve manier je streefgewicht bereiken. Het Acti-vita dieet is geen koolhydraatarm, caloriearm of vetarm dieet. In tegenstelling tot vele andere diëten, bied dit dieet je juist een ruime keuze aan producten, met 6 eetmomenten per dag en een opvallend hoog calorieaantal.

Geen Hongergevoel

Hierdoor is het dieet niet saai en zul je geen last van een hongergevoel hebben. Het dieet is makkelijk voor een lange periode vol te houden wat resulteert in het beste resultaat op de lange termijn. Ook is er geen sprake van extreme beperkingen in het aantal eiwitten, vetten of koolhydraten dat je mag eten. Je zult minder snel een tekort hebben aan essentiële voedingstoffen, vezels, vitaminen en mineralen, dit in tegenstelling tot vele andere diëten.

Sporten

Het Acti-vita dieet bied je ook talloze mogelijkheden om te gaan sporten, geheel vrijblijvend. Zo heb je onder andere de keuze om te gaan fietsen, hardlopen of buiten, thuis of in de sportschool te gaan trainen. De sportprogramma’s bestaan uit een periode van maarliefst 26 weken en 3 verschillende trainingsniveaus, van de beginnende tot gevorderde sporter. De oefeningen staan omschreven op de website Acti-vita.nl zelf.

Stappenplan

Door middel van het stappenplan kun je met het dieet van start gaan. Eerst bepaal je persoonlijk je streefgewicht en energiebehoefte. Daarna kies je om te gaan sporten of niet. Ga je bij het dieet sporten, dan kies je een trainingsniveau en een sportprogramma.

Eetprogramma

Aan de hand van je energiebehoefte kies je uit een van de 5 eetprogramma’s. Elk eetprogramma bestaat uit meerdere eetschema’s die zijn uitgewerkt voor ieders persoonlijke energiebehoefte. Mensen die geen eetprogramma volgen kunnen aan de hand van de regels van de productenlijst ook aan het dieet deelnemen.

Logboeken

In de bijbehorende logboeken kun je o.a. je sportieve resultaten, gewichtsverlies en lichaamsomtrekken bijhouden. Wil jij gezond, zonder hongergevoel en op lange termijn afslanken? Volg dan het Acti-vita dieet! Bezoek de website Acti-vita.nl voor meer informatie.

2 Reacties

  1. Ben nu sinds 5 weken bezig met het acti-vita dieet, erg varierend en leuk om steeds een ander sportprogramma te doen. Eerste 2 weken hardlopen gedaan en nu fietsen. Kan het iedereen aanraden. Gr Dirk

  2. Hest stappenplan spreekt me erg aan. Ik sport vrij veel, ik probeer 5x per week 2 uur te sporten en meestal lukt me dat. Ik ga me verdiepen in de 26 weken trainingsprogramma’s van acti-vita. groetje, Luc (Vlaanderen)

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in