Koffiedieet met Afslankkoffie Sibutramine Green Coffee 800

Bijna iedere volwassen Nederlander drinkt dagelijks enkele koppen koffie. Als je het zwarte goud combineert met voedingsupplementen waardoor je afvalt krijg je afslankkoffie.

Afslankkoffie

Afslankkoffie zou met de stoffen van groene koffie, guarana en cafeïne de vet-afbraak stimuleren. Enkele schepjes oploskoffie met een scheut heet water zouden je van je overgewicht af moeten helpen.

Verschillende leveranciers van afslankkoffie

Er zijn verschillende leveranciers van Green Coffeee Afslankkoffie . De drie bekendste soorten zijn:

 • Coffee Shape groene afslankkoffie
 • Leptin Green Coffee 800
 • Leptin Green Coffee 1000
 • Leptin Green Coffee Pure Black
 • Dr. Sense Afslankkoffie
 • Svelta afslankkoffie van Yves Rocher
 • Afslankkoffie Benelux
 • Slimming Green Coffee

Waarschuwing voor  sibutramine van VWS

Augustus 2010 heeft de Inspectie voor de volksgezondheid. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een waarschuwing gepubliceerd dat Green Coffee 800 kan sibutramine kan bevatten. Het hele artikel van WVS kun je hier lezen.

Jouw ervaring met Afslankkoffie

Heb jij wel eens een kopje dieetkoffie gedronken? We zijn erg benieuwd naar je ervaring met afslankkoffie. Geef hier je mening of lees hier de ervaringen van anderen. We hebben ook een Afslankkoffie Forum voor discussie over Afslankkoffie.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringJouw mening over het EPD
Eenvoudig AfvallenGenotype Dieet
afslankkoffieBijna iedere volwassen Nederlander drinkt dagelijks enkele koppen koffie. Als je het zwarte goud combineert met voedingsupplementen waardoor je afvalt krijg je afslankkoffie. Afslankkoffie zou met de stoffen van groene koffie, guarana en cafeïne de vet-afbraak stimuleren. Enkele schepjes oploskoffie met een scheut heet water zouden...

150 Reacties

 1. Er worden veel producten op die markt gebracht die groene koffie bevatten. Zoals bekend is groene koffie gezond en kan het je ondersteunen bij het afvallen. Helaas zijn de groene koffieproducten vaak heel duur en bevatten ze naast groene koffie vaak andere ingredienten. Groene koffiethee is een uitzondering.

 2. Er worden veel producten op die markt gebracht die groene koffie bevatten. Zoals bekend is groene koffie gezond en kan het je ondersteunen bij het afvallen. Helaas zijn de groene koffieproducten vaak heel duur en bevatten ze naast groene koffie vaak andere ingredienten. Groene koffiethee is een uitzondering. Groene koffiethee is thee gemaakt van gemalen groene koffiebonen. De gemalen koffiebonen zijn in een theezakje gedaan. Daar kan je thee van zetten. Alle ingredienten van groene koffie zitten in de thee. Biologisch en zonder toevoegingen. Een theepakje met daarin 20 theezakjes kost €4,95.

 3. Hallo allemaal,

  Leuk al jullie ervaringen te lezen.
  Ik heb vandaag een originele green koffie gekocht. In België kan je dat vinden aan de Plantin en moretuslei in Borgerhout. Bij een Pakistaanse winkel.
  Ik weeg nu 100 kilo en wil graag 20 kilo afvallen. Ikga ook sporten.

  Hopelijk lukt het mij.
  Groetjes

  • Ja dat vind ik ook dat het nogal zoet is groene koffie 1000 van Leptin. Vraag me af of dit het afvallen bevorderd??

 4. Hallo allemaal,
  Ik heb van een vriendin Groene Koffie 800 gehad om te proberen.
  Ik wil graag wat afvallen en ben sinds kort ook op de sportschool.
  Nou vraag ik me af of je nou elke dag een heel zakje moet innemen of dat je beter kan beginnen met een half zakje?
  Ik zou het graag willen horen,
  Groetjes

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in