Koffiedieet met Afslankkoffie Sibutramine Green Coffee 800

Bijna iedere volwassen Nederlander drinkt dagelijks enkele koppen koffie. Als je het zwarte goud combineert met voedingsupplementen waardoor je afvalt krijg je afslankkoffie.

afslankkoffie

Afslankkoffie zou met de stoffen van groene koffie, guarana en cafeïne de vet-afbraak stimuleren. Enkele schepjes oploskoffie met een scheut heet water zouden je van je overgewicht af moeten helpen.

Verschillende leveranciers van afslankkoffie

Er zijn verschillende leveranciers van Green Coffeee Afslankkoffie . De drie bekendste soorten zijn:

 • Coffee Shape groene afslankkoffie
 • Leptin Green Coffee 800
 • Leptin Green Coffee 1000
 • Leptin Green Coffee Pure Black
 • Dr. Sense Afslankkoffie
 • Svelta afslankkoffie van Yves Rocher
 • Afslankkoffie Benelux
 • Slimming Green Coffee

Waarschuwing voor  sibutramine van VWS

Augustus 2010 heeft de Inspectie voor de volksgezondheid. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een waarschuwing gepubliceerd dat Green Coffee 800 kan sibutramine kan bevatten. Het hele artikel van WVS kun je hier lezen.

Jouw ervaring met Afslankkoffie

Heb jij wel eens een kopje dieetkoffie gedronken? We zijn erg benieuwd naar je ervaring met afslankkoffie. Geef hier je mening of lees hier de ervaringen van anderen. We hebben ook een Afslankkoffie Forum voor discussie over Afslankkoffie.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringJouw mening over het EPD
Eenvoudig AfvallenGenotype Dieet
afslankkoffieBijna iedere volwassen Nederlander drinkt dagelijks enkele koppen koffie. Als je het zwarte goud combineert met voedingsupplementen waardoor je afvalt krijg je afslankkoffie. Afslankkoffie zou met de stoffen van groene koffie, guarana en cafeïne de vet-afbraak stimuleren. Enkele schepjes oploskoffie met een scheut heet water zouden...

150 Reacties

 1. Hoi allemaal
  even over dat verboden stofje ..die zit alleen in de nep variant van de green coffee de originele producten bevatten natuurlijke stoffen,dus als je bestelt let op
  Hebben ze een KVK nummer ,algemene voorwaarden een adres ipv een postbus,en een certificaat,dan kan je gerust kopen ..ga niet af op partijtjes die worden aangeboden e.d als je dit doet zit je oke…
  verder werkt het niet altijd bij iedereen vanaf dag 1 dus doorzetting is vereist
  groetjes Bianca

 2. Nou ben samen met 2 anderen begonnen. We drinken nu al 1 week lang. 1 is ietswat lichter geworden. De andere merkt helemaal niets en heeft juist meer eetbehoefte. En ikzelf merk ook niks. We doen precies zoals het hoort. We gaan wel door.

  Maar als je zoveel positieve berichten hoort, raak je wel teleurgesteld.

 3. Lees dit even:

  Ingrediënten Green Coffee 800:

  70 mg calcium
  250 mg chroom (als chroom Picolinate)
  700 mg Proprietary Herbal Blend:
  Groene thee blad gestandaardiseerd extract (180 mg anti-oxidant polyfenolen, 90 mg epigallocatechin gallate (EGCG), 50 mg natuurlijke cafeïne, Aziatische Panax Ginseng

  Groene koffie bevat de anti-oxidanten die nodig zijn om de vetverbranding te verhogen. Chroom en vanadium verhogen het verbranden van koolhydraten en stimuleert de stofwisseling. Panax Ginseng helpt om uw energie-niveau tijdens uw dieet op peil te houden. Een ander ingrediënt, heartleaf helpt bij het bedwingen van de eetlust.
  Green Tea Leaf extract is een belangrijke anti-oxidant welke je mentale bewustzijn verrijkt, je eetlust vermindert en je cholesterol wordt verlaagd.
  EGCG-Epigallocatechin gallate is het meest krachtige natuurlijke antioxidant rijk aan vitamine C en vitamine E.

