Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Afslank 4 Me Afslankdruppels Review

Afslank 4 Me Afslankdruppels Review

Veel mensen deinzen terug voor diëten op basis van maaltijdvervangers of andere strenge diëten omdat deze diëten teveel van je lichaam vragen. Veel mensen zijn dan ook zoek naar makkelijkere oplossingen. Zo zijn er de Afslank4me afslankdruppels. Deze druppels zouden je moeten ondersteunen bij het volgen van een dieet. Is het een druppel op een gloeiende plaat of een echte oplossing?

Wat zijn Afslank4me Afslankdruppels?

De Afslank4me afslankdruppels zijn samengesteld op basis van een formule van Mango en Active-8. Daarnaast zitten er stoffen in zoals L-Ornithine, L-carnitine, L-argninine, L-glutamine (dit zijn allemaal aminozuren), Maca, niacine en nog een aantal andere stoffen.

Volgens de fabrikant is het voldoende om driemaal daags tien druppels van deze vloeistof onder de tong te druppelen. Uiteraard moet je dit wel combineren met aanpassingen in je dieet en je met lichaamsbeweging.

Voor wie zijn Afslank4me Afslankdruppels geschikt?

Volgens de fabrikant kun je Afslank4me afslankdruppels gebruiken als je gewicht wilt verliezen. Er wordt geen voorbehoud gemaakt over wanneer je het kunt gebruiken en wanneer niet. Enige uitzondering is als je zwanger bent of als je borstvoeding geeft. In dat geval kan je de afslankdruppels niet gebruiken.

Zijn de Afslank4me afslankdruppels effectief?

Je bent inmiddels van ons gewend dat wij de producten uitgebreid testen. Dit doen wij op twee manieren, door middel van wetenschappelijk onderzoek en met een test met proefpersonen.

Uitkomsten wetenschappelijk onderzoek

Het grootste probleem bij het wetenschappelijk onderzoek was om erachter te komen wat Active 8 nu precies is. Op de productpagina van Afslank4me afslankdruppels wordt een referentie gemaakt naar HCG hormonen, maar wordt tegelijkertijd geschreven dat die niet in het middel zitten. Een zoektocht naar het woord Active8 leverde alleen maar informatie op over kankerbehandelingen. We zullen dus moeten gissen wat dit ingrediënt is en wat het precies doet.

Over de effecten van de Afrikaanse mango op het gewicht was iets meer informatie te vinden. Uit een studie bleek dat dit middel zou kunnen helpen bij gewichtsverlies. Echter kregen de deelnemers in dit onderzoek substantieel meer mango dan je binnen krijgt bij het gebruik van deze afslankdruppels (bron). In dit onderzoek kregen de proefpersonen meer dan drie gram per dag, meer dan twee keer zoveel als wanneer de druppels van Afslank4me uit puur mangosap zouden bestaan.

Verder is er gekeken naar de werking van de aminozuren. De enige aminozuren die specifiek bijdragen aan gewichtsverlies zijn vertakte keten aminozuren (bron). Deze zitten niet in de Afslank4me Afslankdruppels.

Voor wat betreft de andere ingredienten geldt dat er geen onderzoek is gedaan naar de werking van maca op het gewicht. Wel is er onderzoek gedaan naar niacine bij muizen. Ook hier gold dat de concentraties in de studie veel hoger waren dan de concentratie in Afslank4me (bron).

Test met Proefpersonen

Onze proefpersonen hebben een flesje afslank4me afslankdruppels gebruikt. Hierbij namen zij minder calorieën in en liepen zij dagelijks minimaal een halfuur. Wat de proefpersonen niet wisten is dat we bij de helft van hen de afslankdruppels hadden vervangen voor water met een beetje mangosap.

Als gevolg van de aanpassing in het dieet en de extra lichaamsbeweging verloren de proefpersonen allemaal gewicht. Echter bleek uit ons onderzoek dat de mensen die water hadden gekregen meer gewicht kwijt waren dan de mensen die Afslank4me afslankdruppels hadden gebruikt. Het verschil was klein (2.7kg tegenover 2.4kg), maar niet minder opvallend.

De proefpersonen die wel de afslankdruppels hadden gekregen, merkten ook niets aan hun lichaam tijdens het gebruik. Er waren dus ook geen bijwerkingen. Zij waren ook erg tevreden over het gebruik, vooral omdat de druppels makkelijk mee te nemen en toe te dienen zijn.

Het is niet ondenkbaar dat het gebrek aan effect van de Afslank4me Afslankdruppels komt vanwege de te lage dosering van een aantal ingrediënten. We weten immers dat andere afslankdruppels, zoals KetoX24 wel goede resultaten laten zien. Daarnaast bevatten de Ketox24 druppels andere ingrediënten, zoals groene thee, dat een bewezen werking heeft als het gaat om afvallen (bron).

Wat kosten Afslank4me Afslankdruppels

De afslankdruppels van afslank4me kosten €39 per flesje. Met een flesje van 60 ml kun je ongeveer een maand doen.

Voordelen van Afslank4me afslankdruppels

De afslankdruppels van Afslank4me zijn makkelijk mee te nemen in het flesje. Je kunt de druppels ook vrij eenvoudig doseren.

Nadelen

De afslankdruppels van Afslank4me laten te weinig resultaat zien, zeker als je het vergelijkt met concurrerende producten waarbij wel resultaten merkbaar zijn.

Conclusie

De Afslank4me Afslankdruppels zijn het geld niet waard. De doseringen van de werkzame stoffen zijn te laag. Tegelijkertijd hebben de aminozuren geen toegevoegde waarde. De resultaten van de test onderlijnen dit. De mensen die water kregen, verloren net zoveel gewicht als de proefpersonen die Afslank4me afslankdruppels kregen.

Ben je toch op zoek naar druppels om je dieet te ondersteunen, dan zijn de druppels van KetoX24 een beter alternatief. Deze druppels bevatten bewezen ingrediënten en leiden wel tot positieve resultaten.

Geen reacties

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987