Home Dieet Categorie Pillen, Capsules, Poeders en Druppels Koffiedieet met Afslankkoffie Sibutramine Green Coffee 800

Koffiedieet met Afslankkoffie Sibutramine Green Coffee 800

Bijna iedere volwassen Nederlander drinkt dagelijks enkele koppen koffie. Als je het zwarte goud combineert met voedingsupplementen waardoor je afvalt krijg je afslankkoffie.

afslankkoffie

Afslankkoffie zou met de stoffen van groene koffie, guarana en cafeïne de vet-afbraak stimuleren. Enkele schepjes oploskoffie met een scheut heet water zouden je van je overgewicht af moeten helpen.

Verschillende leveranciers van afslankkoffie

Er zijn verschillende leveranciers van Green Coffeee Afslankkoffie . De drie bekendste soorten zijn:

 • Coffee Shape groene afslankkoffie
 • Leptin Green Coffee 800
 • Leptin Green Coffee 1000
 • Leptin Green Coffee Pure Black
 • Dr. Sense Afslankkoffie
 • Svelta afslankkoffie van Yves Rocher
 • Afslankkoffie Benelux
 • Slimming Green Coffee

Waarschuwing voor  sibutramine van VWS

Augustus 2010 heeft de Inspectie voor de volksgezondheid. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een waarschuwing gepubliceerd dat Green Coffee 800 kan sibutramine kan bevatten. Het hele artikel van WVS kun je hier lezen.

Jouw ervaring met Afslankkoffie

Heb jij wel eens een kopje dieetkoffie gedronken? We zijn erg benieuwd naar je ervaring met afslankkoffie. Geef hier je mening of lees hier de ervaringen van anderen. We hebben ook een Afslankkoffie Forum voor discussie over Afslankkoffie.

150 Reacties

 1. Ik heb nu al die reacties gelezen en ben ook zeer geïnteresseerd. Maar welke van al deze producten kan ik gewoon in een winkel kopen? Ik vind dat bestellen via internet niet prettig, want ik ben heel veel weg en de pakjes worden dan wel door mijn buren aangenomen, maar om die iedere keer lastig te vallen vind ik ook zo vervelend.

 2. Hoi Artie,Ik had vroeger ook een harde buik gekregen,maar dat was van een andere afslank middel.Maar nu ik de green coffee gebruik,heb ik er geen last van.Ik ben in 13 dagen 2kilo afgevalen.Je moet ook zeker opletten op de neppers die heel veel in de om loop zijn,Want ik hoor dat je daarvan niet afvalt.Je moet wel heel veel vezel produkten eten,en dat helpt de stoelgang.Drink ook je 2 liter water.Je kan ook de aloe vera drank drinken.Veel succes verder en de vriendelijke groeten van Mina

 3. Bedankt voor je reactie Rosalia.
  Heb net het stuk gelezen en het klinkt duidelijk.
  Nu nog beslissen met welke koffie ik zal beginnen…

 4. Beste Jelke,

  Deze reactie hadden wij ook van meerdere personen gehoord .
  Om meer duidelijkheid te verschaffen voor iedereen hebben we hierover een stukje geplaatst zodat ieder voor zich een keuze kan maken , hopelijk kunnen we hiermee vele twijfels of onduidelijkheden opheffen over alle aanbieders en de producten ervan .
  Hier de link

  De sibutramine zit in de greencoffee 800 , hier is ook al een stukje over geplaatst.

  Met vriendelijke groet,

  Coffee Shape Team

  tip: Meer informatie over Coffee Shape

 5. Ik was ook van plan om de green coffee 800 te gaan bestellen, maar ik ben nu wel heel erg gaan twijfelen. Er zijn zoveel ‘afslank’koffie’s te krijgen, dat ik door de bomen het bos niet meer zie. En dan ook nog eens het verschil met Australische, Aziatische en Amerikaanse….. Kan iemand mij uitleggen welk verschil daar in schuilt? En in welke zit koffie zit dan sibumatrine?
  Alvast bedankt voor ’n reactie

 6. Wij hebben nu voor de derde keer 3 pakken besteld. Maar sinds verleden week hebben we veel lsat van ’n droge mond

 7. Mijn vraag iedereen heeft het over hetzelfde merk green coffee 800, is heb coffee shape (produkt van Australié) thuis.
  Ik heb een nier is het wel verstandig om dit produkt te gebruiken.