  Hoe gebruikt u Green Coffee

  Start `s morgens met een kopje Green Coffee op nuchtere maag. Het zakje met de Green Coffee oplossen met 100 ml heet water. Het is toegestaan om zoetstof aan de Green Coffee 800 toe te voegen (geen suiker). Een glas water na inname opdrinken. Na 30 minuten kunt u ontbijten. De Green Coffee begint na inname te werken en u merkt meteen dat uw eetlust verminderd wordt. Doordat uw honger gevoel vermindert, zult u minder eten en wanneer u minder eet, zal uw calorie inname enorm worden verminderd. Het is wel van groot belang dat u voldoende water drinkt minimaal 1.5 tot 2 Liter. Het is tevens belangrijk dat u 3 maal daags blijft eten, ook al zijn de porties kleiner.

  Belangrijk:
  Niet geschikt voor personen die lijden aan hartaandoeningen, hoge bloeddruk of diabetes; zwangere of borstvoedende vrouwen; bij enige gevoeligheid voor een van de ingredienten; die andere medicatie gebruiken.

  Het echtheidslogo ziet er blauw uit op de verpakking, maar hij is zilvergrijs. Dat komt door een beetje de lichtval. Maar de coffee uit Australie is dezelfde als die van Amerika. Ze nemen het af bij hun en je hebt de mogelijkheid om je eigen verpakking ervan te maken. Lees die site even door. Nogmaals dit is geen wondermiddel maar het werkt wel enorm goed.

 4. ik heb al 14 zakjes van die koffie op en in plaats af te vallen ben ik 2 kilo aangekomen erg vreemd maar weet niet hoe dat komt.vind zo erg maar weet niet hoe dat mogelijk is .hoor alleen positief van anderen .

 5. Mijn moeder heeft ook de green coffee 800 gedronken. De verpakking heeft geen zilvere of blauwe logo. Schijnt dus nep te zijn. Maar ze is er wel van afgevallen. En dat binnen een week tijd. We waren heel verbaasd. We hebben met zijn allen ook deze zelfde green koffie bij haar besteld. In ieder geval is deze ook van Leptin.

  Mijn vraag is dus, als deze nep: hoe kan ze dan zoveel zijn zichtbaar zijn afgevallen. Overigens als er zoveel nep Leptin green coffee 800 op de markt is, waar zijn hier dan de negatieve reacties van?

 6. In slovenie is deze koffie uit de handel gehaald.

  de vertaling is:

  Op basis van de bevindingen van de inspectie gezondheidszorg teruggetrokken uit de verkoop van groene koffie, instant koffie drinken Green 800, die de werkzame stof sibutramine bevat. Consumenten die hebben gekocht voedsel te worden teruggestuurd of weggegooid.

  Ljubljana – De importeur van groene koffie bedrijf Debola Dejan Spoljaric de bevindingen van de inspectie de gezondheid van de inhoud van sibutramine bij de koffie teruggetrokken uit de verkoop van groene koffie, instant dranken, en stoppen met de verdere invoer, het bedrijf aangemeld gezegd. Consumenten die hebben gekocht voedsel, moet je niet te genieten en dat zij worden teruggestuurd of weggegooid. Toen ze merkte in die onderneming, heeft het Europees Geneesmiddelenbureau voorgesteld een tijdelijke intrekking van geneesmiddelen met werkzame stof sibutramine uit de markt vanwege veiligheidsredenen.

  lees hier hier het originele artikel

 7. Hallo,

  Ik heb zojuist de green koffie 800 besteld bij een webwinkel.

  Weet iemand of hun de echte koffie 800 verkopen. Lees dat er ergens een zilveren logo op moet staan, maar ik zie dat logo niet op een plaatje op hun website, tja of ik kijk verkeerd. Hoop dat ik niet zo veel last van de bijwerkingen zal krijgen die ik hier allemaal gelezen heb. Zal wel de liter water erbij gaan drinken en afwachten. Hoop dat ik de originele koffie zal ontvangen. groetjes lotte

