African Mango Review en Ervaringen

African Mango ofwel Irvingia Gabonensis is een supplement dat gemaakt is van de zaden van Afrikaanse mangobomen. Volgens de fabrikant heeft dit product een viervoudige werking op onze gezondheid. Je verbrandt vetweefsel, je verwijdert schadelijke stoffen uit je lichaam en het verlaagt de eetlust. Als klap op de vuurpijl verlaagt het ook nog eens de cholesterolwaarden.

In deze Afrikan Mango review lees je alles over de effectiviteit van dit supplement en ng veel meer waaronder antwoord op de volgende vragen:

  • Is african mango te koop bij holland and barrett
  • De african mango benefits
  • African mango green tea weight loss
  • Is african mango identiek aan groene thee vitamine

Irvingia gabonensis is een soort van Afrikaanse bomen in het geslacht Irvingia, ook wel bekend onder de gewone namen wilde mango, Afrikaanse mango of bush mango. Ze dragen eetbare mango-achtige vruchten en worden vooral gewaardeerd om hun vet- en eiwitrijke noten.

Wil jij dit product gratis testen?

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Er zijn nog 7 plaatsen beschikbaar

Sterrenstof Fatburner Shake Gevaarlijk? Review en Ervaringen Meer informatie

Wat is African Mango?

- African Mango - African mango with green tea mg caplets kaina - Dieet Reviews en Ervaringen
African mango with green tea mg caplets kaina African Mango

African Mango is een voedingssupplement in met extracten van mangopitten. Het gaat hier dus niet om het vruchtvlees van de mango, maar om de harde kern die in de mango’s zit. Een capsule bevat 600 milligram met werkzame stof.

African Mango is een product van Key Player Limited, een bedrijf uit de Verenigde Arabische Emiraten.

Afhankelijk van je wensen neem je een of twee keer per dag een capsule in met water. Dit doe je bij voorkeur bij het eten.

Een verpakking van African Mango bevat 60 capsules. De capsule bevat geen vulstoffen en het product is dus geschikt voor vegetariërs. De capsules zijn gefabriceerd in het Verenigd Koninkrijk volgens de daar geldende regels.

African mango voordelen

Zoals gezegd worden er allerlei voordelen toegedicht aan African Mango. De fabrikant van het African Mango supplement benoemt deze ook. Een van de belangrijkste gezondheidsvoordelen is gewichtsverlies.

Er is ook wel onderzoek gedaan naar de effectiviteit van de zaden van Afrikaanse Mango, oftewel Irvingia Gabonensis. Zo blijkt dat de zaden inderdaad helpen bij het verliezen van gewicht (bron), al zijn er wat bedenkingen bij de kwaliteit van de studie (bron).

Als er al gezondheidsvoordelen zijn, dan komen deze waarschijnlijk omdat de zaden veel gezonde vetten en vezels bevatten (bron).

Wat kost African Mango?

Een verpakking African Mango kost €49 per stuk. De prijs daalt als je meerdere verpakkingen koopt. Koop je 12 verpakkingen, dan dalen de kosten naar €36,75 per verpakking.

Je betaalt wel verzendkosten, welke op kunnen lopen tot €12 per zending als je bij aflevering wilt betalen (levering onder rembours).

African Mango bijwerkingen

Er zijn geen gevaarlijke bijwerkingen bekend van African Mango. De mangozaden zijn veilig te eten voor iedereen. Dit geldt ook voor supplementen op basis van de zaden.

Toch is uit onderzoeken wel gebleken dat het de zaden van de Afrikaanse mango kunnen zorgen voor hoofdpijn en slaapproblemen. Als je last hebt van deze bijwerkingen, kun je altijd stoppen met het gebruik van het supplement.

African Mango review

- African Mango - African mango extract x - Dieet Reviews en Ervaringen
African mango extract x African Mango

Samenvattend is er vrij weinig bewijs dat African Mango, vooral omdat studies vaak niet goed worden uitgevoerd. Aan de andere kant geldt, baat het niet, dan schaadt het waarschijnlijk ook niet. Er zijn alleen maar wat milde bijwerkingen bekend.

African mango Holland and Barrett

Deze review gaat over het product African Mango van Key Player Limited. Dit is een product dat uitsluitend via internet verkocht wordt. Drogisterijketen Holland and Barrett heeft een eigen African Mango product. Dit product bevat ook groene thee en verschilt hierin van het product van Key Player Limited.

Groene Thee Mango

Er zijn veel supplementen op de markt waarin groene thee en Afrikaanse Mango worden gecombineerd. Het product African Mango dat wij hier reviewen, bevat alleen de zaden van de afrikaanse mango.

Groene thee kan in sommige gevallen effectief zijn bij het verbranden van vet, maar je kunt deze werking natuurlijk ook verkrijgen door gewoon groene thee te drinken (bron).

Mango Butter

Mango butter (oftewel mangoboter) is een huidverzorgingsproduct dat gemaakt wordt van mangopitten. Mango butter wordt niet altijd gemaakt van de zaden van de Afrikaanse mango, maar ook wel eens van andere mangosoorten.

Dit huidverzorgingsproduct wordt vooral gebruikt omdat het een huidherstellende en hydraterende werking heeft. Mango butter is ook populair als haarverzorgingsproduct.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringIs Doxylamine Gevaarlijk?
Eenvoudig AfvallenAshwagandha van Viteezy Gevaarlijk?
african-mangoMango butter (oftewel mangoboter) is een huidverzorgingsproduct dat gemaakt wordt van mangopitten. Mango butter wordt niet altijd gemaakt van de zaden van de Afrikaanse mango, maar ook wel eens van andere mangosoorten. Dit huidverzorgingsproduct wordt vooral gebruikt omdat het een huidherstellende en hydraterende werking heeft. Mango butter is ook populair als haarverzorgingsproduct.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in