 8. Hallo allemaal,
  Ik heb green coffee 800 ook besteld en ben er vandaag mee begonnen het is nu 04.00 uur en ben nog klaar wakker heb het ook laat in demiddag gedronken ( i.v.m ) bestelling.
  Ik laat over een paar weken als ik van mijn vakantie terug ben weten hoe het is gegaag. Ik ben al zelf 40 kg afgevallen met eigen wil en kracht ik wilde het ook proberen dus vandaar een hele fijne dag verder
  Kardelen

 9. Hoi Sukkie,
  het gaat hier om verschillende bedrijven en dan ook nog een smet maar 1 letter verschil in de naam…de 1 is leptin en de ander leptine,waar alles om draait is de Amerika Leptine pharma…..daar zijn de klachten uit ontstaan,de originele groene koffie zitten verder gewoon gezonde toevigingen bij zoals chroom,ginsengcalcium etc
  meerder huisartsen/doktoren hebben dit bekeken en zien er geen probleem in..
  maar wees wel verzekerd van het goede product anders is het idd niet gezond !
  Gr Bianca

 10. Dit is een artikel van een krant uit Soudie Arabie. wie weet meer?

  Gulf News – Zondag 30.5.2010

  Potentieel schadelijke ingrediënten niet vermeld op etiket

  Abu Dhabi Het ministerie van Milieu en Water (MOEWMOEW) heeft een verbod op de verkoop van de producten van het gewichtsverlies , Leptine Green Coffee 800 en Leptine Slimming Bag Green Tea , na laboratoriumonderzoek is gebleken potentieel schadelijke medische ingrediënten die niet zijn aangegeven op het etiket , de ambtenaren gezegd.

  Obaid Juma Al Matroushi , MOEWMOEW Waarnemend directeur -generaal , een beschikking gegeven op zondag , het verbod op de producten van worden binnengebracht in de VAE en worden verkocht op de markt.

  De producten werden gevonden om medische ingrediënten die niet werden opgenomen op het etiket bevatten. Ambtenaren van het ministerie zeiden dat ze werden niet geregistreerd als geneesmiddel en werden verkocht zonder recept verkrijgbaar. De producten , die worden vervaardigd door Amerika Leptine Pharmaceuticals , werden verboden in Saoedi-Arabië vorige maand nadat hij werd gevonden die zij bevatten Sibutramine.

  Sibutramine was vroeger een vergunning om af te slanken , maar later geschorst te gebruiken na studies toonden het verband tot een verhoogde incidentie van hart-en vaatziekten . Ondanks pogingen om Amerika Leptine Pharmaceuticals contact, geen vertegenwoordiger beschikbaar was voor commentaar .

  Vanwege het feit Leptine is hetzelfde gespeld als de populaire product Lipton in het Arabisch, en heeft een vergelijkbare Engels naam , Iain Potter , vice- president van marketing, Unilever Arabia, Noord-Afrika Midden-Oosten , een verklaring waaruit blijkt Lipton groene thee is vrij van schadelijke producten. “We willen graag alle Lipton-thee te bevestigen producten zijn gemaakt van natuurlijke thee bladeren en bevatten geen kunstmatige ingrediënten , met name die beweerde in de Amerikaanse Leptine Farmaceutische Ltds product.

  Moet alle natuurlijke Lipton uit de schappen? Thee is prima maar Lipton is vrij van schadelijke producten.