 8. Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan dit forum. De Australische koffie en de Green C 800 Leptin zijn de best werkende producten die er zijn. De slimming green is ook niet kinderachtig hoor, maar voor al deze producten geldt het motto: veel water drinken, minstens 2 liter per dag. Omdat de werking van de koffie zorgt voor het verwijderen van het onder de huid liggende vet, is het niet meer dan logisch dat je in het begin wat flauwtjes aanvoelt. Maar door drinken van veel water, compenseer je dat gevoel. Je zult plotseling niet alles meer kunnen verdragen, maar blijf vooral gewoon eten.(met mate uiteraard). Je huid wordt er ook niet slap van. Een goede spoeling en een aanrader is de Goalpara Thee. Die kost €1.65 in elke Surinaamse toko. Die thee kun je de ganse dag door drinken
  zonder enige complicatie. Let op: de echtheid van de Green Coffee 800 van Leptin is te herkennen aan het zilveren logo naast dat van GC 800. Alle andere zijn nep. Ik ben gebruiker en verkoper. Na 1 week 7 zakjes coffee was ik mijn “zwembandje” behoorlijk geminimaliseerd. Het is geen wondermiddel-want die bestaan niet- maar het werkt heel goed. En natuurlijk zal dat niet voor een ieder werken, maar dat is met alles zo. Ik heb in gen van de reacties gelezen dat het drinken van water een “must” is. VERGEET DUS, NIET ER VEEL WATER BIJ TE DRINKEN. Succes ermee!

 9. Voor degene die wel goed reageren op de Green Coffee 800 Leptin, ik heb nog een doosje staan met 14 stuks. Ben er mee gestopt, omdat ik er toch een beetje hyper van werd. Mocht er iemand zijn die geïnteresseerd is, ik vraag er 10 euro voor excl. verzenden (normaal kost hij 19,95 voor 18 stuks)

 10. Beste SD ,

  Mocht u in de toekomst twijfelen over de echtheid van een produkt , mag u gerust de aanbieder vragen om zijn goedkeurings documenten en deze bij de desbetreffende instantie opvragen.

  Zo weet u direct wat voor vlees u in de kuip heeft .
  Moet zeggen dat we na de openhartige mededeling welke u deelt met vele mensen hier op het forum , wat trouwens erg jammer is dat het op deze manier gebeurd , we enorm veel respect voor uw hebben door uw onbaatzuchtige hulp aan een medemens .

  En ja we delen een zelfde gedachte in dit onderwerp , wij vinden ook dat iedereen mag weten of een product slecht voor de gezondheid is , dit is onze verantwoordelijkheid als men hiervan op de hoogte is
  U ziet hier het resultaat waarom wij hierzelf niet meer op antwoorden , dan krijg je een negatief antwoord dat we uit eigenbelang handelen .

  Begrijp wel dat personen willen verdienen maar het moet ethisch verantwoord blijven

  Met vriendelijke groet ,

  Rosalia

 11. oh ja, ik vergat te vermelden,

  ik had de leptin greencoffee800 al een maand in mijn bezit en twijfelde toch te gebruiken.
  toen ben ik ermee naar de huisarts geweest om te vragen of IK het wel mocht gebruiken. (hij is natuurlijk op de hoogte van mijn situatie).

  hij zei letterlijk, als het erin zit wat erop vermeld staat kan het geen kwaad.. dus ging ik de coffee ook gebruiken..

  maar na 1.5 week ben toch gestopt toen ik hier en daar berichten hoorde dat er meer inzat dan op de verpakking stond vermeld en het bij mij toch niet zo goed werkte en ik last had van bijwerkingen..

  sd

 12. lot,
  deze informatie heb ik van een aanbieder uit den haag. hij heeft zijn website uit de lucht gehaald omdat hij controle kreeg van de voedsel en warenautoriteiten.
  deze heeft de coffee gekeurd en zei dat er een substantie in zat en dat de coffee via de apotheek door mensen met medische kennis verkocht moet worden. hij kon me niet vertellen om welke stof het ging..

  via deze site, van rosalia, vernam ik dat de substantie sibutramine is.
  ik heb toen op deze gegoogled en inderdaad wat ik las kwam veel overeen met wat ik las van gebruikers vd coffee, bijwerkingen als droge mond (veel willen drinken), hartkloppingen, licht in het hoofd, etc,).

  ik heb toen de voedsel en warenautoriteiten geschreven of ze mij kunnen inlichten wat ik bovenvermeld heb waar is, maar het nog steeds geen bericht van ze gehad.

  dus, mijn bedoeling is niet mensen af te raden bep. produkten te kopen/gebruiken, het enige wat ik wilde is mijn info met jullie delen.

  ik heb ook veel info gezocht/gegoogled en kwam ook achter dat het ook gebeurde dat fabrikanten in afslankmiddelen stoffen als sibutramine of andere eetlustremmende ingredienten instopten, dat verkoopt meer… (op internet vind je wel produkten waarvan de ingrdienten dubieus waren en die niet verkocht meer mogen worden of de samenstelling NU veranderd is..

