African Mango – Afrikaanse Mango

Vanmorgen stond er een potje African Mango of Afrikaanse Mango op mijn bureau. Ik krijg regelmatig samples en proefproducten toegestuurd. African Mango is een afslankproduct dat net als Raspberry Ketone wordt aanbevolen door de Amerikaanse TV arts Dokter Oz. Het heeft zijn naam te danken aan de vruchten van de wilde mango of bos mango. African Mango wordt regelmatig gebruikt in combinatie met groene thee. Dit zou de afslankende werking versterken. Groene thee staat erom bekent dat het een positieve invloed heeft op de vetverbranding.

African Mango Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor African Mango zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij African Mago graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

African Mango Capsules

African Mango is verkrijgbaar in een verpakking met 60 capsules. Aanbevolen wordt om maximaal 2 keer per dag 1 capsule bij voorkeur tijdens de maaltijd in te nemen. Met een verpakking Afrikan Mango doe je dus ongeveer een maand.

Werkt het echt?

African Mango beloofd dat je kunt afvallen zonder inspanning. Wij van vetvrij zijn inmiddels al 10 jaar actief in de dieetindustrie en fronste onze wenkbrauwen toen we dit verhaal hoorde. Na enig speurwerk kwamen we uit bij het Amerikaanse TV programma van Dr. Oz. Mede hierdoor is dit nieuwe voedingssupplement in een korte tijd zeer populair geworden.

Ervaring met African Mango

Heb je ervaring met African Mango? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers. Je kunt ook een vraag stellen over African Mango.

Afrikaanse Mango dd0171_9

De oorspronkelijke naam voor de Afrikaanse Mango is Irvingia Gabonensis. De populaire naam Afrikaanse Mango is ontstaan omdat het veel gemakkelijker te begrijpen en te identificeren met het afslankproduct. Irvingia gabonensis groeit van nature in Afrika en komt uit een zaadje in een vrucht die lijkt op de mango’s die we kennen.

Ingrediënten

De lijst met ingrediënten bevat geen geheimen voor ons. Alle stoffen kennen we van andere goedgekeurde voedingssupplementen met een afslankende werking.

 • Acai Bessen Extract
 • Groene Thee Extract
 • Hoodia
 • Slendesta
 • L-Carnitine
 • Witte Bonen Extract
 • Cissus quadrangularis

Voordelen

Veel mensen geloven, waaronder Dr. Oz zijn overtuigd van de afslankende werking van dit product. Verschillende studies tonen aan dat  Afrikaanse Mango  het lichaam helpen op drie manieren:

 • Kan helpen bij gewichtsverlies
 • Kan zorgen voor een lagere bloedsuikerspiegel
 • Kan helpen bij het verlagen van het cholesterolgehalte

Iedereen is op zoek naar een manier om de snelheid van hun gewichtsverlies resultaten of gewoon gewichtsverlies begonnen. Nog een voordeel is dat er geen specifiek dieet noodzakelijk is in combinatie met African Mango Plus.

Nadelen

Wondermiddelen bestaan niet. Er zijn een aantal stoffen die inderdaad bewezen stimulerend werken bij het afslank proces zoals L-Carnitine, Groene Thee extract en Acai extract.

Conclusie

Verwacht niet dat je kilo’s per week kunt afvallen. Een dieet wordt weliswaar niet voorgeschreven maar wij raden wel aan om een gezond en verantwoord eetpatroon te volgen in combinatie met dit product. African Mango kan werken als een ondersteunend product maar je moet er zelf ook wat voor doen.

Ervaring met African Mango

Heb je ervaring met African Mango? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers. Je kunt ook een vraag stellen over African Mango.

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleOvergewicht door Emotie Eten. Doe de Emo-Test
Next articleUitslag Prijsvraag Ralph Moorman
african-mango-plusOndanks dat Afrikaanse Mango een rijke historie in de alternatieve afslankmarkt kent, zijn wij niet onder de indruk van African Mango. Het product wordt in de meeste gevallen aangeprezen via schimmige websites waar je na een proefzending vast zit aan een aantal prijzige vervolgzendingen. Wil je Mangoslim een keer proberen? Dan kun je het beste naar de reformwinkel of betere drogist gaan.

87 Reacties

 1. Na verschillende methodes te hebben uitgeprobeerd zonder al teveel succes lijkt het me prima om het eens te proberen met capsules. Gr. Marja

 2. Zijn er ook nog positieve berichten dat het werkt ofzo?? Ipv dat je geen proefproject moet bestellen en weet ik het allemaal???

