Koffiedieet met Afslankkoffie Sibutramine Green Coffee 800

Bijna iedere volwassen Nederlander drinkt dagelijks enkele koppen koffie. Als je het zwarte goud combineert met voedingsupplementen waardoor je afvalt krijg je afslankkoffie.

afslankkoffie

Afslankkoffie zou met de stoffen van groene koffie, guarana en cafeïne de vet-afbraak stimuleren. Enkele schepjes oploskoffie met een scheut heet water zouden je van je overgewicht af moeten helpen.

Verschillende leveranciers van afslankkoffie

Er zijn verschillende leveranciers van Green Coffeee Afslankkoffie . De drie bekendste soorten zijn:

 • Coffee Shape groene afslankkoffie
 • Leptin Green Coffee 800
 • Leptin Green Coffee 1000
 • Leptin Green Coffee Pure Black
 • Dr. Sense Afslankkoffie
 • Svelta afslankkoffie van Yves Rocher
 • Afslankkoffie Benelux
 • Slimming Green Coffee

Waarschuwing voor  sibutramine van VWS

Augustus 2010 heeft de Inspectie voor de volksgezondheid. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een waarschuwing gepubliceerd dat Green Coffee 800 kan sibutramine kan bevatten. Het hele artikel van WVS kun je hier lezen.

Jouw ervaring met Afslankkoffie

Heb jij wel eens een kopje dieetkoffie gedronken? We zijn erg benieuwd naar je ervaring met afslankkoffie. Geef hier je mening of lees hier de ervaringen van anderen. We hebben ook een Afslankkoffie Forum voor discussie over Afslankkoffie.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelJouw mening over het EPD
Volgend artikelGenotype Dieet
afslankkoffieBijna iedere volwassen Nederlander drinkt dagelijks enkele koppen koffie. Als je het zwarte goud combineert met voedingsupplementen waardoor je afvalt krijg je afslankkoffie. Afslankkoffie zou met de stoffen van groene koffie, guarana en cafeïne de vet-afbraak stimuleren. Enkele schepjes oploskoffie met een scheut heet water zouden...

150 Reacties

 1. Er worden veel producten op die markt gebracht die groene koffie bevatten. Zoals bekend is groene koffie gezond en kan het je ondersteunen bij het afvallen. Helaas zijn de groene koffieproducten vaak heel duur en bevatten ze naast groene koffie vaak andere ingredienten. Groene koffiethee is een uitzondering.

 2. Er worden veel producten op die markt gebracht die groene koffie bevatten. Zoals bekend is groene koffie gezond en kan het je ondersteunen bij het afvallen. Helaas zijn de groene koffieproducten vaak heel duur en bevatten ze naast groene koffie vaak andere ingredienten. Groene koffiethee is een uitzondering. Groene koffiethee is thee gemaakt van gemalen groene koffiebonen. De gemalen koffiebonen zijn in een theezakje gedaan. Daar kan je thee van zetten. Alle ingredienten van groene koffie zitten in de thee. Biologisch en zonder toevoegingen. Een theepakje met daarin 20 theezakjes kost €4,95.

 3. Hallo allemaal,

  Leuk al jullie ervaringen te lezen.
  Ik heb vandaag een originele green koffie gekocht. In België kan je dat vinden aan de Plantin en moretuslei in Borgerhout. Bij een Pakistaanse winkel.
  Ik weeg nu 100 kilo en wil graag 20 kilo afvallen. Ikga ook sporten.

  Hopelijk lukt het mij.
  Groetjes

  • Ja dat vind ik ook dat het nogal zoet is groene koffie 1000 van Leptin. Vraag me af of dit het afvallen bevorderd??

 4. Hallo allemaal,
  Ik heb van een vriendin Groene Koffie 800 gehad om te proberen.
  Ik wil graag wat afvallen en ben sinds kort ook op de sportschool.
  Nou vraag ik me af of je nou elke dag een heel zakje moet innemen of dat je beter kan beginnen met een half zakje?
  Ik zou het graag willen horen,
  Groetjes

 5. Ik heb ook een doos LEPTIN 1000 gekocht maar nu lees ik op de gebruiksaanwijzing dat het niet geschikt is voor mensen met hart en vaatziekte en diabetische patienten. nou heb ik die drie problemen
  Is het dan wel voor mij geschikt.
  kan iemand mij daar mee helpen of ik daar geen problemen mee krijgt

  Groetjes TINY

 6. Hallo ik heb ook een doos LEPTIN coffee 1000 gekocht via een kennis maar nu schrik ik er wel wat van want volgens de gebruiks voorwaarde staat er op dat het niet geschikt is voor mensen met hart en of vaatziekte en diabetische patienten en ik heb die drie problemen
  Is het dan wel verstandig dat ik het wel mag gebruiken

  Is er iemand die daar er ervaring mee heeft.
  Daar zou ik wel heel blij mee zijn

  Groetjes TINY

 7. Ik gebruik Lepton green coffee, ’s morgens voor het ontbijt 1 klein kopje.
  Heb nergens last van, maar kan wel veel beter naar het toilet.
  Maar voor de rest van de dag drink ik gewone koffie. Dus ik denk dat je het gewoon ook met mate kunt drinken, zoals zoveel producten waar TE voorstaat is nooit goed.

