Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Afvallen achter de computer

Afvallen achter de computer

1
Afvallen achter de computer

Wie met computers werkt, zít meestal de hele dag. En da’s niet bevorderlijk voor de lijn en voor de conditie. Onderzoekers van de Amerikaanse Mayo Clinic hebben nu een apparaat ontwikkeld waarmee kantoor-zwaargewichten tot wel dertig kilo in een jaar zouden kunnen kwijtraken.

Het werkstation bestaat uit een loopband waarop aan de voorkant een soortbureaublad is vastgemaakt. Daarop staan de monitor, het toetsenbord en de muis. De computer staat naast de werkband. Door nu dagelijks twee tot drie uur al loopband-wandelend te werken, zouden de kilo’s er af moeten vliegen.

Loopband

Vijftien dikke mensen hebben het werkstation getest. Per uur verbrandden zij gemiddeld 191 calorieën. Bij gewoon zitten zijn dat er niet meer dan 72. Na al het wandelen is de loopband makkelijk los te koppelen. Daarna kan er een stoel voor het werkblad worden gezet waarna gewoon verder gewerkt kan worden.

Wie een werkstation wil aanschaffen, moet (ook) over een dikke portemonnee beschikken. De werkstations – door de makers liefkozend iPlod, ik ploeg, kosten zo’n 1500 euro per stuk.

Vorig artikel Knijpgroente voor kinderen
Volgend artikel Afvallen met Calcium
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

1 REACTIE

  1. Ik val ook voor mijn puutje,hier heb ik geen tijd om zakken met chips of chocollade te eten, heb er dan geen tijd voor…haha

    En om dat ik met al mijn tien vingers en 1 duim aan het typen ben, kan ik ook niks pakken en of opeten.

    Dus zo kan het ook!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987