  het doel van fabrikanten/aanbieders is om meer winst te maken..

  lot, dit is dus alles wat ik weet,
  en je hebt gelijk een ieder is zelf verantwoordelijk voor wat hij/zij eet of drinkt, maar ik vind wel dat we recht hebben op de juiste informatie..

  als er op een verpakking die niet staat vermeld en wel inzit en ook nog gevaarlijk kan zijn voor sommige mensen maakt mij erg boos,

  ik heb nu wel heel erg mijn bedenkingen om via internet te kopen, hoevaak lees/hoor je niet dat er in produkten niet de juiste ingredient, hoeveelheid (mg), vieze ingredienten in zitten.

  Boomstraat, je hebt gelijk…
  niet iedereen heeft (dezelfde) bijwerkingen.
  als je gezond bent kan er weinig/niets gebeuren… maar mocht je toch wat mankeren en je gebruikt in al je onschuld een produkt waarvan je denkt (heb gelezen) dat het ok was….
  ikzelf heb mijn nier gedoneerd dus je begrijpt wel dat ik schrok want ik heb er nu maar 1 en moet er voorzichtig mee zijn,,

  groene thee heeft een hoop goede eigenschappen..dat is wel bekend..

  dus mensen, neem me niet kwalijk als ik jullie aan het schrikken heb gebracht dat was mijn bedoeling niet.. maar we moeten wel achterkomen, en nog zo snel mogelijk ook, als een produkt niet ok is..toch…
  (jullie dus ook informeren bij de voedsel en warenautoriteiten)..

  groet, sd

 13. Ik heb een pakje groene koffie 800 besteld en na het lezen van bovenstaande vraag ik me af waar ik aan ga beginnen!! Bij de één werkt het wel, bij de ander niet, en bijwerkingen zijn ook niet bij iedereen. Heb mixed gevoelens erover gekregen. Nierbeschadiging wil niemand natuurlijk. Ik ga nog meer googelen hierover, ook op amerikaanse sites voor dat ik deze koffie in mijn lichaam schenk!
  Good luck everyone!

 14. Dames,

  Waar staat dan expliciet vermeld dat deze stof, sibutramine, in Leptin 800 zit? Ik kan het nergens vinden!
  En ik wil absoluut geen ruzie maken op dit forum, maar één vd personen die het over deze stof heeft is aanbieder van een andere afslankkoffie, eerder op deze pagina te lezen. En Sd, waar heb jij je info precies vandaan? Ben benieuwd!

  Daarnaast kan iedereen hopelijk heel goed voor zichzelf bepalen of een product wel of niet voor jezelf geschikt is. Als er ergens iets vermeld staat over hart- en vaatziekten, dan moet je dit natuurlijk nooit nemen wanneer je van deze zaken last hebt! Mensen met zeer hoge bloeddruk moeten met gewone koffie al oppassen.
  De groene koffie die ik gebruik, komt uit Azië en komt via diverse douanes en checkpunten Nederland binnen. Wanneer iets echt verboden is, zou dit proces spaak lopen.

  Oftewel, met een stukje gezond verstand moet je met dit soort producten omgaan, dat geldt ook voor lijnen en zwaar dieëten enz, dus ook voor dit, welk afslankproduct je ook gebruikt.

  • Als het voor jezelf bepalen of iets geschikt is, afhangt ‘of er “ergens” iets vermeld staat, lijkt het me een zeer smalle basis om met je gezondheid te spelen. Een deugdelijk nazoeken op inet levert toch wel een behoorlijke lijst aan contra-indicaties op. UIteraard staat vrijwel nergens expliciet vermeld of deze stof in wat voor merk groene thee dan ook zit. Je kan het ook omdraaien: vraag, voordat je een bepaald merk koopt, aan de importeur/verkoper expliciet aan te geven of er sibutramine in zit. Even kijken wát de reactie is. Wil natuurlijk niet zeggen dat je zomaar voor 100% op het antwoord kan vertrouwen, maar het kán een indicatie geven.
   Ik vermoed overigens, dat dit weer één van de véle hypes is, die ongemerkt wordt vervangen door de volgende hype.
   Ik mis overigens nog de “vele Holywood sterren”, die dit middel gebruiken. Of heb ik wat gemist……?

