Appelazijn Review

Het heeft weinig te maken met het beroemde appeldieet behalve dat afvallen het resultaat is appelazijn.

Appelazijn staat bekend als een hulpmiddel tegen overgewicht. Het blokkeert de vetvorming en breekt vet af, zodat voedingsvetten niet worden opgenomen door het lichaam. Nú Slank Appel & Chroom bevat maar liefst 750mg appelazijn en 125 mcg chroom. Deze hoge concentratie zorgt ervoor, dat slechts 1 capsule per dag voldoende is voor snel gewichtsverlies. Naast appelazijn bevat deze afslankcapsule ook chroom en vitamine B. Het mineraal chroom, dat 24 uur in uw lichaam actief blijft, remt de honger en vermindert de trek in zoetigheid. Vitamine B geeft een algehele ondersteuning aan het afslankproces.

Eigenschappen van Appelazijn

· Ontslakkend
· Stimuleert de stofwisseling
· Bevordert de spijsvertering
· Verhoogt de vetverbranding
· Bevordert de omzetting van vetweefsel in lichaamsenergie
· Vermindert de trek in zoetigheid
· Vermindert het hongergevoel
· Stabiliseert de bloedsuikerspiegel

Gebruik

Tijdens de avondmaaltijd 1 capsule met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij overmatige consumering kan de dosering verhoogd worden naar 2 capsules per dag. Drink voldoende water, minimaal 2 liter per dag, en beperk zoveel mogelijk het gebruik van alcoholische en koolzuurhoudende dranken. Zorg voor voldoende lichaamsbeweging.

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleWangslijmvlies bepaalt ochtendhumeur
Next articleHelpt vocht bij dieet?
afslanken-met-appelazijnHet heeft weinig te maken met het beroemde appeldieet behalve dat afvallen het resultaat is appelazijn. Appelazijn staat bekend als een hulpmiddel tegen overgewicht. Het blokkeert de vetvorming en breekt vet af, zodat voedingsvetten niet worden opgenomen door het lichaam. Nú Slank Appel & Chroom...

2 Reacties

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987