Afslankdruppels Review en Ervaringen

Heb je een goede of juist een slechte ervaring met afslankdruppels of slimming drops? Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen? lees dan het volgende artikel.

Eén van de populairste afslankmethoden is het gebruik van afslankdruppels. Dit is een ware rage geworden onder de beroemdheden in de Verenigde Staten. En nu is het ook in Nederland te koop. Met dit afslankmiddeltje wordt je energieniveau op peil gehouden en de vetverbranding gestimuleerd. Veel mensen zweren bij druppels en verliezen niet alleen gewicht, maar voelen zich ook energieker en vitaler.  De druppels werken anders dan de reguliere diëten. Op een strikt dieet heb je doorgaans minder energie, je lichaam raakt vermoeid en lusteloos. Bovendien heb je op een crashdieet steeds honger. (bron) Hierdoor vertraagt je verbranding. De druppels bevatten cafeïne om je een energieboost te geven.

ketox24 korting

Inhoud van dit artikel

Hoe Worden Afslankdruppels Gebruikt?

Afslankdruppels zijn simpel in gebruik. Twee keer per dag neem je 25 tot 30 druppels ineen half glas water voor de maaltijd in. De extracten zijn vloeibaar waardoor je lichaam ze optimaal kan opnemen meteen als je het inneemt. De druppels bevatten geen allergenen en er zijn geen bijwerkingen. De aanbevolen dagelijkse dosis moet je niet overschrijden. Het effect van druppels zal je heel snel merken. Het beste kan je het gebruik van de afslankdruppels combineren met gezonde voeding en genoeg beweging. De druppels geven je lichaam die extra boost die je nodig hebt om af te vallen. Het is geen vervanging van een gezond dieet. 

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

De ingrediënten in dit middeltje zijn volkomen veilig, toch is dit geen product voor kinderen. Zoals bij alle afslankmiddelen is het raadzaam een arts te raadplegen in het geval je zwanger bent, borstvoeding geeft of een gezondheidsprobleem hebt. De afslankdruppels kan je het beste op kamertemperatuur op een droge plaats bewaren. (bron)

Bovendien kan je de afslankdruppels voor een langere periode gebruiken. Naarmate je ze langer gebruikt, zal je steeds meer resultaat boeken.

Wat zit er in?

In de afslankdruppels zitten er sterk geconcentreerde natuurlijke extracten. Deze extracten zijn op elkaar afgestemd zodat ze de gewenste resultaten kunnen leveren. In de druppels vind je daarom ook alleen producten van de beste kwaliteit. De afslankdruppels zijn daardoor ook heel enthousiast door de wetenschap ontvangen. Bij vele andere afslankproducten is dit niet het geval.

De Eetregels

De afslankdruppels hoef je niet te combineren met strikte eetregels. Je hoeft geen calorieën of punten te tellen. Ook hoef je geen specifieke voedingsmiddelen te mijden. Wat wel wordt aangeraden is dat je een gezond en gevarieerd dieet op na houdt. Je mag dus genoeg groenten, vers fruit, magere eiwitten, gezonde vetten en granen gebruiken. De afslankdruppels kan je met vrijwel elk dieet combineren. Het is belangrijk dat je tijdens het afslanken alle nodige vitaminen en mineralen naar binnen krijgt. Deze nutriënten zorgen voor cellulaire voeding, dat je energie op niveau houdt en ervoor zorgt dat je lichaam vet loslaat. (bron)

De reden dat afslankdruppels zo populair zijn is ze de nodige ondersteuning bieden bij het afvallen. Driemaal daags het aangegeven aantal druppels innemen heeft een positief effect op gewichtsverlies. Afslankdruppels ondersteunen het lichaam tijdens het afvallen. De druppels bevatten natuurlijke ingrediënten die het metabolisme of de stofwisseling stimuleren. Vetverbranding wordt gestimuleerd en het lichaam zet dit om in energie. Daarnaast verminderen de ingrediënten van afslankdruppels het hongergevoel. Hierdoor is de verleiding tot het nuttigen van ongezonde vette, zoete of verkeerde voeding een stuk kleiner.

