Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Aanmelden voor De Afvallers XXL 2011

Aanmelden voor De Afvallers XXL 2011

De Afvallers XXL; Dé succesformule voor een gezond gewicht is hét handboek bij het populaire tv-programma van SBS 6.

De Afvallers XXL 2011 *

Nederland gaat ook in 2011 de strijd tegen overtollige kilo’s in De Afvallers XXL.

Uit cijfers van het CBS is gebleken dat ruim de helft van de volwassenen in Nederland te zwaar is. Reden genoeg voor SBS 6 om begin 2011 samen met diverse gezinnen de strijd aan te gaan tegen hun ongezonde levensstijl en overgewicht. De families zullen afvallen onder professionele begeleiding en worden daarbij gevolgd door de camera’s. De Afvallers XXL: de kick-off is op woensdag 5 januari te zien bij SBS 6.

Het begin van het nieuwe jaar is traditioneel het moment om te starten met afvallen. Daarom brengt SBS 6 op 5 januari een kick-off van het programma De Afvallers XXL op de buis. In deze eerste aflevering worden er drie gezinnen per provincie voorgesteld die nodig moeten afslanken. Hun huidige gewicht wordt gemeten en het streefgewicht wordt meteen bepaald door drie coaches die de families gaan helpen, elk met hun eigen afvalmethode. Vanaf februari is te zien hoe het de zwaarlijvigen tot dusver vergaat.

Ook de mensen thuis kunnen hun goede voornemens voor 2011 waarmaken met behulp van het uitgebreide online platform dat bij het programma hoort en waar gratis tips, adviezen en recepten te vinden zijn. Alles om een verantwoorde levenswijze te bevorderen. Opgeven voor het programma kan vanaf nu via sbs6.nl/deafvallersxxl.

Voorgaande edities van ‘De Afvallers XXL’

De coach uit ‘De Afvallers XXL 2008’ Yneke Vocking vertelt hoe zij deelnemers hielp hun spectaculaire gewichtsverlies tot stand te brengen en geeft haar voedingsplannen en recepten prijs. De metamorfose van de deelnemers is nu voor iedereen op een verantwoordelijke manier haalbaar.

Bestel dit boek bij bol·com

De afvallers
De afvallers
Yneke Vocking

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Coaches Hein Vergeer en Imro Beuk geven hun beste tips en styliste Estella Verwaal geeft adviezen om de make-over compleet te maken. Advies op maat voor de echte zwaargewichten; voor wie maar een paar kilo kwijt wil en voor kinderen. Met interviews en tips van de deelnemers, complete weekmenu’s en recepten, rijk gelardeerd met kleurenfoto’s.

* bron: sbs6 persbericht

1 reactie

  1. Ik vind het jammer dat ik ook op deze site moet lezen dat je wel 16 kg kan afvallen in vier weken. Het is gewoon niet aannemelijk dat je dit zou kunnen vasthouden. Je houdt jezelf voor de gek. Het probleem is zit vaak dieper dan alleen het gewicht. Ik heb mij verdiept in mensen die aan het afvallen zijn en steeds blijkt dat daar een heel verhaal achter zit. Als het echt zo makkelijk zou zijn, dan zou het overgewicht probleem niet zo oplopen zoals dat momenteel het geval is. Geloof mij afvallen zonder persoonlijke face to face contact is erg moeilijk. Ga naar een dieetist, voedingsconsulent of een goede sportschool. Uiteraard zag ik ook goede links zoals:’ blijvend afvallen niet meer dan één kilo per week” echter is dit alleen een boek en geen persoonlijk contact. Kortom: Als je van plan bent om af te vallen doe het rustig aan en doe het samen, eet en drink gezond (schijf van vijf is er echt niet voor niets) Begin rustig met sporten en je zult heel snel een ander mens voelen. Kortom zet hem op allemaal en maak van 2011 een super gezond jaar, je weet niet hoeveel plezier je jezelf hiermee doet. Succes !!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987