Active Liver Review en Ervaringen

Supplementen die je helpen om te detoxen zijn er in overvloed. Nieuwste product op dit gebied is Active Liver van New Nordic. Het product belooft de vetstofwisseling te stimuleren en zou er om deze reden niet alleen voor moeten zorgen dat je je beter voelt. Je zou er ook van moeten kunnen afvallen.

Active Liver Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Active Liver ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 34 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Active Liver graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

   

Active Liver is een voedingssupplement op basis van verschillende kruiden. Eenmaal daags neem je bij de maaltijd een capsule. Dit doe je met een glas water. Een verpakking van het supplement bevat dertig capsules.

Wat zit er in?

Mariadistel: Mariadistel is een plant die van nature bijna niet in ons land voorkomt. Al sinds de Romeinse tijd worden de bladen van de mariadistel gebruikt omdat de plant zou helpen om gal af te voeren. De bladeren van de mariadistel kunnen rauw worden gegeten, terwijl de wortels, takken en stengels eerst moeten worden gekookt.

Artisjok: Ook de artisjok wordt al heel lang gegeten. Niet alleen omdat het een lekkere groente is die goed combineert met bijvoorbeeld knoflook, maar ook omdat artisjok een gunstige invloed zou hebben op de galblaas en de lever.

Kurkuma: Kurkuma, of in het Nederlands geelwortel, is nog zo’n plant die al sinds de oertijd wordt gebruikt vanwege de ontgiftende werking. Het is een van de belangrijkste planten in de Ayurvedische leer. Overigens is kurkuma ook een belangrijk ingrediënt in veel recepten uit de Aziatische keuken.

Peperextract: Zwarte peper is een soort hulpstof omdat deze ervoor zorgt dat de andere ingrediënten in het supplement, vooral de kurkuma, hun werk doen. Peper heeft zelf ook allerlei gezondheidsvoordelen, maar de dosering is te laag voor een echt merkbaar effect.

Choline: Choline is een bestanddeel dat van nature onder andere voorkomt in eieren en broccoli. Choline zou ook helpen om de stofwisseling van de lever te stimuleren.

Voor wie is het geschikt?

Volgens de fabrikant zijn er maar een paar groepen die voorzichtig moeten zijn bij het gebruik van Active Liver. Dit gaat om mensen die zwanger zijn, borstvoeding geven of een allergie hebben. Hen wordt aangeraden om professioneel medisch advies in te winnen. Kinderen jonger dan 11 jaar moeten het product helemaal niet gebruiken.

Wij wilen hier graag een groep aan toevoegen. Als je medicijnen gebruikt, is dit wel een reden om voorzichtig te zijn met het product. Uit een onderzoek bij muizen is gebleken dat zwarte peperextract de werking van medicijnen kan versterken. Dit kan weer leiden tot schade aan de lever (bron).

Is Active Liver effectief?

Wij hebben uitgebreid bekeken of Active Liver effectief is. Daarbij hebben wij vooral gekeken naar de werking op het gebied van gewichtsverlies. In de test met proefpersonen hebben wij ook de ontgiftende werking van het supplement beoordeeld.

Wetenschap

In de wetenschap is weinig bekend over de relatie tussen overgewicht en de ingrediënten van Active Liver. Wel is er wat onderzoek gedaan naar de werking van kurkuma. Hieruit blijkt dat kurkuma ontstekingsremmend werkt. Daarnaast is de stof een antioxidant. Op deze manier zou kurkuma moeten bijdragen aan gewichtsverlies (bron).

Van artisjokken zijn er redenen om aan te nemen dat deze mogelijk bijdragen aan gewichtsverlies, maar dit is nooit echt onderzocht in een proef met mensen of dieren (bron). Voor het derde ingrediënt, mariadistel geldt iets soortgelijks. De plant wordt in verband gebracht met allerlei gezondheidsvoordelen, maar deze zijn nooit echt bewezen (bron).

Op basis van het wetenschappelijke bewijs hoeven we dus geen wonderen te verwachten als het gaat om afvallen. De stoffen lijken wel allemaal een positieve bijdrage te leveren aan de gezondheid.

Test met proefpersonen

Twaalf mensen hebben een maand lang Active Liver gebruikt volgens de instructie op de verpakking. Wij hebben de deelnemers voor en na deze maand gewogen en de deelnemers hielden een soort van dagboekje bij over hoe ze zich voelden.