Afslankdruppels Bio HCG uit Belgie

De Afslankdruppels van Calorietje zijn de meest effectieve druppels van Nederland en België. De druppels van Calorietje zijn eenvoudig te gebruiken en enorm effectief. Een duidelijk voedingsschema vertelt je wat je mag eten en wanneer. Gedurende 23 dagen, elke ochtend gebruiken. Leeg het pipetje onder je tong. Bewaar de druppel daar 1 minuut en slik ze dan door. Na het innemen van de druppels ten minste een kwartier niets eten en/of drinken. Druppels van calorietje zijn dus volledig hormoonvrij. Door de bio-energetische werking verlies je overtollig vet op buik, heupen en billen. Je hebt vrijwel geen honger.

Bestel de Druppels van Calorietje met korting

Limiet 65 Afslankdruppels Gevaarlijk?

limiet 65 afslankdruppels gevaarlijk

De afslankdruppels van Limiet 65 waren lange tijd enorm populair. Efedrine vormt een essentieel bestanddeel van Limiet 65. Efedrine zet lichaamsprocessen in een hogere versnelling en ontneemt het van de broodnodige rust. Met een rusteloos gevoel een drogere mond en frequent optredende hoofdpijn wordt de dag bestierd en kan je ‘s-avonds de slaap moeilijk vatten. De onnatuurlijke grote hoeveelheid energie die je bij het gebruik van efedrines ter beschikking staat, gaat uiteindelijk een uitputtingsslag worden voor je lichaam. De druppels hebben dus de nodige bijwerkingen

Online Begeleiding

Tijdens een het gebruik van afslankdruppels is het belangrijk om voldoende water te drinken. Alleen bij de KetoX24 afslankdruppels krijg je naast een uitgebreid weekmenu begeleiding van een gediplomeerd Diëtiste. Hierdoor is het eenvoudiger om je streefgewicht te bereiken en behouden. Water helpt bij het afvoeren van afvalstoffen, die extra vrijkomen tijdens gewichtsverlies. Bovendien helpt een glas water voor de maaltijd om sneller tot een vol gevoel te komen. Afslankdruppels zijn veilig te gebruiken voor iedereen die gewicht wil verliezen.

De voordelen

De voordelen van deze druppels zijn vrij simpel samen te vatten:

 • Ze stimuleren de vetverbranding.
 • Ze stimuleren de stofwisseling.
 • Ze houden je energieniveau op peil.
 • Ze helpen het jojo-effect voorkomen.
 • Ze zijn makkelijk in gebruik.
 • Ze worden snel opgenomen door je lichaam.
 • Ze bevatten natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit.
 • Ze helpen je spijsvertering.
 • Ze helpen bij het behoud van de juiste vochtbalans.
 • Ze hebben geen bijwerkingen.

Blijf op een Gezond Gewicht

De fout die men meestal maakt, na het bereiken van het streefgewicht, is het terugvallen op de oude ongezonde gewoontes. Regelmatig sporten, gezonde voeding en veel water drinken zijn de basis van een gezonde levensstijl. En de afslankdruppels bieden ondersteuning hierbij. Je kan deze druppels continu innemen om je ideale gewicht te behouden. (bron)

KetoX24 Homeopatische Afslankdruppels ketox24 afslankdruppels

KetoX24 zijn afslankdruppels die in Amerika zijn ontwikkeld door een groep ervaren artsen, voedings- en sportwetenschappers. De makers van KetoX24 hadden een specifieke doelgroep in gedachte; personen die graag op een eenvoudige manier afslanken. Deze druppels zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Heb jij al eens afslankdruppels gebruikt? Deel dan jouw ervaring  of lees de ervaringen van anderen.