  • O ja, nog iets: heb je je verdiept in (de kwaliteit van) het proces van “via diverse checkpunten en douanes Nederland binnenkomen?”
   Bij voorbeeld: aantal, aard, kwaliteit van de controles én de betrokken controle-instanties?
   Ik denk dat je zou schrikken!

 15. Hallo sd,

  Je hebt gelijk over je bevindingen, er zit geen koffie in alleen thee extracten en sibutramine .
  Heb nog een krantenartikel voor u , hierin staat dus ook dat reductil zijn pillen van de markt gehaald heeft sinds januari omdat de sibutramine hierin zit .

  Het artikel is hier te vinden.

  Met vriendelijke groet,

  Rosalia

  tip: Meer informatie over Coffee Shape

 16. hallo allemaal, ik heb gegoogled op de sibutramine, (= reductil) en alle bijwerkingen zie je daar vermeld.
  het wordt door artsen aan mensen met een bmi van meer dan 30 voorgeschreven (max. 15 mg), maar het werkt toch niet echt goed. het onderdrukt de honger en een hoop bijwerkingen.
  in de leptin greencoffee800 zit dus naast die sibutramine ook een hoge dosis chroompicolinaat (200mcg) welke ook de eetlust moet onderdrukken.
  de werkzame stof van groene coffee is chlorogeenzuur welke ik niet bij de ingredientenlijst vermeld zie, echter wel egcg maar dat is een bestanddeel van groene thee.
  als je de de contra-indicaties van de sibutramine leest schrik je er ook van.
  het is ook niet voor niets verboden in nederland. vlgs mij wordt het sinds jan. jl. ook niet meer voorgeschreven.

  gr. sd

 17. Hoi, ben ook nog steeds bezig met de Green Coffee 800, maar bij mij werkt het voor geen meter. Ben op een gegeven moment maar 2 kopjes per dag gaan drinken en ja toen ging ik dat gejaagde gevoel voelen. Hetzelfde eigenlijk als bij de Stackers van een paar jaar geleden. Ben toen de 2de week 1 kg afgevallen. Teleurstellend dus. Ben in de meivakantie een paar dagen weggeweest en heb de koffie even niet genomen. Neem nu weer 1 kopje per dag en we zien wel, maak het laatste doosje maar op. Daarna ga ik over op de duurdere, want die moet wel resultaat geven, alleen zal ik nu maar 1 doosje aanschaffen, want als dat ook niet bij me werkt is het weggegooid geld. De Green Coffee 800 is het niet voor mij en dat hyper gevoel is ook niet fijn. Dus ik zou hem niet aanraden.

 18. De green coffee 800 van Leptin werkte bij mij eerst ook te goed, wazig en duizelig in mijn hoofd, de oplossing:
  – een half zakje per keer
  – alleen op dagen dat je echt actief bent, anders kan je lichaam de energie niet kwijt
  – max 3/4 keer per week

  het gaat dan niet zo snel, maar ik als Bourgondisch eter ben van 2 keer opscheppen op een megabord naar een klein portie per keer gegaan… En uiteraard niet vergeten, je lichaam is net als een motor… Deze moet goede brandstof hebben!!!
  Dus vergeet de gezonde tussendoortjes niet,daarvan gaat je stofwisseling ook omhoog (laat de producten met veel E-nummers staan, smaakversterkers enzo!)

 19. Jee wat een verhaal zeg, dan zijn weer mooi klaar mee.

  Dat Ephedrine niet mag dat wist ik, maar dat sibumatrine familie daarvan was wist ik niet.
  Ik ben blij dat ik dus geen gerbuiker ben geweest van deze koffie.
  ik hou het maar mooi bij de afslankkoffie.

 20. dank je rosalie,

  ik heb inderdaad een paar dagen geleden gehoord van een distributeur van de green coffee800 dat deze voortaan via de apotheek verkocht zullen worden omdat er een medicinale substantie in zit en alleen mensen met medische kennis dit mogen verkopen. (alleen kon hij me niet vertellen om wat voor stof het ging).
  Bij mij leverde de green coffee echter geen resultaat en ik voelde wel wazig in mijn hoofd en kon niet slapen. Bij de gebruiksaanwijzing van de coffee staat inderdaad vermeld dat als je hartklachten hebt dit niet te gebruiken.
  thanx,
  groet, sd

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in