  Omdat Leptine is hetzelfde gespeld als de populaire product Lipton in het Arabisch, Engels en hebben vergelijkbare namen, Iain Potter, Vice President, Marketing, UnileverUnileverUnilever Gulf Unilever Arabia Noord-Afrika Midden-Oosten een verklaring afgegeven waarin wordt bevestigd dat Lipton groene thee is vrij van schadelijke producten.

  Unilever Arabia zou de producent van de Lipton merk van thee graag duidelijk maken dat zij op geen enkele wijze verbonden met de Amerikaanse Leptine Pharmaceutical Ltd , waarvan het merk van Groene Thee is verboden door de FDA als Saoedi bevat sibutramine. ”

  “Wij willen bevestigen dat alle Lipton-thee -producten zijn gemaakt van natuurlijke thee bladeren en bevatten geen artificiële ingrediënten , met name die beweerde in de Amerikaanse Leptine Farmaceutische Ltds product, ” zei hij.

  bron: Gulf News 2010

 11. Hoi Bas

  Dan hen jij de verkeerde gezien want in mijn green coffee 800
  zitten andere ingredienten in dan alleen hetegcg en groene thee

 12. Ik gebruik sinds 2 weken de koffie van Slim2000.
  Het drinkt lekker weg, voel me een stuk energieker, maar het allerbelangrijkste: ik ben al 2 kilo kwijt!

 13. Hey Melles,
  Ik heb op je site gekeken, maar bij de ingrediënte wordt alleen groene thee vermeld en slechts 90 milligram EGCG, waar is dan die koffie?

  als het alleen grooene thee is zijn er zat goedkopere alternatieven op de markt….

 14. Hoi Yasmina & Aarti

  Dat kan kloppen heb ik ook gehad,mijn stoelgang is al slecht van zichzelf en met de green coffee 800 erbij werd het even nog slechter,ik was toen ook in 12 dagen bijna 2 kilo zwaarder,ik heb toen op die hyves van die green coffeee een prive bericht gestuurd naar de beheerder omdat ik echt verstopt zat en dus ook niet afviel ook (ik las daar allemaal super verhalen) dus ik was teleurgesteld en dacht waarom hun wel en ik niet !
  ik kreeg 2 van die gedroogde pruimen toegestuurd van die mevrouw..ik moet zeggen ik heb het om de dag genomen nou echt een verademing , alleen de smaak vond ik niet zo, maar goed het is een klein stukje en het hielp ,ik ging wat regelmatiger eten (ik deed gewoon 3 maaltijden ) en hun raden mij aan om zeker 2 tot 3 tussendoortjes erbij te nemen de derde week ging het ineens erg goed,ook mijn trek werd aanzienlijk minder dus ik zou zeggen hou het nog even vol want wat sukkie zegt ervaar ik nu ook ideaal,
  Groetjes Bianca

 15. dag jasmina

  dieet volgen?
  nee niet echt

  ik snoep alleen s avonds niet meer je krijg ook minder trek
  dus gaat van zelf

 16. ik ben was 74 nu weeg ik 59 ben blij er mee ik heb 4 pakken leptine green coffee 800 gedronken geen bijwerkingen behalve slecht slapen maar ik slaap altijd al slecht weet nou niet of het echt door koffie komt

 17. hoi mensen
  ik gebruik green koffie ook
  ik ben al 3 weken mee bezig
  en zie geen verschil ik merk wel dat ik een harde buik van krijg

 18. Hoi allemaal
  even over dat verboden stofje ..die zit alleen in de nep variant van de green coffee de originele producten bevatten natuurlijke stoffen,dus als je bestelt let op
  Hebben ze een KVK nummer ,algemene voorwaarden een adres ipv een postbus,en een certificaat,dan kan je gerust kopen ..ga niet af op partijtjes die worden aangeboden e.d als je dit doet zit je oke…
  verder werkt het niet altijd bij iedereen vanaf dag 1 dus doorzetting is vereist
  groetjes Bianca

 19. Nou ben samen met 2 anderen begonnen. We drinken nu al 1 week lang. 1 is ietswat lichter geworden. De andere merkt helemaal niets en heeft juist meer eetbehoefte. En ikzelf merk ook niks. We doen precies zoals het hoort. We gaan wel door.