Gezonde Groeten,

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelBlack Latte Review en Ervaringen
Volgend artikelKeto Weight Loss Burner Review en Ervaringen
afslankdruppelsHeb je een goede of juist een slechte ervaring met afslankdruppels of slimming drops? Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen? lees dan het volgende artikel. Eén van de populairste afslankmethoden is het gebruik van afslankdruppels. Dit is een ware rage geworden onder de beroemdheden...

62 Reacties

 1. Dit heb ik een keer gebruikt geen gram afgevallen heb in t verleden t “gevaarlijke Limit 65” zeker een 8 maand gebruikt . Had geen klachten en viel goed af in 12 maand toch 20 kilo eraf . (En dat terwijl ik diabetes type 1 heb sinds 1983) 8 maand met limit 65 en de rest gewoon veel kleinere porties eten .

 2. Ik gebruik nu dat en night drops van slenderiz en die zijn ontzettend duur. 170 pet maand. Daarom wil ik kijken naar een andere optie. Door dit artikel twijfel ik nu aan calorietje is de keto24. Kan iemand mij advies geven omdat ik dit artikel staat dat calorietje het beste zou zijn maar positieve ervaringskennis eronder over de ket

 3. Ik heb het gebruikt zonder dieet en geen gram afgevallen. .. Als je keto dieet doet van je automatisch af , dan heb je deze druppels niet modig…

 4. Ik ben vandaag gestart met druppels van afslank4me. 25 druppels s’ochtends, idem s’middags en s’avonds. Deze avond voelde ik me plots heel slecht. Duizelig. Koud zweet. Darmkrampen. Braakneigingen. Graag jullie ervaringen en advies want dit is geen geruststellende ervaring!

  • De druppels van KetoX24 zijn 100% natuurlijk en zijn niet hetzelfde. Ik heb ketox24 een half jaar geleden gebruikt (dubbele kuur van 2x 24 dagen) en ik totaal 18 kilo afgevallen. Nog steeds op gewicht.

 5. ik heb ketox24 druppels gebruikt en het werkt echt prima! Ik ben nu een half jaar verder en nog steeds prima op gewicht.
  Wel heb ik naast de druppels (de eerste 3 weken) mooie supplementen gebruikt die alle tekorten goed aanvulden, want eerlijk is eerlijk, bij een 500 kcal dieet krijg je idd tekorten.
  Ik ben 18 kg kwijt en ben ook nog van mijn gewrichtspijnen af.
  Ook mijn hooikoorts is afgenomen tot een minimum van last.
  Ik kan het echt iedereen aanbevelen.
  Mijn energie niveau was tijdens de hele kuur prima, heb lekker gesport (bodypump en Xco, wel op 60%) en het is nu nog steeds prima!!
  Ik voel me topfit EN slank!
  Wil je meer weten? Vraag maar, ik kan je ook coachen als je wilt, ik ben een ervarings deskundige:))
  Dit gun ik iedereen!!

  • Moet dit in combinatie met een speciaal dieet? Omdat u het over 500 kcal per dag hebt? Of begrijp ik dat verkeerd ??

  • Moet dit in combinatie met een speciaal dieet? Omdat u het over 500 kcal per dag hebt? Of begrijp ik dat verkeerd ??

  • Hoi Jolanda,

   Ik zou graag 10 kilo afgevallen
   Bij mij gaat het wel, maar erg moe
   Komt dat ik groene groente eet en veel water. Ben futloos. Wil graag afvallen. Weet dat ik te weiner eet,maar miss met deze druppels dat ik wel normaal kan eten.

   Gr mdv

 6. Hallo
  Ik ga maandag 1 januari staten met KetoX24. Ik heb de druppels en het boekje al in huis. Ik heb coach Dianne toegewezen gekregen en ben super gemotiveerd! Wie doet er mee? We kunnen elkaar motiveren om ons streefgewicht te bereiken!

