Afslankslippers Bestellen

Het klinkt ongeloofwaardig, afvallen door het lopen op slippers. We hebben het hier niet over de Zuid-Afrikaanse Plakkiesb500b509 maar over Afslankslippers. Dat dachten ze ook bij het programma Vara Kassa. Er kwam zelfs een dame in de uitzending die aangaf dat ze de slippers volgens de voorschriften had gedragen maar geen grammetje was afgevallen. Felix Meurders vroeg een vrijwilliger uit het publiek om de slippers gedurende een bepaalde periode te dragen en om hierna terug te komen in het programma. Het fragment kun je verderop op deze pagina bekijken.

Het verhaal achter de afslankslippers

Hardnekkig overgewicht wordt niet zelden veroorzaakt door het onvoldoende functioneren van de spijsverteringsorganen, zoals maag, darmen, alvleesklier, lever, gal en nieren. Vaak hangen ook slechte spijsvertering en chronische verstopping samen met deze slechte orgaanfunctie.

Gevolg: blijvend hongergevoel, vetophoping en hardnekkig overgewicht, waartegen zelfs de strengste dieetkuren niet helpen. Reeds 50 eeuwen geleden ontdekten Chinese artsen hoe de menselijke organen met behulp van acupressuur kunnen worden gestimuleerd. Ook de spijsverteringsorganen hebben zgn. reflexzones onder de voetzolen. Door deze zones met gerichte massage te stimuleren en te activeren, gaat de spijsvertering beter werken en neemt het overgewicht snel af.

Afslankslippers Bestellen

Wil je de afslankslippers bestellen? Klik dan op de blauwe bestelknop aan de de rechterkant van het scherm, kies je maat en binnen een paar dagen heb je de afslankslippers in huis.

Life and Cooking

Zondag 25 maart zaten onze Afslank slippers in de gadgets rubriek bij Life and Cooking. De Afslank slippers werden uitgebreid gedemonstreerd door Carlo en Irene.

Vara Kassa

17 maart vroeg mevrouw Ellen Bonet in “De Verlenging” van het programma Kassa zich af of deze Afslank slippers echt werken. Mevrouw De Veld-Kuiper nam de proef op de som en besloot deze slippers 30 dagen te testen. Zaterdag 28 april werd de uitslag van deze test in de uitzending bekend gemaakt. Uit de test blijkt dat mevrouw De Veld-Kuiper maar liefst 5 kilo is afgevallen in 30 dagen! In het onderstaande filmpje kun je het fragment van Vara Kassa bekijken. Let op, bekijk het hele filmpje.

Chinese Wetenschap

Op deze oude Chinese wetenschap berust de werking van de moderne Afslank Slippers. Deze zijn bezet met massageknoppen voor de reflex-zones van de spijsverteringsorganen. Door op deze slippers te lopen, worden maag, darmen, lever en nieren onafgebroken gestimuleerd, waardoor hun functie weer optimaal wordt. De stofwisseling wordt beter en giftige stoffen worden efficiënter afgevoerd. De verbranding van het voedsel herneemt z’n normale gang, waardoor ook de natuurlijke vetreserves worden afgebroken.

Afslank Slippers

U valt zienderogen af en bereikt snel uw ideale gewicht. Ook ú kunt uzelf nu slank lopen met behulp van deze unieke Afslank Slippers. Een gewichtsverlies van 4 tot 10 kilo in 30 dagen is zonder inspanning mogelijk. U hoeft er niet extra voor te lopen, het werkt al bij normaal gebruik! En dat zonder de vervelende bijverschijnselen die vaak andere methodes kenmerken. Het effect is meestal blijvend. Immers, doordat ook het hongergevoel verdwijnt, zult u minder gaan eten. Dat is wel zo gezond! Door de Afslank Slippers te dragen, doorbreekt u voor eens en altijd de cirkel van uw overgewicht probleem: u blijft op uw ideale gewicht!

20 Reacties

 1. Ik heb nog 6 paar nieuwe dieetslippers maat 40/41 te koop voor wie wil? 3 paar zwarte, 1 paar donkerblauwe en 2 paarse. Reageer maar onder dit bericht als u interesse heeft. :)

 2. Hi! Niet vanwege ’t afvallen maar wel vanwege andere klachten die wegtrekken door deze Slippers..
  Me vader is op zoek naar deze.. Ergens nog een rest partij liggen?

  Ik hoor t graag

 3. Ik heb jarenlang deze slippers gedragen. Niet zozeer om af te vallen, maar wel om goede massage voor mijn voeten. Als ik deze slippers een of twee uur droeg, had ik de hele dag geen vermoeide voeten. Sinds de negatieve berichtgeving op tv, kan ik deze nergens meer kopen. Waar is dit mogelijk?

 4. Gebruik ze al jaren! Maar nu moet ik weer 2 paar bestellen. Voorheen bestelde ik het uit een boekje die ik elke maand opgestuurd kreeg. Maar krijg het niet meer. Denk vanwege het internet. Dus ik wil ze wel weer hebben n.a.v. Goed voor mijn rug. Niet echt om af te vallen. Hoop op een berichtje van u waar ik ze voortaan kan bestellen. Bij voorbaat dank.

 5. Ik heb deze slippers nu een 2 jaar en weet niet echt of het helpt maar ze lopen ook nog lekker, alhoewel je even moet wennen. Wel is het nadeel ervan dat ze snel gaan breken/scheuren w.b. de bovenflappen die je met klittenband vastmaakt. Ik kreeg echter na mijn klacht over het eerste paar gratis een tweede stel maar ook deze beginnen te scheuren. Ik bestel daarom nu mijn derde paar. Ook ik weet niet of je bij een afslankresultaat hiervoor een bepaalde tijd de slippers moet dragen.

 6. ik heb de intentie om de afslankslippers te kopen,maar ik lees nergens hoe ze dragen moet,nl met of zonder sokken,wat is het beste manier
  alvast bedankt voor het antwoord mvrgr H

 7. Mijn moeder heeft ze ook, ze heeft suiker en heeft redelijk veel overgewicht. Ze woog net iets boven de 100 kilo voor ze begon geloof ik. Ze loopt er nu 3 maanden op en is 13 kilo afgevallen. Wel beweegt ze veel, wandelen, en zwemmen, maar verder geen dieet.

  Ik vraag me af of het ook bij mij zin heeft? Ik moet niet zoveel afvallen en ben een stuk jonger (19 jaar) zou dit wat uitmaken?

  Sanne

 8. @Belle, in het bovenstaande artikel staat een link naar de bestelpagina. Je kunt ook op de afbeelding van de slippers klikken.

  • Bij klingel hebben ze ook noppen slippers in wit . Ik vind ze erg fijn en dat is de reden dat ik ze kocht en als ik ook nog paar kg afval mooi meegenomen ☺️

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in