Koffiedieet met Afslankkoffie Sibutramine Green Coffee 800

Bijna iedere volwassen Nederlander drinkt dagelijks enkele koppen koffie. Als je het zwarte goud combineert met voedingsupplementen waardoor je afvalt krijg je afslankkoffie.

afslankkoffie

Afslankkoffie zou met de stoffen van groene koffie, guarana en cafeïne de vet-afbraak stimuleren. Enkele schepjes oploskoffie met een scheut heet water zouden je van je overgewicht af moeten helpen.

Verschillende leveranciers van afslankkoffie

Er zijn verschillende leveranciers van Green Coffeee Afslankkoffie . De drie bekendste soorten zijn:

 • Coffee Shape groene afslankkoffie
 • Leptin Green Coffee 800
 • Leptin Green Coffee 1000
 • Leptin Green Coffee Pure Black
 • Dr. Sense Afslankkoffie
 • Svelta afslankkoffie van Yves Rocher
 • Afslankkoffie Benelux
 • Slimming Green Coffee

Waarschuwing voor  sibutramine van VWS

Augustus 2010 heeft de Inspectie voor de volksgezondheid. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een waarschuwing gepubliceerd dat Green Coffee 800 kan sibutramine kan bevatten. Het hele artikel van WVS kun je hier lezen.

Jouw ervaring met Afslankkoffie

Heb jij wel eens een kopje dieetkoffie gedronken? We zijn erg benieuwd naar je ervaring met afslankkoffie. Geef hier je mening of lees hier de ervaringen van anderen. We hebben ook een Afslankkoffie Forum voor discussie over Afslankkoffie.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringJouw mening over het EPD
Eenvoudig AfvallenGenotype Dieet
afslankkoffieBijna iedere volwassen Nederlander drinkt dagelijks enkele koppen koffie. Als je het zwarte goud combineert met voedingsupplementen waardoor je afvalt krijg je afslankkoffie. Afslankkoffie zou met de stoffen van groene koffie, guarana en cafeïne de vet-afbraak stimuleren. Enkele schepjes oploskoffie met een scheut heet water zouden...

150 Reacties

 1. Ook dezelfde bericht op de van de site v/d inspectie voor de gezondheidszorg, alleen jammer dat ze het alleen over groene coffee hebben en niet van welke aanbieder.

  ik had nl. gebruikt die van American Leptin (zonder e) pharmaceutical (zonder s) met de hologram Original Exclusive Coffee by Ss (staat voor Smart Sense)

  sd

 2. ik wil het ook gaan bestellen k heb zo juist ook van iemand gehoord dat het helpt en dat ze het ook in suriname verkopen en dat heel veel vakantie gangers en de mensen daar zelf hebben gekocht en ze beweren dat helpt en daarom wil k het ook kopen maar jullie gebruiken hem al een tijdje de afslank koffie en daarom wil k aan jullie vragen of het wel helpt
  alvast bedankt sabrina

  • ik ben ook beniewd…naar de werking ,,,maar ben afgeschrikt door de verhalen ..dat het niet goed is voor mensen met hoge bloeddruk…wat doet zo iets dan met je lichaam buiten het feit dat je afvallen kan ,,,,want dat wil iedere vrouw.
   wat zijn de dingen warvan je last kan krijgen bij gebruik van green coffee…de bijwerkingen vooral bij hoge bloeddruk ..in combinatie met gebruik green coffee ,.
   is het echt niet goed voor mensen met bloeddruk.
   wie kan mij daar iets meer over vertellen…uit eigen ervaringen ,,,wil echt graag weten wat de gevolgen zijn …voor dat ik het probeer

 3. Eindelijk na 8 maanden word er eens actie ondernomen, wij hebben het al tot in de treure verteld aan personen die ons gecontacteerd hebben voor info over onze Coffee Shape groene koffie .
  eerst moet dus officieel zo’n product op de verboden lijst komen te staan voordat men eindelijk ziet dat het werkelijk gevaarlijk is .
  En beseft dat je de waarheid spreekt .
  Zolang de persoon die groene koffie aanbiedt hier geen bewijs van goedkeuring en registratie kan voorleggen weet u zelf direct dat er iets niet juist is.