  Monique

 7. Ik heb overgewicht. Véél: exact 35%. Ik ben een levende jojo, al mijn hele volwassen leven.
  Na mijn laatste succesvolle afvalpoging (gedurende 1 jaar) – koolhydraatarm – heb ik mijn 36 verloren kilo’s er terug bijgekregen. Oorzaak? Stress. En die stress heb ik jammer genoeg niet in de hand.
  KetoX24 zie ik als mogelijke ondersteuning van een koolhydraatarm dieet, dat het enige dieet is dat werkt voor mij. 36 kilo kwijtraken is een hele opgave. Alle hulp is dit keer welkom.

 8. Ik heb overgewicht. Véél: exact 35%. Ik ben een levende jojo, al mijn hele volwassen leven.
  Na mijn laatste succesvolle afvalpoging (gedurende 1 jaar) – koolhydraatarm – heb ik mijn 36 verloren kilo’s er terug bijgekregen. Oorzaak? Stress. En die stress heb ik jammer genoeg niet in de hand.
  KetoX24 zie ik als mogelijke ondersteuning van een koolhydraatarm dieet, dat het enige dieet is dat werkt voor mij. 36 kilo kwijtraken is een hele opgave. Ik ga nu starten met KetoX24 met online coaching van Dianne.

 9. Ik heb ketox24 gebruikt en moet er wel eerlijk bij vertellen dat ik fors overgewicht had. Ik moest voor mijn borstcorrectie al 30 kilo kwijt zien te raken, en dat is mij gelukt, duurde wel bijna 4 maanden. E

 10. Kuur gevolgd omdat mijn kleren (maat 38) gewoon te strak zaten. In drie weken 4,5 kilo kwijt geraakt. Denk dat een combinatie met het absoluut vet-vrije en koolhydraat-arme dieet hier ook aan bijdraagt. (al heb ik soms een beetje gesmokkeld) Maar ik had geen hongergevoel. Heb zelf diabetes II, ook hier had ik geen last van.

 11. Het is voor mij al weer een tijdje terug dat ik het gebruikt heb maar bij mij werkte het super. 10kg kwijt in een half jaar. en dr nog steeds af wil op nieuw bestellen maar kan ff niet vinden waar iemand een idee

  • Ik heb een vraagje ik heb alles op internet afgezocht waar ik dit product kan bestellen. Ik ben 2 haar geleden 10 kilo afgevallen van dit product en het is nooit meer aangekomen dus ik ben nieuwschierig waar ik dit kan bestellen.

 12. ik heb tijdschrift gelezen en stond in over ketoz24 kuur. vrouw vertelde verhaal hoe ze snel afgevallen is. het is mijn vraag. zou die echt helpen. anders zou ik u niet vragen. hebt begrepen dat het druppels is. dat is wat ik wilde doen. hoeft echter gedoe bezig houden. maar ik hou wel in gaten met eten. ben dol op eten en natuurlijk chocolade. erg he.
  ik zou fijn vinden of je me een tip geven of dat onderwerp.
  ik ben zwaarslechthorend. als dat zo is, zou ik graag bestellen.hoe dan?

 13. Ik heb hiervoor nog nooit zoiets geprobeerd, maar ik las erover in een tijdschrift. Dus ik dacht “ik probeer het gewoon”.Werkt super!. Ik was voor de externe gegaan, dus dan hoor ik minstens 14 kilo te afvallen. Maar na 23 dagen ben ik 14 kilo verloren.

 14. Ik ben nu 2 1/2 week bezig en tot nu toe pas 11 kilo kwijt. IK heb een aantal jaar geleden er 5 jaar over gedaan om ongeveeer 27 kilo kwijt te raken op eigen houtje. nu langzamerhand zie ik het heel langzaam weer terug komen. dus ik dacht het misschien voor te zijn , maar helaas. voor iedereen waar het wel lukt… veel succes.

 15. Ik las vorige week in de prive over dit wondermiddel en heb het ook in een te Enthousiaste bui gelijk besteld. Ik kreeg het na 3 dagen al binnen. Ik heb de duurste kuur besteld maar nog geen 1 x gebruikt. Ik ben pas bevallen en mijn huisarts raadt t me af. Als er iemand interesse heeft in de kuur van 14 tot 18 kilo verlies meld me dan maar, Ik heb in totaal 107 euro betaald met de leveringkosten erbij, wil ze graag weg doen voor 80.