 3. Beste allemaal.
  net een proefpakket besteld, wel de voorwaarden gelezen en had begrepen dat ik 14 dagen na ontvangst van het eerste pakket op kon zeggen.
  nu lees is allemaal boze reacties dat je aan een Abbonement vastzit.. ik heb geen bevestiging mail gehad van de bestelling wat moet ik nu doen? Wil niet aan een abonnement vastzitten van 80 euro per maand.

 4. ik dacht even ervaringen te lezen over de werking van deze pillen maar ik zie dat het alleen maar over geld gaat en opzeggingen.
  Daar kan ik dus uit halen dat de pillen helemaal geen effect hebben?

 5. Jongens en meisjes,

  volg even het advies van Chris hierboven op. Zij heeft mij erg geholpen om van bioshape pharma af te komen. Inloggen op de site met de Inlog en wachtwoord dat bij de eerste mail van biohape pharma zat.

  Verder heb ik geen idee of de pillen werken, heb nog voor 3 kwartalen doosjes vol liggen, ik ben wel afgevallen maar dat kwam door hard trainen in de sportschool, joggen en geen frisdrank meer drinken. En dat koste me geen 78 euro per kwartaal ;)

 6. Een proefpakket bestellen en vervolgens vastzitten aan een abonnement. Als je ze belt krijg je slechts te horen dat je de algemene voorwaarden had moeten lezen. Feit blijft dat de consument een PROEFPAKKET besteld en niet direct een abonnement wenst, misleiding dus.
  Ik zou graag in contact komen met mensen die inmiddels een incassobureau (Alektum) achter de broek aan hebben i.v.m. bovenstaande. Pure oplichting waarbij ik graag bereid ben samen met mijn jurist om -indien ze het voor willen laten komen- te procederen. Praktijken zoals deze moeten gestopt worden!

 7. Hier idd zelfde verhaal,alleen geef je helaas wel zelf toestemming voor het toesturen van die zooi,zijn we net achter gekomen… door opde groene link te klikkenverbind je jezelf aan een abbonement,zo staat er in hele lichte,bijna onleesbare letters geschreven… toch voortaan maar weer de voorwaarden goed lezen..

 8. zou me graag afmelden maar weet helemaal hun website niet… kan iemand die voor me achterlaten hier in een comment?

  • Hierbij zeg ik direct geen producten meer van u te ontvangen.
   de incassomachtiging dient tegelijkertijd te worden beëindigd.
   Graag ontvang ik een bevestiging van deze opzegging. de opzegging betreft de volgende gegevens.
   Bioshape vet verbrander.
   Mango slim
   Vita slim
   Naam; W.A.P.M. van Baast

  • Een maand geleden heb ik in een email gescheven dat ik stop bioshape. Nooit antwoord op gehad. Heb trouwens nooit gezegt dat ik een abonnement wou. Heb 3 maanden geleden een VRIJBLIJVEND proefpakket aangevraagt, het is dan niet de bedoeling dat jullie elke maand geld van mijn rekening afhalen zonder mijn toestemming. U kunt zich wel voorstellen dat ik nu een beetje geiriteerd ben door deze actie. Dus bij deze nogmaals mijn brief op de bioshape op te zeggen en zie ik mijn geld graag weer terug op mijn rekening.

   Geachte heer/mevrouw,

   Hierbij vraag ik uw aandacht voor het volgende . Een paar maanden geleden heb ik 1 x gratis een proefpakket van BioShape besteld . Helaas is dat mij niet goed bevallen en ben ik er gelijk mee gestopt. Laatst kreeg ik nog een pakketje van Bioshape binnen en daarna een rekening. Deze heb ik via de post terug laten sturen. Nu op 26 mei kreeg ik weer een herinnering binnen van €80,63. U snapt wel dat ik niet ga betalen voor een product wat mij niet goed bevallen is en terug gestuurd hebt. Ik vraag u vriendelijk om mij uit het systeem te halen.

   Hoogachtend,

   ten Hoope

  • U heeft via een initiële iDEAL betaling een machtiging afgegeven voor een doorlopende SEPA incasso aan Docdata Payments ten name van Bioshape Pharma NL.

   U gaat akkoord met de doorlopende afschrijving per SEPA-incasso van het met Bioshape Pharma NL afgesproken bedrag van de onderstaande rekening.

   Middels deze akkoordverklaring, geeft u toestemming aan:
   Stichting Foundation Docdata Payments (in naam van Bioshape Pharma NL) om een incasso-opdracht te sturen naar uw bank om het met Bioshape Pharma NL afgesproken bedrag doorlopend van uw rekening af te schrijven.