  Hier volgt ons officieel registratie nummer voor coffee shape groene koffie

  NUT/PL/AS : 1499 bij Overheidsdienst voor volksgezondheid

  Alleen jammer dat mensen nu bang gemaakt worden door igz
  Door slechte bedrijven als green coffee 800 en aanbieders worden wij als goede gezonde groene koffie aanbieder ook in een kwaad daglicht gesteld terwijl wij juist de tegenpool van zulke praktijken zijn .

  Met vriendelijke groet ,
  Uw Coffee Shape Team

  tip: Meer informatie over Coffee Shape

  • Ook Afslankkoffie (green coffee for slimmers) is helemaal goedgekeurd en bevat geen enkele verboden stof, enkel een 5- tal natuurlijke stoffen welke de gezondheid zelfs verbeteren! Daarom is onze afslankkoffie niet alleen om af te slanken maar helpt deze ook de bloeddruk te regelen, het immuun systeem te verhogen, anti-aging effecten heeft en zelfs cholesterol verlagend werkt!

   Ons officieel registratienummer is: NUT/PL/AS: 1577/1

   Met vriendelijke groeten,

   Afslankkoffie BNLX

 4. De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) waarschuwt voor het afslankmiddel Green Coffee 800. Dit product kan sibutramine bevatten, een ongeregistreerd en dus illegaal geneesmiddel voor de behandeling van overgewicht. Middelen met sibutramine geven een verhoogd risico op ernstige hart- en vaataandoeningen, zoals een beroerte of hartaanval, meldde IGZ vrijdag.

  In meer dan de helft van de onderzochte partijen Green Coffee 800 is het verboden geneesmiddel aangetroffen in een hoge dosering. Op de verpakking staat niet vermeld dat er sibutramine inzit.

  De inspectie heeft recent bij importeurs en leveranciers het afslankproduct in beslag genomen. Er loopt nog een onderzoek naar mogelijke sancties.

  De IGZ waarschuwt ook voor afslankpillen en dieetkuren die op internet worden aangeboden. Consumenten kunnen er niet zonder meer vanuit gaan dat deze producten veilig zijn. Sommige middelen bevatten giftige stoffen en bestanddelen die in Nederland niet mogen worden verkocht, zoals sibutramine in Green Coffee 800.

  bron: telegraaf

 5. Hallo Nelycca, ik koop mijn koffie altijd van Afslankkoffie en ben heel tevreden erover ben al 7 kilo kwijt :-) ik koop het via een verkooppunt in Haalem maar als je op de website kijkt van afslankkoffie staan er meer dan 80 verkooppunten door heel Nederland, groetjes donna

 6. Ik heb nu al die reacties gelezen en ben ook zeer geïnteresseerd. Maar welke van al deze producten kan ik gewoon in een winkel kopen? Ik vind dat bestellen via internet niet prettig, want ik ben heel veel weg en de pakjes worden dan wel door mijn buren aangenomen, maar om die iedere keer lastig te vallen vind ik ook zo vervelend.

 7. Hoi Artie,Ik had vroeger ook een harde buik gekregen,maar dat was van een andere afslank middel.Maar nu ik de green coffee gebruik,heb ik er geen last van.Ik ben in 13 dagen 2kilo afgevalen.Je moet ook zeker opletten op de neppers die heel veel in de om loop zijn,Want ik hoor dat je daarvan niet afvalt.Je moet wel heel veel vezel produkten eten,en dat helpt de stoelgang.Drink ook je 2 liter water.Je kan ook de aloe vera drank drinken.Veel succes verder en de vriendelijke groeten van Mina

 8. Bedankt voor je reactie Rosalia.
  Heb net het stuk gelezen en het klinkt duidelijk.
  Nu nog beslissen met welke koffie ik zal beginnen…

 9. Beste Jelke,

  Deze reactie hadden wij ook van meerdere personen gehoord .
  Om meer duidelijkheid te verschaffen voor iedereen hebben we hierover een stukje geplaatst zodat ieder voor zich een keuze kan maken , hopelijk kunnen we hiermee vele twijfels of onduidelijkheden opheffen over alle aanbieders en de producten ervan .
  Hier de link

  De sibutramine zit in de greencoffee 800 , hier is ook al een stukje over geplaatst.

