Afslank kampioenen uit Engeland kennen onze Sonja niet

Terwijl wij een plan maken op welke manier we afscheid kunnen nemen van onze kerstkilo’s zijn in Engeland de winaars van de “Rosemary Conley Diet & Fitness magazine” oftewel “Slimmer of the Year 2008” Bekend gemaakt.

Bij de dames ging Gillian Harvey met de eerste prijs aan de haal. Zij ging van 158 naar 78 kilo. Bij de heren mocht de 55 jarige Alan Larn zich afslankkoning van Engeland noemen. Hij ging van 150 naar 85 kilo schoon aan de haak.

Het geheim? Volgens Gillian en Alan is het simpel, minder eten en meer bewegen. Van Sonja Bakker hadden ze overigens nog nooit gehoord.

3 Reacties

 1. Hahahahahha die Sonja jaaaaa~! Had ze eens goed te eten gekregen bij Rik komt ze meteen 4 kilo bij! Is dat dan het resultaat van haar dieet?????????????? Nou dan maar je hele leven aan Sonja……..NEE DANK JE!

 2. Oprah Winfrey heeft ooit een boek geschreven over de combinatie eten en bewegen, samen met haar coach Bob Greene. Het heet ‘Making The Connection’ (ik weet niet of er een Nederlandse vertaling op de markt is) en ik zweer erbij!

  ‘Sonja Bakker’ is vooral hongeren en leidt alleen maar tot nog meer jojo-en en uiteindelijk tot nog meer frustratie; geen wonder dat ze tijdens vier dagen verblijf bij Rik Felderhof maar liefst vier kilo aankwam! Hoe meer spiermassa, hoe hoger je verbrandingsgraad en hoe minder kans dat je in een negatieve jojo-spiraal terechtkomt. Ik doe niet meer aan enig dieet maar wel aan een soort schijf-van-vijfprogramma plus bewegen. en daar val ik bij af.

  Bovendien vind ik de recepten van Sonja eentonig en fantasieloos. De Engelsen mogen dan niet bekend staan om hun geweldige keuken, in de laatste jaren hebben ze hun leven enorm gebeterd en de beste kookprogramma’s en- sites vind je dan ook bij de BBC. Niks fish & chips! Als ik iets lekkers zoek op het gebied van vis, vegetarisch of rauwkost ga ik dan ook als eerste bij de BBC kijken. Wees niet bang voor exotische ingrediënten zoals zeewier, spruitgroenten, tonijnbiefstuk of shii-takezwammen, ze zijn gewoon supergezond en heerlijk!

  Hier een voorbeeld van BBC Good Food:

  http://www.bbcgoodfood.com/recipes/4201/cucumber-and-wakame-seaweed-salad.jsp

 3. tjee…zeg wat een verschil..en dat minder eten en bewegen…knap hoor…maar zonder sonja ….zou ik het niet kunnen denk ik…misschien ook wel…maar toch wel met een dieet achter de hand….heb het wel eens zo geprobeerd maar dan gaat het geheid mis..

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in