Afslankspecial Vara Kassa

Op zaterdag 24 oktober was in de uitzending van Vara Kassa te zien dat 24 lijners onder begeleiding van Sport Diëtiste Léontine van Meggelen de strijd met het overgewicht aangaan. De groep afvallers bestaat uit 6 mannen en 18 vrouwen. De jongste deelnemer is 20 jaar en de oudste is 71 jaar. En het gewicht varieert van 70 tot 150 kilo. De afvaldoelstelling schommelt tussen de 5 en 40 kilo.

De Vara Kassa Afvallers gaan de komende tijd aan de slag met de volgende dieet en afslank vormen. klik op de naam van het dieet voor uitgebreide informatie.

1. HCG injecties *

Dit is een hormoon wat voorkomt in de urine van zwangere vrouwen. Mensen moeten zichzelf dagelijks één prikje geven. Daarnaast volgen de afvallers een streng dieet van maar 500 calorieën.

* HCG injecties zijn vervangen door een ander dieet om de volgende reden.

2. WeightWatchers

Een aloude bekende: al 45 jaar een bekend dieet! Onze kandidaten bezoeken een wekelijkse bijeenkomst en krijgen een speciaal dieet en steunen elkaar. Mensen die wekelijks naar een cursus gaan, hebben drie keer meer succes, belooft de WeightWatchers.

3. Sonja Bakker – dieet

Het populairste dieet in Nederland. Drie mensen proberen af te vallen met haar bestseller: Bereik je ideale gewicht. Kom maar op met die eierkoeken!

4. Alli – afslankpil

Deze pil is alleen bedoeld voor mensen met extreem overgewicht. Je moet minimaal een BMI van 28 hebben voordat je deze slankmaker mag slikken. Alli belooft vijftig procent meer gewichtsverlies dan met een gewoon dieet.

5. Bodyinvest

Dit dieet is bekend geworden dankzij Erica Terpstra, die revolutionair afgevallen is. Onze drie kandidaten maken samen met een diëtiste een intensief stappenplan. Een speciaal proteinedieet (Prodimed) speelt daarbij een grote rol.

6. Slimline Dieet Kristallen

Een nieuw product op de markt. Deze drank is gebaseerd op water en kruiden uit de Nepalese Himalaya. Al eeuwen gebruiken Sherpa’s de drank om op een verantwoorde manier de honger te onderdrukken. Aangevuld met gezonde voeding en veel beweging zou je snel afvallen.

7. Modifast Intensive

Maaltijdvervangers vaak in de vorm van shakes. Het is een streng dieet van maar 500 calorieën per dag. Het belooft je snel van al je overtollige kilo’s af te helpen.

8. Acupunctuur

De afvallers krijgen tijdens een behandeling kleine naaldjes in hun lichaam. Deze Chinese methode zal proberen het ‘spijsverteringsvuurtje’ aan te wakkeren of juist af te remmen, zodat mensen gewicht verliezen.

Wil je weten of de komende twee maanden de kilo’s er vanaf vliegen bij onze 24 kandidaten: kijk dan 2 januari naar de Kassa Afslankspecial. Dan ziet u het eindresultaat. En in deze uitzending krijgt u ook veel informatie over gezonde voeding en hoe u het beste kunt afslanken.

Kamervragen over HCG

Mede dankzij Kassa heeft de HCG methode veel stof doen opwaaien. Er zijn zelfs kamervragen over gesteld. Hier kun je er alles over lezen. Lees hier meer over HCG kuur Heb je de uitzending van 24 oktober gemist? Dan kun je hem hieronder alsnog bekijken.

Vara Kassa Afslankspecial gaat van start

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

bron: vara kassa

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in