  Met vriendelijke groet,

  Coffee Shape Team

  tip: Meer informatie over Coffee Shape

 10. Ik was ook van plan om de green coffee 800 te gaan bestellen, maar ik ben nu wel heel erg gaan twijfelen. Er zijn zoveel ‘afslank’koffie’s te krijgen, dat ik door de bomen het bos niet meer zie. En dan ook nog eens het verschil met Australische, Aziatische en Amerikaanse….. Kan iemand mij uitleggen welk verschil daar in schuilt? En in welke zit koffie zit dan sibumatrine?
  Alvast bedankt voor ’n reactie

 11. Mijn vraag iedereen heeft het over hetzelfde merk green coffee 800, is heb coffee shape (produkt van Australié) thuis.
  Ik heb een nier is het wel verstandig om dit produkt te gebruiken.

 12. Hallo allemaal,
  Ik heb green coffee 800 ook besteld en ben er vandaag mee begonnen het is nu 04.00 uur en ben nog klaar wakker heb het ook laat in demiddag gedronken ( i.v.m ) bestelling.
  Ik laat over een paar weken als ik van mijn vakantie terug ben weten hoe het is gegaag. Ik ben al zelf 40 kg afgevallen met eigen wil en kracht ik wilde het ook proberen dus vandaar een hele fijne dag verder
  Kardelen

 13. Hoi Sukkie,
  het gaat hier om verschillende bedrijven en dan ook nog een smet maar 1 letter verschil in de naam…de 1 is leptin en de ander leptine,waar alles om draait is de Amerika Leptine pharma…..daar zijn de klachten uit ontstaan,de originele groene koffie zitten verder gewoon gezonde toevigingen bij zoals chroom,ginsengcalcium etc
  meerder huisartsen/doktoren hebben dit bekeken en zien er geen probleem in..
  maar wees wel verzekerd van het goede product anders is het idd niet gezond !
  Gr Bianca

 14. Dit is een artikel van een krant uit Soudie Arabie. wie weet meer?

  Gulf News – Zondag 30.5.2010

  Potentieel schadelijke ingrediënten niet vermeld op etiket

  Abu Dhabi Het ministerie van Milieu en Water (MOEWMOEW) heeft een verbod op de verkoop van de producten van het gewichtsverlies , Leptine Green Coffee 800 en Leptine Slimming Bag Green Tea , na laboratoriumonderzoek is gebleken potentieel schadelijke medische ingrediënten die niet zijn aangegeven op het etiket , de ambtenaren gezegd.

  Obaid Juma Al Matroushi , MOEWMOEW Waarnemend directeur -generaal , een beschikking gegeven op zondag , het verbod op de producten van worden binnengebracht in de VAE en worden verkocht op de markt.

  De producten werden gevonden om medische ingrediënten die niet werden opgenomen op het etiket bevatten. Ambtenaren van het ministerie zeiden dat ze werden niet geregistreerd als geneesmiddel en werden verkocht zonder recept verkrijgbaar. De producten , die worden vervaardigd door Amerika Leptine Pharmaceuticals , werden verboden in Saoedi-Arabië vorige maand nadat hij werd gevonden die zij bevatten Sibutramine.

  Sibutramine was vroeger een vergunning om af te slanken , maar later geschorst te gebruiken na studies toonden het verband tot een verhoogde incidentie van hart-en vaatziekten . Ondanks pogingen om Amerika Leptine Pharmaceuticals contact, geen vertegenwoordiger beschikbaar was voor commentaar .