 16. Ik ben 2 weken bezig met de druppels, 12 per keer, 3x daags. Tot nu toe 9 kilo afgevallen !
  Deze werken dus!.
  Bij deze trek ik de machtiging tot afschrijving van het bedrag in.

 17. Ik ben blij dat ik dit even heb gelezen al deze reactie die jullie heb willen delen.
  Ik volg nu het dieet van Body clinics. Dat werkt prima, maar mis gewoon een paar dingen om te eten.
  Ik kreeg de adv via mijn schoonmoeder, omdat ik dat alles zou mogen eten, IDIAAL dacht ik.
  Dus ik ga het doen. Ik hou me ook bij mijn Body Clincics.
  Sucses allemaal met dieeeten.

 18. Beste dieet tot nu toe wat ik gedaan heb en resultaat gekregen is de bio hcg! Als je snelle resultaat wilt, kun je beter bio hcg gebruiken! Ik ben vorig jaar in 3,5 week, ong 20 kg afgevallen (daarnaast ook gesport)!

 19. Staat over dit produkt een heel verhaal in Weekend nr. 24
  De jaartjes gaan tellen en het beetje vet is onderhevig aan de zwaartekracht. Dan lees je dit soort verhalen en denk je, even zoeken naar ervaringen. Het is altijd hetzelfde verhaal: veel plassen en ontlasting. Dan is het logisch dat je een paar kilo afvalt. Een mens bestaat voor het grootste deel uit water, dus als je daar wat van laat wegvloeien met middelen dan schiet het gewichtsverlies snel op. Vet los je alleen op door geen of minder vet te consumeren en het op te branden. Zo simpel is het. Iemand die matig eet en veel beweegt is slank.

 20. In zeer korte tijd veel afgevallen. Ik denk dat het vooral vocht is geweest, want zodra je ermee stopt zit het er snel weer aan. Ik zou het nu graag bestellen want ik wil nog snel wat afvallen voordat ik ga trouwen maar het nummer bestaat niet meer!!

  • je mag mijn druppels overnemen ik stop ermee heb ook geen tijd om de druppels elke keer optijd in te nemen.
   heb 3 flesjes waarvan er 2 zijn aangebroken en 1 daarvan is niet eens gebruikt. de andere zijn een paar druppels uit.

 21. Ik naast ketox ook gaan lijnen. Drink water en neem 3 maaltijden per dag en neem zelfs nog fruit, eierkoeken of peperkoek tussendoor en ben in 3 maanden 14 kilo kwijt. Als je 3 maaltijden per dag eet en veel water drinkt is het maar heel normaal dat je 2 of 3 kilo kwijt raakt in twee weken hoor.

  Groetjes jolanda

 22. Hallo allemaal. Ik zag een advertentie over deze kuurtje ketox24 druppels. Ik wil het gaan bestellen. Raden het jullie aan of af?

  Graag een reactie pls.
  Gr Seran

 23. ik heb vandaag de druppels besteld,maar had miscchien beter eerst jullie ervaringen kunnen lezen.
  Ben weer te enthousiast over iets wat waarschijnlijk totaal niet werkt.

 24. ik heb op 30-03 mijn afslank druppels ontvangen,ben er ook direct mee begonnen nu op 03-041 ben 12 kilo afgevallen. ik heb mij wel gehouden aan de gebruiks aan wijzingen ,
  grt jolanda

 25. hoi beste,
  ik heb sabrina ik wil pas er mee beginnen,maar hoe werk dat dan? wil heel graag 30kilo’s afvallen met behulp van die druppels.geef me aub een antwoord.