   Docdata Payments is in deze slechts een dienstverlener voor Bioshape Pharma NL.

   Nou ik heb hier totaal geen toestemming voor gegeven dus waag het niet om van mijn rekening nog maar een bedrag te laten afschrijven.
   Ik heb inderdaad een PROEFPAKETJE aangevraagd maar dat wil nog niet zeggen dat ik hier mee doorga…
   hoe durven jullie.
   Als jullie hier mee door gaan zullen jullie het weten,dus bij deze zeg ik alles bij jullie op……
   mvg mevr legierse.

 9. Mensen kunnen echt niet lezen ofzo staat duidelijk aangegeven dat je het binnen 14 dagen af moet melden probleem ligt niet bij hun maar bij julie ik heb me netjes afgemeld nergens van last gehad lees voortaan alles!!!!

  • waar heb jij je afgemeld Selma… weet jij de website? Ik zou het graag afmelden maar weet niet hoe… bedankt alvast.

 10. Ik heb net een proefpakketje besteld. Daarna pas gekeken naar reviews. Dom misschien, had ik beter eerst kunnen doen. Er was dan ook meteen paniek bij me toen ik al deze boze reacties las. Ik bekeek vervolgens de bevestigingsmail om te kijken of ik de proefbestelling nog kon tegenhouden en las in de mail een keurige berichtgeving dat ik 14 dagen proeftijd heb, en in deze proeftijd mijn abonnement kan stopzetten. Doe ik dit niet, dan gaat het bedrijf ervan uit dat ik meer wil ontvangen en krijg ik meer capsules toegezonden voor 79 euro ipv 100 euro.

  Een grote zucht kwam naar boven.

  Wat is het toch dat mensen de mails nooit goed doorlezen of kleine letters lezen. Het bedrijf geeft het nota bene aan in de mail, en jullie geven het bedrijf de schuld van je eigen nalatigheid?

  Schandalig.

 11. Jeetje wat een aggresieve reacties,mensen lees eerst alles van A tot Z,in de voorwaardens staat duidelijk dat je binnen 14 dagen kan stop zetten (per mail/telefonisch) Dat heb ik ook gedaan,kreeg netjes een bevestigings mail dat het stop was gezet.Dus voor iedereen die hier zo als een idioot zit te flippen : eigen schuld allemaal,voortaan BETER lezen,zo voorkom je jezelf onnodige kosten en woede op een bedrijf die alles netjes op orde heeft!Zodra jullie *GRATIS* zien vallen ze allemaal aan,niet meer doen dus! Eerst alles ff doorlezen.En iedereen die dreigt met rechtzaak hier rechtzaak daar,succes ermee,waarschijnlijk zal de rechter jullie adviseren om een bezoekje aan Hand Anders te brengen….

 12. Vanmorgen heb ik een gratis proefpakketje besteld.
  Ik dacht gratis is altijd fijn, ik moest echter wel verzendkosten betalen van 3.99.
  Dat is idd sim om je bankrekening te kunnen opslaan ook als je met Ideal betaald is dit schijnbaar mogelijk.
  Bij de bestelling zelf heb ik niks hoeven aan te vinken ivm voorwoorden. (ook vreemd eigenlijk)
  Toen kreeg ik vrijwel direct na mijn betaling via Ideal een bevestigingsmail van Biopharma dat mijn bestelling was bevestigd ect.
  Tot mijn verbazing zag ik dat ik schijnbaar ook meteen vastzat aan een V.I.P abonnement.
  Dus wanneer mensen schrijven hier niet van op de hoogte te zijn…klopt niet helemaal omdat het wel in de bevestigingsmail duidelijk staat vermeld.
  Ok dacht ik, geen rede tot paniek want 80 euro kan ik echt net missen.
  Ben netjes naar hun site gegaan en heb me ingelogd en heb mijn abonnement opgezegd.
  Inmiddels als ik nu kijk staat er dan ook bij abonnent dat ik de-actief ben en heb ook netjes een mailtje gekregen van mijn opzegging van mijn abonnement.
  Ik ga er dus van uit dat ik gewoon mijn proefpakketje krijg en verder nergens aan vast zit.

  Ik ben het ook wel met de mensen eens dat dit misleidend is en niet echt een nette manier.
  Maar als men goed leest wat er in dat bevestigingsmailtje staat hoeft die 80 euro ook niet als een verassing te komen.