Toen wij de deelnemers na een maand weer wogen, waren de meeste deelnemers niet of heel weinig afgevallen. Een deelnemers was twee ons aangekomen, de meeste andere deelnemers waren tussen de 0.3 en de 1.1 kilogram kwijt. Dit is dus niet om over naar huis te schrijven.

Wel gaven de deelnemers aan in hun dagboekjes dat zij zich een stuk beter voelden dan aan het begin van de maand. In de eerste paar dagen was er een klein dipje. Deze was echter niet te vergelijken met de dips die je ziet bij sterkere detoxmiddelen. Na ongeveer een week ging het energieniveau omhoog en voelden de deelnemers zich een stuk beter en actiever. Als je je beter en actiever voelt, kan dat op termijn wel weer leiden tot gewichtsverlies.

De deelnemers gaven aan dat ze, afgezien van het kleine dipje in het begin, geen last hadden gehad van bijwerkingen. Wel is het zo dat niet bekend is wat er met je lichaam gebeurt als je dit supplement langdurig blijft gebruiken.

Wat kost het?

Active Liver is vrij breed verkrijgbaar. De prijzen verschillen nogal omdat er regelmatig aanbiedingen zijn. Voor een verpakking met dertig capsules ben je meestal tussen de €18 en de €26 kwijt. Er is ook een verpakking met zestig capsules. Deze is vaak verkrijgbaar voor een prijs van rond de €45.

Voordelen

Active Liver helpt om je meer energie te geven zonder dat je hier al te veel moeite voor hoeft te doen.

Nadelen

De effecten op het gewichtsverlies zijn verwaarloosbaar. Je kunt het supplement wel gebruiken naast een dieet om op deze manier wat meer energie te krijgen.

Active liver kopen of niet?

Als je wilt afvallen, dan kun je beter iets zoeken dat wat effectiever is dan Active Liver. De effecten van het supplement op het gewicht zijn te verwaarlozen. Mogelijk hebben de deelnemers zelfs alleen maar wat vocht verloren.

Als het gaat om de andere effecten op het lichaam, zoals meer energie en je beter voelen, dan maakt Active Liver wel een verschil. De deelnemers gaven aan dat hun energieniveau beter was dan voorheen. Hierdoor waren zij blijer en actiever. Het moet wel gezegd worden dat het niet bekend is wat de gevolgen zijn van het gebruik van het supplement op de langere termijn.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelDetox Ultra Plus Review
Volgend artikelXT Slim Ketone Fatburner Review en Ervaringen
active-liverAls je wilt afvallen, dan kun je beter iets zoeken dat wat effectiever is dan Active Liver. De effecten van het supplement op het gewicht zijn te verwaarlozen. Mogelijk hebben de deelnemers zelfs alleen maar wat vocht verloren. Als het gaat om de andere effecten op het lichaam, zoals meer energie en je beter voelen, dan maakt Active Liver wel een verschil. De deelnemers gaven aan dat hun energieniveau beter was dan voorheen. Hierdoor waren zij blijer en actiever. Het moet wel gezegd worden dat het niet bekend is wat de gevolgen zijn van het gebruik van het supplement op de langere termijn.

132 Reacties

 1. Graag zou ik active liver gratis willen testen. Sinds ik boven de 55 ben heb ik een opgezette buik en mijn taille is gegroeid.

 2. Beste,

  2 weken geleden is mijn bloed getest, o.a. de leverfunctie. Deze had op bepaalde punten te hoge waarden.

  Na het zien van het filmpje va Sanaliver ben ik wel benieuwd of het effect geeft. Over 2 maanden laat ik opnieuw mijn bloed controleren. Mijn vrouw bewaart de uitdraaien van de bloedanalyse. Maar is Sanaliver het zoveelste supplement zonder echt te werken??

  Ik hoop dat ik mee kan doen met deze test. Ik kan a.d.h.v. de oude en nieuwe uitdraai van de uitslag aangeven of er verbeteringen zijn.

  Met vriendelijke groet,

  Werner van Nunen

 3. Ik ben al jaren in gevecht met mijn gewicht.
  Ik wil graag uitproberen of het inderdaad werkt om meer in te zetten op hoe je lever helpen het ook beter te verwerken.
  Ik eet gezond, ik beweeg, maar afvallen is echt lastig. Dus wie weet helpt dit.

 4. Ik heb een lever kwaal door een vette lever,snel moe een dikke buik ,lusteloos,gele ogen ect.ik gebruik nu Sana lever capsules,ze zijn duur en ik merk weinig van verbetering.Gaarne zou ik in aanmerking komen om die van jullie te proberen.