 26. Hoi allemaal,

  ik las net in een tijdschrift het e.e.a. over ketox24 en besloot naar de site te gaan voor meer info. Via een andere link kwam ik op deze site met allerlei verhalen over het wél of níét werken van de druppels. En zijn er alleen maar druppels of is het ook in andere vorm te gebruiken? En moet je tóch de kuur van 9 – 15 kilo gewichtsverlies gebruiken als je 9 of 10 kilo kwijt wil of volstaat de “lichtere” versie in de hoop dat dat extra kilootje (of twee) daar ook mee weggaat?

  Groetjes,
  Carla.

  • Heej Carla

   Ik had een vraagje zou je mij de link van de website kunne geven waar je de druppels besteld hebt?

   Groetjess

 27. Ik ben woensdag begonnen, vandaag vrijdag-ochtend stond ik op weegschaal en was ECHT 2.2 kilo kwijt. Heb er wel vertrouwen in voorlopig. zal over een week nog eens mailen…
  wel veel plassen én niet normaal ontlasting.

 28. Ik ben er ook mee gstopt ik heb ze vrijdag opgebeld om t evragen hoe of wat.
  Ik was bijna 3 weken bezig en ik was 12 kilo kwijt en ik had d ekuur van 8 t/m 13 kilo.

 29. Ja precies, als het bij jezelf niet werkt betekent het niet dat het gelijk niet werkt en geen goed spul is. Ik gebruik het namelijk nu een week en ben al 3 kg afgevallen! Gaat prima dus … ;)

  • Hoi Anoniem,

   Zo dan gaat het bij jouw nog sneller dan ik ik ben as za 2 weken bezig en er is nu 2 kilo af.
   Doe jij nog iets anders erbij van sporten ofzo?
   Of iest anders wil je het met me delen?

   Groetjes Natasja

 30. Wil je voor jezelf praten want bij mij heeft het tot nu toe wel baat.
  Zaterdag is het 2 weken dat ik bezig bent en er is 2 kilo af.
  Maar ik let er ook wel op wat ik eet en drink.

  Hoelang ben je bezig?

 31. Hoi Agnes,

  Afgelopen za was het een week dat ik de druppels gebruikt ik ben er 1 kilo vanaf gevallen nu moet ik zaterdag me eigen weer wegen.
  Ik heb de zelfde kuur die jij hebt?
  Ik moet nu wel veel meer plassen dan anders maar ik heb geen extra ontlasting.
  Hoe gebruik je die druppels ik gebruik een fles van 1,5 liter vul ik met water en doe daar 36 druppels in en neem voor elke maaltijd 1 volle grote glas en dan haal i k nog 2 grote glazen eruit en die drinnk ik tussen door en dan mijn melk en sap en thee nog.

  Groetjes Natasja

 32. Hoi ,

  Ik ben van zaterdag begonnen ik doe 1,5 liter water in een fles en 36 druppels.
  Ik moet ontzettend veel plassen maar er is nog niks van mijn gewicht.
  Ik hoop toch dat er zaterdag wel wat van mijn gewicht is?
  Heeft iemand nog ervaring met ketox?
  Ik heb de kuur van 8 tot 13 kilo.

  • hoi natasja,

   ik ben sinds gister begonnen met de zelfde kuur als die jij ook doet.
   ik merk wel wat aan mijn lichaam zoals heel veel plassen en veel meer ontlasting.
   ik hou me gewoon aan de 3 maaltijden en neem daarbij dan ook de 10 druppels per maaltijd..
   tussendoortjes laat ik niet staan, ben benieuwd..

 33. Hoi,

  Ik heb de druppels na 13 dagen ontvangen,ik ben gisteren begonnen dus ik weet het nog niet hoe het zal gaan.
  Ik weeg nu 60.6 kg ben benieuwd…..

  • ik kan je eerlijk zeggen dieet of niet, gewoon je eetpatroon veranderen.’doe een levenlang fit. beste dieet, je mag alles eten allen moet je eten hoe wat en wanneer,’
   je hebt echt baad bij.

 34. Wie kan ons meer vertellen over Detoxykall Afslankdruppels.

  Wat is de werking?
  Welke kuren zijn er?
  Wat zijn de kosten?
  etc etc.

  Alvast bedankt.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in