  Vanwege het feit Leptine is hetzelfde gespeld als de populaire product Lipton in het Arabisch, en heeft een vergelijkbare Engels naam , Iain Potter , vice- president van marketing, Unilever Arabia, Noord-Afrika Midden-Oosten , een verklaring waaruit blijkt Lipton groene thee is vrij van schadelijke producten. “We willen graag alle Lipton-thee te bevestigen producten zijn gemaakt van natuurlijke thee bladeren en bevatten geen kunstmatige ingrediënten , met name die beweerde in de Amerikaanse Leptine Farmaceutische Ltds product.

  Moet alle natuurlijke Lipton uit de schappen? Thee is prima maar Lipton is vrij van schadelijke producten.

  Omdat Leptine is hetzelfde gespeld als de populaire product Lipton in het Arabisch, Engels en hebben vergelijkbare namen, Iain Potter, Vice President, Marketing, UnileverUnileverUnilever Gulf Unilever Arabia Noord-Afrika Midden-Oosten een verklaring afgegeven waarin wordt bevestigd dat Lipton groene thee is vrij van schadelijke producten.

  Unilever Arabia zou de producent van de Lipton merk van thee graag duidelijk maken dat zij op geen enkele wijze verbonden met de Amerikaanse Leptine Pharmaceutical Ltd , waarvan het merk van Groene Thee is verboden door de FDA als Saoedi bevat sibutramine. ”

  “Wij willen bevestigen dat alle Lipton-thee -producten zijn gemaakt van natuurlijke thee bladeren en bevatten geen artificiële ingrediënten , met name die beweerde in de Amerikaanse Leptine Farmaceutische Ltds product, ” zei hij.

  bron: Gulf News 2010

 15. Hoi Bas

  Dan hen jij de verkeerde gezien want in mijn green coffee 800
  zitten andere ingredienten in dan alleen hetegcg en groene thee

 16. Ik gebruik sinds 2 weken de koffie van Slim2000.
  Het drinkt lekker weg, voel me een stuk energieker, maar het allerbelangrijkste: ik ben al 2 kilo kwijt!

 17. Hey Melles,
  Ik heb op je site gekeken, maar bij de ingrediënte wordt alleen groene thee vermeld en slechts 90 milligram EGCG, waar is dan die koffie?

  als het alleen grooene thee is zijn er zat goedkopere alternatieven op de markt….

 18. Hoi Yasmina & Aarti

  Dat kan kloppen heb ik ook gehad,mijn stoelgang is al slecht van zichzelf en met de green coffee 800 erbij werd het even nog slechter,ik was toen ook in 12 dagen bijna 2 kilo zwaarder,ik heb toen op die hyves van die green coffeee een prive bericht gestuurd naar de beheerder omdat ik echt verstopt zat en dus ook niet afviel ook (ik las daar allemaal super verhalen) dus ik was teleurgesteld en dacht waarom hun wel en ik niet !
  ik kreeg 2 van die gedroogde pruimen toegestuurd van die mevrouw..ik moet zeggen ik heb het om de dag genomen nou echt een verademing , alleen de smaak vond ik niet zo, maar goed het is een klein stukje en het hielp ,ik ging wat regelmatiger eten (ik deed gewoon 3 maaltijden ) en hun raden mij aan om zeker 2 tot 3 tussendoortjes erbij te nemen de derde week ging het ineens erg goed,ook mijn trek werd aanzienlijk minder dus ik zou zeggen hou het nog even vol want wat sukkie zegt ervaar ik nu ook ideaal,
  Groetjes Bianca

 19. dag jasmina

  dieet volgen?
  nee niet echt

  ik snoep alleen s avonds niet meer je krijg ook minder trek
  dus gaat van zelf

 20. ik ben was 74 nu weeg ik 59 ben blij er mee ik heb 4 pakken leptine green coffee 800 gedronken geen bijwerkingen behalve slecht slapen maar ik slaap altijd al slecht weet nou niet of het echt door koffie komt

 21. hoi mensen
  ik gebruik green koffie ook
  ik ben al 3 weken mee bezig
  en zie geen verschil ik merk wel dat ik een harde buik van krijg

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in