  Maar als je zoveel positieve berichten hoort, raak je wel teleurgesteld.

 20. Lees dit even:

  Ingrediënten Green Coffee 800:

  70 mg calcium
  250 mg chroom (als chroom Picolinate)
  700 mg Proprietary Herbal Blend:
  Groene thee blad gestandaardiseerd extract (180 mg anti-oxidant polyfenolen, 90 mg epigallocatechin gallate (EGCG), 50 mg natuurlijke cafeïne, Aziatische Panax Ginseng

  Groene koffie bevat de anti-oxidanten die nodig zijn om de vetverbranding te verhogen. Chroom en vanadium verhogen het verbranden van koolhydraten en stimuleert de stofwisseling. Panax Ginseng helpt om uw energie-niveau tijdens uw dieet op peil te houden. Een ander ingrediënt, heartleaf helpt bij het bedwingen van de eetlust.
  Green Tea Leaf extract is een belangrijke anti-oxidant welke je mentale bewustzijn verrijkt, je eetlust vermindert en je cholesterol wordt verlaagd.
  EGCG-Epigallocatechin gallate is het meest krachtige natuurlijke antioxidant rijk aan vitamine C en vitamine E.

  Hoe gebruikt u Green Coffee

  Start `s morgens met een kopje Green Coffee op nuchtere maag. Het zakje met de Green Coffee oplossen met 100 ml heet water. Het is toegestaan om zoetstof aan de Green Coffee 800 toe te voegen (geen suiker). Een glas water na inname opdrinken. Na 30 minuten kunt u ontbijten. De Green Coffee begint na inname te werken en u merkt meteen dat uw eetlust verminderd wordt. Doordat uw honger gevoel vermindert, zult u minder eten en wanneer u minder eet, zal uw calorie inname enorm worden verminderd. Het is wel van groot belang dat u voldoende water drinkt minimaal 1.5 tot 2 Liter. Het is tevens belangrijk dat u 3 maal daags blijft eten, ook al zijn de porties kleiner.

  Belangrijk:
  Niet geschikt voor personen die lijden aan hartaandoeningen, hoge bloeddruk of diabetes; zwangere of borstvoedende vrouwen; bij enige gevoeligheid voor een van de ingredienten; die andere medicatie gebruiken.

  Het echtheidslogo ziet er blauw uit op de verpakking, maar hij is zilvergrijs. Dat komt door een beetje de lichtval. Maar de coffee uit Australie is dezelfde als die van Amerika. Ze nemen het af bij hun en je hebt de mogelijkheid om je eigen verpakking ervan te maken. Lees die site even door. Nogmaals dit is geen wondermiddel maar het werkt wel enorm goed.

 21. ik heb al 14 zakjes van die koffie op en in plaats af te vallen ben ik 2 kilo aangekomen erg vreemd maar weet niet hoe dat komt.vind zo erg maar weet niet hoe dat mogelijk is .hoor alleen positief van anderen .

 22. Mijn moeder heeft ook de green coffee 800 gedronken. De verpakking heeft geen zilvere of blauwe logo. Schijnt dus nep te zijn. Maar ze is er wel van afgevallen. En dat binnen een week tijd. We waren heel verbaasd. We hebben met zijn allen ook deze zelfde green koffie bij haar besteld. In ieder geval is deze ook van Leptin.

  Mijn vraag is dus, als deze nep: hoe kan ze dan zoveel zijn zichtbaar zijn afgevallen. Overigens als er zoveel nep Leptin green coffee 800 op de markt is, waar zijn hier dan de negatieve reacties van?

 23. In slovenie is deze koffie uit de handel gehaald.

  de vertaling is:

  Op basis van de bevindingen van de inspectie gezondheidszorg teruggetrokken uit de verkoop van groene koffie, instant koffie drinken Green 800, die de werkzame stof sibutramine bevat. Consumenten die hebben gekocht voedsel te worden teruggestuurd of weggegooid.