 8. hallo allemaal

  ik had even een vraag, ik ben sinds bijna 2 weken bezig met het cambridge dieet, en dit gaat heel erg goed. alleen nu kreeg ik van iemand ook een doosje green coffee van leptin en ik vroeg me af of ik dit wel tegelijk kon gebruiken. heeft iemand hier ervaring mee of kan iemand mij hier advies over geven

 9. Hoi

  Ben nu 1 week bezig met leptin 1000 en van 66.2 kilo naar 64.o
  mn verpercentage is met 1 procent naar beneden

  Ik ben er echt super tevreden over!

  Ik ben geen koffiedrinker dus was bang voor hyper en vieze smaak maar dat was echt niet zo. Het smaakt naar cappuccino en het is erg lekker! je hoeft geen suiker toe te voegen

  Ik ben wel begonnen met een half zakje de eerste dag omdat ik een beetje bang was geworden van al die enge verhalen hier. Ik merkte dat ik idd minder honger had en dat ik veel dorst had (en dus veel water drinken en vaak plassen). Ik heb veel energie. Ik slaap er prima op en mijn buik is weer plat

  :D ik ben zwaar fan :D

  Ik eet hetzelfde als altijd qua voedingsmiddelen alleen in mindere mate. dus ja! dat ga je zien op de weegschaal! Ik let wel op suikers en probeer niet te snoepen. Dat lukt aardig! Ik heb totaal geen bijwerkingen of nadelen! Echt!
  ben superblij! :DDDD

 10. Ik drink nu al 2 weken elke morgen Green Coffee 1000, maar ben nog geen grammetje afgevallen( kom eerder aan dan af). Ik eet gezond, sport en doe aan spinning. Ik heb geen overgewicht wil alleen de laatste 4 kilo kwijt. Ik ben bang dat dit ook niets voor mij is.

  • het zou ook de spieropbouw bevorderen, lijkt mij dat je met laatste kilo’s en sporten vooral naar je omvang moet kijken. Kilo’s zeggen dan niet zo veel meer.

 11. vandaag begonnen met green coffee 1000 leptin, was door een beter voedingspatroon al 6 kilo kwijt, maar stond stil. ben benieuwd naar het effekt. zal jullie op de hoogte houden. mijn verpakking heeft idd een zilverkleurig logo, en komt uit een natuurvoedingswinkel annex drogist.

 12. Hallo allemaal,

  Ik heb de koffie ook en na wat ik begrepen heb mag ik er in de ochtend een zakje van de koffie drinken toch?

  Kan iemand me zeggen of dat goed is zo?
  Alvast bedankt

  • Hallo

   Gisteren ben ik begonnen met de koffie. Een vriendin van mij is op een maand al 8kg kwijt, 1ste week was er 4kg af. Hopelijk heb ik zelfde resultaat, want raak mijn zwangerschapskilo’s maar niet kwijt.
   Mijn hongergevoel is weg, moet mezelf dwingen om beetje te eten, wel altijd droge mond vandaar altijd fles water bij de hand.
   Heb het ook koud en raak moeilijk in slaap.
   Succes groetjes

  • hoi ik woog 72 kilo met mijn lengte van 168cm. binnen een week 4 kilo kwijt zonder er iets voor te doen. Maar mijn hongergevoel is voor het eerst weg nu want kan heel de dag (vr)eten. Wel blijf ik nu hangen hoor en nu zijn ze ook op. Heb meteen nieuwe bestelt nu weer. Maar moet nu gewoon drinken want drink bijna niets en dan gaat het weer vanzelf. Succes!

 13. Hallo, ik gebruik sinds een week LEPTIN GREEN COFFEE 1000. Het werkt fantastisch. Ben binnen een week 3 kilo afgevallen terwijl ik niet eens heel veel overgewicht heb. Vind het echt een uitvinding! Voor het eerst in jaaaaaren geen honger gevoel. hoe kan dat? Geen idee. Heb alles geprobeerd van weightcare tot stackers enz. Dit is het enige dat werkt. Hoop alleen dat het geen kwaad kan.

 14. Ik heb goede ervaringen met afslankkoffie. Was ook sceptisch maar toen m’n halve bedrijf eraan zat en het werkte ook nog ben ik er ook maar aan begonnen. Ik drink normaal geen koffie dus kan jullie niet vertellen hoe het smaakt. Het geeft mij in ieder geval meer energie en ik val meer dan een kilo per week af. Verwacht geen wonderproduct! dit bestaat gewoonweg niet. Eet bewust, drink veel water en beweeg regelmatig. Als je dit doet samen met afslankkoffie komt het zeker goed. Ik gebruik zelf Dr. Sense afslankkoffie en ben er blij mee maar misschien werkt de rest ook wel goed..

