Adimin Capsules Review en Ervaringen

Adimin is een afslanksupplement dat vooral in het buitenland veel wordt verkocht. Inmiddels krijgt het product ook steeds meer bekendheid in Nederland en dat leek ons een goede aanleiding om Adimin aan een review te onderwerpen. Is het middel veilig, effectief en het geld waard?

Wat is Adimin?

Adimin - Adimin reviews en ervaringen - Adimin testpersonen gezocht - Dieet Reviews en Ervaringen
Adimin testpersonen gezocht Adimin reviews en ervaringen

Adimin is een afslanksupplement in capsulevorm. Iedere capsule bevat een reeks aan vitaminen en mineralen. Dit alles is aangevuld met vier plantenextracten, een aminozuur en bestanddelen van kelp, een bruine zee-alg.

Iedere dag neem je twee capsules, bij voorkeur bij de maaltijd. Uiteraard gebruik je een glas water om de capsules weg te spoelen.

Een verpakking Adimin bevat 60 capsules en is dus voldoende voor dertig dagdoseringen.

Adimin is een product van een Amerikaanse onderneming met dezelfde naam. Het bedrijf is gevestigd in Florida. Het product wordt in de VS geproduceerd volgens de daar geldende regels. Let er op dat je het product uiteindelijk in Amerika koopt. Als je problemen krijgt met Adimin, moet je je ook in Amerika bij een rechtbank melden.

Wil jij dit product Gratis Testen?

Gezocht, TESTPERSONEN die dit product GRATIS willen TESTEN!

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor dit product zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen
  • We sturen het product gratis naar je toe
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  • Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 24 plaatsen beschikbaar

glucomannan Glucomannan Gevaarlijk? Review en Ervaringen Meer informatie

Voor wie is Adimin geschikt?

Het is belangrijk om te weten dat Adimin niet geschikt is voor vegetariërs. In de capsules zit rundergelatine. Daarnaast zitten er allergenen in als soja en schelpdieren. Daarnaast is het middel gefabriceerd in een fabriek waarin onder andere noten, melk en eieren zijn verwerkt.

Afgezien van de allergenenwaarschuwing, geeft de fabrikant geen contra-indicaties voor gebruik. Desalniettemin is het aan te raden om contact te zoeken met een arts als je medicatie gebruikt of ziek bent. In kelp zit veel jodium. Aangezien dit effect heeft op de schildklier, raden we je aan om bij schildklierproblemen zeker contact op te nemen met een arts (bron).

Hoe effectief is Adimin?

Het belangrijkste vraagstuk is natuurlijk hoe effectief Adimin is bij het afslanken. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de effecten van de verschillende ingrediënten. We hebben daarbij niet gekeken naar de vitaminen en mineralen, omdat je deze makkelijk via andere wegen kunt binnenkrijgen.

In Japan is al eens onderzoek gedaan naar de effecten van kelp op het gewicht. Vooral de mannelijke proefpersonen ondervonden een groot gewichtsverlies (bron). Het moet wel vermeld worden dat de dosering kelp in dit onderzoek hoger was dan de dosering in Adimin.

Schizandra is een ander belangrijk bestanddeel van Adimin. Dit bestanddeel is mogelijk goed voor de darmflora, maar een effect op het gewicht is niet bewezen (bron).

Adimin bevat tot slot het aminozuur L-tyrosine. Ondanks een uitgebreide zoektocht hebben we geen onderzoeken gevonden waarin het effect van dit aminozuur op het gewicht is onderzocht.

Samenvattend is er weinig reden om aan te nemen dat je flinke resultaten zult boeken na gebruik van Adimin.

Wat kost Adimin?

Adimin - Adimin reviews en ervaringen - Adimin review ervaringen testen - Dieet Reviews en Ervaringen
Adimin review ervaringen testen Adimin reviews en ervaringen

Een losse verpakking Adimin gaat voor $69 over de toonbank. Als je meer potten koopt, daalt de prijs behoorlijk. Zo betaal je nog slechts $49 als je 6 verpakkingen bestelt. Je bent dan wel in een keer $294 kwijt. Houd ook rekening met flinke verzendkosten als je het product laat verzenden naar een adres buiten de VS.

Voordelen

De capsules van Adimin hebben een gemiddelde omvang en zijn dus door de meeste mensen makkelijk door te slikken.

Nadelen

De hoge verzendkosten zijn een extra barrière als je het product wilt kopen. Als je één verpakking wilt kopen om het product te proberen, dan ben je in totaal $86 kwijt.

Conclusie

De slotsom van deze Adimin review is vrij eenvoudig. Op papier ziet het supplement er aardig uit, maar uiteindelijk is het te duur voor het effect dat je kunt bereiken. De dosering van kelp is te laag, terwijl Schizandra geen bewezen effect heeft op het gewicht. Ook de prijs is reden om Adimin te laten staan. Zeker als je maar een verpakking wilt aanschaffen, is het totaalbedrag fors.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringMoringa Actices review
Eenvoudig AfvallenMardanti Collageen en Serums Review en Ervaringen
adiminDe slotsom van deze Adimin review is vrij eenvoudig. Op papier ziet het supplement er aardig uit, maar uiteindelijk is het te duur voor het effect dat je kunt bereiken. De dosering van kelp is te laag, terwijl Schizandra geen bewezen effect heeft op het gewicht. Ook de prijs is reden om Adimin te laten staan. Zeker als je maar een verpakking wilt aanschaffen, is het totaalbedrag fors.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in