  Ljubljana – De importeur van groene koffie bedrijf Debola Dejan Spoljaric de bevindingen van de inspectie de gezondheid van de inhoud van sibutramine bij de koffie teruggetrokken uit de verkoop van groene koffie, instant dranken, en stoppen met de verdere invoer, het bedrijf aangemeld gezegd. Consumenten die hebben gekocht voedsel, moet je niet te genieten en dat zij worden teruggestuurd of weggegooid. Toen ze merkte in die onderneming, heeft het Europees Geneesmiddelenbureau voorgesteld een tijdelijke intrekking van geneesmiddelen met werkzame stof sibutramine uit de markt vanwege veiligheidsredenen.

  lees hier hier het originele artikel

 24. Hallo,

  Ik heb zojuist de green koffie 800 besteld bij een webwinkel.

  Weet iemand of hun de echte koffie 800 verkopen. Lees dat er ergens een zilveren logo op moet staan, maar ik zie dat logo niet op een plaatje op hun website, tja of ik kijk verkeerd. Hoop dat ik niet zo veel last van de bijwerkingen zal krijgen die ik hier allemaal gelezen heb. Zal wel de liter water erbij gaan drinken en afwachten. Hoop dat ik de originele koffie zal ontvangen. groetjes lotte

 25. Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan dit forum. De Australische koffie en de Green C 800 Leptin zijn de best werkende producten die er zijn. De slimming green is ook niet kinderachtig hoor, maar voor al deze producten geldt het motto: veel water drinken, minstens 2 liter per dag. Omdat de werking van de koffie zorgt voor het verwijderen van het onder de huid liggende vet, is het niet meer dan logisch dat je in het begin wat flauwtjes aanvoelt. Maar door drinken van veel water, compenseer je dat gevoel. Je zult plotseling niet alles meer kunnen verdragen, maar blijf vooral gewoon eten.(met mate uiteraard). Je huid wordt er ook niet slap van. Een goede spoeling en een aanrader is de Goalpara Thee. Die kost €1.65 in elke Surinaamse toko. Die thee kun je de ganse dag door drinken
  zonder enige complicatie. Let op: de echtheid van de Green Coffee 800 van Leptin is te herkennen aan het zilveren logo naast dat van GC 800. Alle andere zijn nep. Ik ben gebruiker en verkoper. Na 1 week 7 zakjes coffee was ik mijn “zwembandje” behoorlijk geminimaliseerd. Het is geen wondermiddel-want die bestaan niet- maar het werkt heel goed. En natuurlijk zal dat niet voor een ieder werken, maar dat is met alles zo. Ik heb in gen van de reacties gelezen dat het drinken van water een “must” is. VERGEET DUS, NIET ER VEEL WATER BIJ TE DRINKEN. Succes ermee!

 26. Voor degene die wel goed reageren op de Green Coffee 800 Leptin, ik heb nog een doosje staan met 14 stuks. Ben er mee gestopt, omdat ik er toch een beetje hyper van werd. Mocht er iemand zijn die geïnteresseerd is, ik vraag er 10 euro voor excl. verzenden (normaal kost hij 19,95 voor 18 stuks)

 27. Beste SD ,

  Mocht u in de toekomst twijfelen over de echtheid van een produkt , mag u gerust de aanbieder vragen om zijn goedkeurings documenten en deze bij de desbetreffende instantie opvragen.

  Zo weet u direct wat voor vlees u in de kuip heeft .
  Moet zeggen dat we na de openhartige mededeling welke u deelt met vele mensen hier op het forum , wat trouwens erg jammer is dat het op deze manier gebeurd , we enorm veel respect voor uw hebben door uw onbaatzuchtige hulp aan een medemens .

  En ja we delen een zelfde gedachte in dit onderwerp , wij vinden ook dat iedereen mag weten of een product slecht voor de gezondheid is , dit is onze verantwoordelijkheid als men hiervan op de hoogte is
  U ziet hier het resultaat waarom wij hierzelf niet meer op antwoorden , dan krijg je een negatief antwoord dat we uit eigenbelang handelen .