  Hoop dan ook dat Biopharma een oprecht bedrijf is zoals ze dit zelf beweren en ik dan ook na het stopzetten van mijn abonnement geen pakjes krijg opgestuurd en er gewoon geld van mijn rekening wordt geboekt.
  Als dit wel het geval is, deins ik niet terug om gerechtelijke stappen te ondernemen.

  Vriendelijke groet,
  Kim

 13. Hallo,

  Bijna iedereen schrijft dat er, zonder toestemming, €79,99 is afgeschreven. Ik heb het proefpakket zojuist wel gewoon besteld, aangezien er, in de voorwaarden, bij staat dat je akkoord gaat met het verzenden van meerdere pakketjes als je niet laten weten dat je dit niet wilt. Als je gratis producten besteld m.b.t. afvallen, adviseer ik alleen om de voorwaarden goed te lezen! Tegenwoordig vinkt bijna iedereen aan dat hij/zij de voorwaarden gelezen heeft zonder dit werkelijk gedaan te hebben en in dit geval kan dat je duur komen te zijn. Tevens stond dit onder aan de pagina en had je ook werkelijk verder moeten lezen. Ik snap dat mensen hier ongelooflijk boos van zijn geworden, maar het is wel een eigen fout.

  Dus voor de mensen die het nog wel willen bestellen zonder de €79,99 later te betalen voor een langere kuur zou ik zeggen: bestel gewoon en op de dag dat het geleverd wordt bel je het nummer waar ze bereikbaar op zijn.

  Groetjes,
  Marieke

 14. Ook ik ben enorm geschrokken dat er een vervolg verpakking kwam. Heb net het geld terug gehaald en pakketje geretouneerd. Nu maar eens kijken wat er verder gebeurd. Ik heb ook niet het idee dat de pillen werken. Het enige wat ik van de pillen wordt is onrustig, Slecht slapen en hyperactief. Hebben meer mensen ook deze ervaring? Ik wil echt geen verpakking meer geleverd krijgen. NOOIT MEER?

 15. Goedemorgen,

  In de reacties kunnen wij opmaken dat de mensen die zich aanmelden niet goed de voorwaarden lezen. Hierin wordt duidelijk gemaakt dat als er geen annulering komt er automatisch een kwartaal pakket wordt verstuurd en het geld hiervoor wordt geïncasseerd.
  Deze voorwaarden staan op de site, in de bevestigingsmail van de bestelling, bevestigingsmail van de betaling en in de folder die u ontvangt in het geleverde pakket.
  Daarom nogmaals de voorwaarden:

  Algemene Voorwaarden Bioshape Pharma

  Actievoorwaarden Bioshape Pharma V.I.P abonnement: U kunt zich twee weken lang overtuigen van de kwaliteit van onze producten, hiervoor betaalt u enkel de verzend- en verpakkingskosten van 3,99 Euro. De leverdatum van uw proefpakket met daarin 15 capsules Bioshape Pharma Raspberry Kentone / African Mango wordt per e-mail gecommuniceerd en is tevens de ingangsdatum van de probeerperiode welke 14 dagen telt. Aan het einde van de probeerperiode ontvangt u automatisch de eerste kwartaalzending (bevat 90 capsules Bioshape Pharma Raspberry Kentone / African Mango t.w.v. 100 Euro) voor slechts 79.99 Euro. Wanneer u geen vervolgzending wenst te ontvangen kunt u onze klantenservice hiervan tijdens uw proefperiode op de hoogte stellen. Dit kan via onze website bioshapepharma.com of tijdens kantooruren op 085-4009090. Tot wederopzegging geeft u Bioshape Pharma toestemming om bedragen voor geleverde goederen automatisch van uw rekening af te schrijven.

  Voor vragen en opzeggingen kunt u ons bereiken via het volgende nummer: 085-400 90 90. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 – 13:00 uur en 13:30 – 17:00 uur.

  Met vriendelijke groet,

  Klantenservice

  • bij deze nogmaals de afmelding van levering mango pillen.
   Betalingen worden gestorneerd.
   Levering word al 2 x in de sloot aan getroffen

   W.v.lammeren

 16. Zo te zien ben ik niet de enige ,ik heb een proef pakket besteld nu krijg ik een andere pakket en i 79,99 was afschrijven van mijn rekening ,ik heb mijn geld terug geboekt en het pakketje terug gestuurd en 2,56 betaald maar ik krijg het weer terug gestuurd .,die heb ik weer terug gestuurd ,bij deze wil ik graag per direct die verzending stopen ik wil geen pakketjes meer krijgen .

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987