 5. Ben erg vermoeid , ben slank, maar heb n opgezette buik en spastiche darmen en wil graag de sanaliver uitproberen!!

  Gr.Willemien

 6. graag zou ik dit een drietal maanden (om resultaat te zien) testen.
  ik zou dit graag testen omdat ik sedert ik ziek geweest ben 10jaar geleden (zware lymfeklierkoorts) enorm achteruitgegaan ben op energieniveau en ook was ik vroeger zeeer slank en fit, nu ben ik 13kg zwaarder, buikvet, weinig energie.
  Een zware leverontgiftiging zou ik graag eens doen !!!
  Heb de uitleg gehoord, klonk medisch goed

 7. Hallo, Mijn naam is Anja. ik heb obesitas . ik leef gezond, sport dagelijks, maar kom alleen maar aan. Dieetpillen, speciale dieeten gevolgd, niets helpt.

 8. Ik wil het graag proberen omdat ik flink stuk dunnen darm en de galblaas kwijt ben, hierdoor vaak buikpijn opgeblazen gevoel en slechte ontlasting.
  Zou fijn zijn als dit ooit beter kan worden

 9. Veel kwalen worden toegeschreven aan de lever: ik heb overgewicht (buikvet) en voel me regelmatig moe. Heb net een corona infectie gehad en dit is ook niet conditio bevorderend. Mijn huisarts suggereerde ook al dat er iets met de lever verstoord kan zijn.
  Ik hoop dat het helpt om mijn buikvet te verliezen, dat deze kuur wat voordelen kan bieden in mijn welzijn.
  Graag wil ik deze kuur uitproberen.

 10. Veel kwalen worden toegeschreven aan de lever: ik heb overgewicht (buikvet) en voel me regelmatig moe. Heb net een corona infectie gehad en dit is ook niet conditie bevorderend. Mijn huisarts suggereerde eerder ook al dat er iets met de lever verstoord kan zijn.
  Ik hoop dat het helpt om mijn buikvet (wat) te verliezen, dat deze kuur wat voordelen kan bieden in mijn welzijn.
  Graag wil ik deze kuur uitproberen.

 11. Ik zou het active liver graag willen gebruiken om structureel te kijken of mijn vertering beter gaat en met name de galproductie te stimuleren.

 12. Heel graag, ik heb altijd n opgezette buik, darmklachten en vermoeidheid. Ook heb ik leverekken op mn hele lichaam.
  Ik zou het graag uit willen proberen!

  Groetjes Willemien!

 13. Ik wil graag de leverreiniger uit proberen, vaak vermoeid en last van darmen en heb levervlekken.

  Gr.Willemien

 14. Ik heb ooit Pfeiffer gehad en toen is mijn vertelt dat mijn lever daar nooit helemaal van zou herstellen wat ook betekent sneller vermoeid ik ben benieuwd of dit dan toch iets kan doen.

 15. Goedemorgen ik wil me graag wat fitter voelen en wat afvallen.
  Hoop wat te horen en dit gratis te mogen proberen.

  • Hoi ik probeer het graag uit. Ik heb buikvet waar ik vanaf wil en eerder een vettige lever. Ben benieuwd

 16. Ik zou het graag willen proberen
  Ik ben naar dat corona gehad heb zoveel aangekomen .en me uithoudingsvermogen is ook niet meer wat het was kortademigheid maar dat is natuurlijk over gebleven van die corona .ik hoop dat ik hier wat vooruit ga .
  Groetjes cecilia

 17. Graag zou ik dit product willen uit testen. Voor mijn lever een kuur te geven. En moest ik enkele kilos kunnen kwijt geraken is dit mooi meegenomen.

 18. Ik zou het product graag proberen omdat mijn leverwaardes ook te hoog zijn en er sprake is van vervetting, misschien door het regelmatig gebruik van rood vlees, verwerkt vlees, wijntjes en Ibuprofen tegen pijnlijke maandstonden. Bovendien ben ik heel vlug moe en heb weinig energie. Een plus zou zijn als het dan ook nog eens helpt om wat buikvet te verliezen door een betere galproductie.
  Dus ik hoop dat ik aanmerking kom.

  • Ik heb een lever kwaal door een vette lever,snel moe een dikke buik ,lusteloos,gele ogen ect.ik gebruik nu Sana lever capsules,ze zijn duur en ik merk weinig van verbetering.Gaarne zou ik in aanmerking komen om die van jullie te proberen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in