  Begrijp wel dat personen willen verdienen maar het moet ethisch verantwoord blijven

  Met vriendelijke groet ,

  Rosalia

 28. oh ja, ik vergat te vermelden,

  ik had de leptin greencoffee800 al een maand in mijn bezit en twijfelde toch te gebruiken.
  toen ben ik ermee naar de huisarts geweest om te vragen of IK het wel mocht gebruiken. (hij is natuurlijk op de hoogte van mijn situatie).

  hij zei letterlijk, als het erin zit wat erop vermeld staat kan het geen kwaad.. dus ging ik de coffee ook gebruiken..

  maar na 1.5 week ben toch gestopt toen ik hier en daar berichten hoorde dat er meer inzat dan op de verpakking stond vermeld en het bij mij toch niet zo goed werkte en ik last had van bijwerkingen..

  sd

 29. lot,
  deze informatie heb ik van een aanbieder uit den haag. hij heeft zijn website uit de lucht gehaald omdat hij controle kreeg van de voedsel en warenautoriteiten.
  deze heeft de coffee gekeurd en zei dat er een substantie in zat en dat de coffee via de apotheek door mensen met medische kennis verkocht moet worden. hij kon me niet vertellen om welke stof het ging..

  via deze site, van rosalia, vernam ik dat de substantie sibutramine is.
  ik heb toen op deze gegoogled en inderdaad wat ik las kwam veel overeen met wat ik las van gebruikers vd coffee, bijwerkingen als droge mond (veel willen drinken), hartkloppingen, licht in het hoofd, etc,).

  ik heb toen de voedsel en warenautoriteiten geschreven of ze mij kunnen inlichten wat ik bovenvermeld heb waar is, maar het nog steeds geen bericht van ze gehad.

  dus, mijn bedoeling is niet mensen af te raden bep. produkten te kopen/gebruiken, het enige wat ik wilde is mijn info met jullie delen.

  ik heb ook veel info gezocht/gegoogled en kwam ook achter dat het ook gebeurde dat fabrikanten in afslankmiddelen stoffen als sibutramine of andere eetlustremmende ingredienten instopten, dat verkoopt meer… (op internet vind je wel produkten waarvan de ingrdienten dubieus waren en die niet verkocht meer mogen worden of de samenstelling NU veranderd is..

  het doel van fabrikanten/aanbieders is om meer winst te maken..

  lot, dit is dus alles wat ik weet,
  en je hebt gelijk een ieder is zelf verantwoordelijk voor wat hij/zij eet of drinkt, maar ik vind wel dat we recht hebben op de juiste informatie..

  als er op een verpakking die niet staat vermeld en wel inzit en ook nog gevaarlijk kan zijn voor sommige mensen maakt mij erg boos,

  ik heb nu wel heel erg mijn bedenkingen om via internet te kopen, hoevaak lees/hoor je niet dat er in produkten niet de juiste ingredient, hoeveelheid (mg), vieze ingredienten in zitten.

  Boomstraat, je hebt gelijk…
  niet iedereen heeft (dezelfde) bijwerkingen.
  als je gezond bent kan er weinig/niets gebeuren… maar mocht je toch wat mankeren en je gebruikt in al je onschuld een produkt waarvan je denkt (heb gelezen) dat het ok was….
  ikzelf heb mijn nier gedoneerd dus je begrijpt wel dat ik schrok want ik heb er nu maar 1 en moet er voorzichtig mee zijn,,

  groene thee heeft een hoop goede eigenschappen..dat is wel bekend..

  dus mensen, neem me niet kwalijk als ik jullie aan het schrikken heb gebracht dat was mijn bedoeling niet.. maar we moeten wel achterkomen, en nog zo snel mogelijk ook, als een produkt niet ok is..toch…
  (jullie dus ook informeren bij de voedsel en warenautoriteiten)..

  groet, sd

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987