 15. Vandaag heb ik na vele goede reactie’s te hebben gehoord de orginele Leptin Green Coffee 800 (met zilverkleurige logo!) gehaald bij de natuurdrogist. Daarnaast ook de Citroensap Kuur capsules van Natusor om te ontgiften. Vandaag meteen begonnen met de citroensapkuur capsules en morgenochtend met de coffee. Beiden kon ik goed met elkaar combineren volgens de eigenaar van de natuurdrogist.

  2 maanden geleden woog ik 127 kilo en ben door middel van Cambridge Shakes 16,5 kilo afgevallen. Alleen was het shaken te zwaar voor mij en te duur. Ruim 60 euro in de week.

  Ik weeg vandaag precies 110.5 en wil het afvallen voortzetten. Ik zal jullie na een week vertellen wat het voor mij heeft gedaan.

  Grtjes Sapje

 16. Beste allemaal,
  Ik heb vandaag de Green Coffee 1000 met zilveren logo gekocht bij de drogist. Er zitten 18 zakjes van 10 gram in. De verkoopster adviseerde mij om een half zakje per keer te gebruiken. Zij verzekerde mij ervan dat de schadelijke stof er niet in zit. De mijne komt van de American Leptin Pharmaceutical.
  Ik wil ongeveer 15 kilo afvallen. Ik zal jullie op de hoogte houden.
  Groetjes

 17. ik heb ook green coffee 800 gekocht ,ben nu 4 dagen bezig en ben 2 kilo afgevallen. krijg nu last van een droge mond ,voel me gejaagd. heb ook last van hoofdpijn maar ben gelijk met 1 zakje per dag begonnen, had waarschijnlijk eerst met halve zakjes moeten beginnen om te ontgiften en ik dronk te weinig. het gaat nu iets beter maar het gejaagde in mijn lijf blijft, ik moet nog 15 kilo dus ik weet niet of ik dit blijf gebruiken als ik me zo blijf voelen. mischien ff doorzetten dat het gevoel verdwijnt? verder ben ik tevreden, heb geen dwang meer om in mijn kasten naar zoetigheid te zoeken wat ik altijd had als ik weer eens een dieet ging volgen.
  hoop dat ik nu die 15 kilo eraf krijg het blijft altijd een strijd!!!!

  grt Nance

  • Hi Nance,

   Veel drinken helpt je lichaam moet de afvalstoffen kwijt als je niet genoeg drinkt hoopt het zich op in je lichaam en daardoor voel jij je zo eng.
   Probeer elke x na een wc bezoek een groot glas water te drinken en elke x als je in de keuken ben een halve glas.

   Tegen dat gejaagde gevoel zou je een weekje kunnen proberen om de ene dag de koffie te drinken (blijft namelijk 3 dagen in je systeem) Hoop dat je hier wat aan hebt heeft mij goed geholpen!

   Grt Phillis-Mary

 18. Ik ben nu ruim twee maanden bezig, en het heeft bij mij niet het super effect als ik graag had gehoopt maar wat wel werkt is het hongergevoel onderdrukken. Ik drink dagelijks meer dan twee liter water en honger heb ik niet. Ik ben in de afgelopen twee maanden ongeveer 2,5 kg kwijt dus nog 7 te gaan maar ik hou vol.

  Ik eet trouwens geen zoetigheden (ook in het weekend mag ik niks) en eet in de ochtend een vitalu cracker, in de middag 2 boterhammen en in de avond een normale maaltijd. Tussendoor 2x fruit. Ook al val ik niet zoveel af het is wel een betere manier van leven nu, ik had afgelopen weekend een etentje en mocht van mijzelf een toetje, ik heb meer dan de helft laten staan omdat het voldoende was (dit zou in het verleden nooit gebeuren). Succes iedereen!!

  • Dit heeft vriendinnen van mij goed geholpen, hoop dat jij er wat aan hebt.
   Wellicht is het verstandig om even te stoppen met de koffie je lichaam is nu op auto-pilot. Men zegt dat je de green coffee 2 maanden aan een gesloten mag gebruiken een week pauze en dan weer verder.

   Wel op je voeding blijven letten in dat weekje, tijdens zo een break heeft je lichaam tijd om even te stabilliseren. Je zou ook kunnen proberen je brood maaltijd te vervangen in rogge brood en je avond maaltijd de koolhydraten weg te laten (aardappels-rijst-pasta) gewoon een extra grote portie groente en je vlees.

   En voor dat harde werken beloon je jezelf op zaterdag met een extra lekkere maaltijd (heb je de hele week iets om naar uit te kijken)

   Hoop dat het helpt.

   Grtjes P-M

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in