Afslanken zonder dieet

Iedereen die een keer een dieet heeft gevolgd kent het wel, het ‘jojo-effect’ Je valt af en je komt weer aan. De kunt is om te leren luisteren naar je lichaam. Verander je manier van denken over voeding en bereik op deze manier je gewicht. Met andere woorden, afslanken zonder dieet. Dit is de titel van een nieuw boek van Jessica Robbins waarin ze op een goede manier uitlegd hoe je zonder ‘jojo-effect’ je streefgewicht kunt bereiken.

Zoek je een manier om uw eetgedrag onder controle te krijgen en je gewicht op peil te houden? Velen onder ons zijn voortdurend bezig met diëten. We volgen een dieet totdat we ons streefgewicht bereikt hebben. Maar daarna neemt ons gewicht langzaam weer toe, waardoor we opnieuw op dieet moeten. Jessica Robbins gelooft dat we voedsel vaak misbruiken om in onze emotionele behoeften te voorzien, zoals troost, controle of plezier.

Beste het boek ‘Afslanken zonder dieet’ bij bol·com

Hoe val je af zonder een dieet?
Hoe val je af zonder een dieet?

Vandaag voor 17.00 besteld, morgen in huis.

1 reactie

  1. ik ben al een paar keer naar een dieetist geweest maar ik val niet af ik eet te weinig het lukt me niet kunt u mij helpen ik gebruik ook heel weinig vet en toch kom ik aan bedankt groetjes evelien bijsterveld

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in