Afvallen met BIO HCG

6
Afvallen met BIO HCG

In je zoektocht naar een effectieve methode om af te vallen ben je misschien Bio HCG tegen gekomen. We kunnen je alvast verklappen dat je goed kunt afvallen met Bio HCG, maar wat is Bio HCG precies? En wat zijn de ervaringen van de mensen die jou voor zijn gegaan?

Wat is Bio HCG?

HCG is een afkorting van humaan choriongonadotrofine. Dit is een stof die aangemaakt wordt in de placenta van zwangere vrouwen. Deze stof heeft een hele grote invloed op de andere hormonen in het lichaam van de zwangere vrouw. HCG wordt om die reden ook gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen, bijvoorbeeld voor IVF.

Toevallig is in de jaren vijftig ontdekt dat HCG een effectief afslankmiddel is. HCG blijkt namelijk een remmende werking te hebben op het hongergevoel. Daarnaast zorgt HCG ervoor dat zwangere vrouwen meer vet gaan verbranden en minder eiwitten gaan gebruiken (bron).

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

In de jaren vijftig is geëxperimenteerd met de toediening van HCG bij mensen met overgewicht. Eerst werd dit toegepast bij mannen die overgewicht hadden als gevolg van een bepaalde ziekte. Deze mannen vielen flink af. Later is HCG ook gebruikt bij gezonde mensen met overgewicht. Ook hier waren de resultaten erg goed (bron).

Belangrijk bij afvallen met bio HCG is dat de stof een dubbele werking heeft. Enerzijds wordt het hongergevoel geremd, anderzijds gaat het lichaam meer vet verbranden. Dit is de reden dat je een korte tijd een dieet vol kunt houden waarin je slechts 500-600 calorieën inneemt en dat zonder dat je last krijgt van hongergevoel (bron).

In afslankproducten vind je geen echte HCG. Deze stof is heel schaars en mag om die reden alleen gebruikt worden voor vruchtbaarheidsbehandelingen en andere medische condities. Bio HCG is een natuurlijk voorkomende stof die dezelfde werking op het lichaam heeft als echte HCG.

Bio HCG stofwisselingskuur

Een kuur met Bio HCG is opgebouwd uit drie fases. De eerste twee fases kunnen desgewenst worden herhaald als het gewenste gewicht nog niet is bereikt.

In de eerste fase van het afvallen met bio HCG, neem je dagelijks een hoeveelheid Bio HCG in. Je kunt druppels innemen, maar er zijn ook producten die werken met injecties. Omdat de BIO HCG het hongergevoel weet te remmen, kun je toe met 500-600 calorieën per dag. Als je een goede kuur volgt, dan krijg je een goede begeleiding zodat je weet wat je kunt eten. Een kuur duurt 23 tot 27 dagen.

Omdat je weinig voeding binnenkrijgt, is het des te belangrijker dat je gevarieerd eet. Je eet niet alleen veel verschillende soorten groenten, maar ook allerlei soorten vlees en vis. Verder is het verstandig om supplementen in te nemen om aan een goede hoeveelheid vitaminen en mineralen te komen.

De tweede fase wordt ook wel de stabilisatiefase genoemd. In de stabilisatiefase ga je langzaam weer een normaal voedingspatroon volgen. Belangrijk is dat je nog steeds koolhydraatrijke producten laat liggen. Na verloop van tijd kom je op een stabiel gewicht en dan kun je kiezen of je nog een kuur doet of dat je doorgaat naar de derde fase.

In deze derde fase eet je weer normale hoeveelheden (zo’n 2000 calorieën per dag). Wel blijf je vasthouden aan een gevarieerd dieet met veel verschillende soorten groenten. Op deze manier kun je de resultaten vasthouden.

De resultaten van afvallen met bio hcg verschillen, maar de meeste mensen verliezen ongeveer 10 kilo per kuur.

Bio HCG kuur ervaringen

Op het forum van Vetvrij en onder de verschillende artikelen lees je veel verschillende ervaringen over Bio HCG. In dit artikel lees je bijvoorbeeld dat de meeste mensen positieve ervaringen overhouden aan het afvallen met bio HCG. Iedereen loopt wel tegen wat zware momentjes aan, bijvoorbeeld bij verjaardagen, maar uiteindelijk zijn de resultaten bij de meeste mensen positief.

Het belangrijkste voordeel aan een kuur met Bio HCG is dat je op deze manier eigenlijk je stofwisseling een soort van reset kunt geven. Je bouwt je voedingspatroon helemaal opnieuw op vanuit een gezonde basis. Dit is een van de redenen dat de resultaten duurzaam zijn.

HCG bestellen

Er zijn veel verschillende plekken waar je producten op basis van Bio HCG kunt bestellen. Let bij het kiezen van de kuur op verschillende dingen.

Instructies: Als je niet weet wat je doet, kan afvallen met bio HCG tot problemen leiden. Zorg dat je duidelijke instructies krijgt over het gebruik van het supplement. Het is extra makkelijk als je een eetschema plus recepten krijgt.

Begeleiding: Is er persoonlijke begeleiding mogelijk als jij vragen hebt?

Ampullen: De kwaliteit van Bio HCG neemt snel af als het blootgesteld wordt aan zuurstof. Kies dus een merk dat de Bio HCG in ampullen levert.

Extra ingrediënten: Sommige kuren bevatten ingrediënten die het afvallen extra ondersteunen, zoals chroompicolinaat of garcinia cambogia.

Vitaminen en mineralen: Er zijn merken die speciaal ontwikkelde supplementen meeleveren.

Bio HCG+ is een product dat aan al deze voorwaarden voldoet en dus een van de beste producten op de markt is. Je bestelt het hier.

Vorig artikel Het 1 op 1 Dieet Review en Ervaringen
Volgend artikel Aminozuren
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

6 REACTIES

  1. Ik ben in mei 2020 50 jaar geworden. In het laatste half jaar is mijn figuur veranderd en ben ik 6 kg aangekomen. Ik heb een gezond eetpatroon die ik niet heb veranderd. Ik sport regelmatig. Ik denk dat mijn gewichtstoename en figuur verandering met overgang heeft te maken. Graag wil ik Bio HCG testen of dit me helpt af te vallen. Ik wil ongeveer 8 kg verliezen.

  2. Ik ben in mei 2020 50 jaar geworden. In het laatste half jaar is mijn figuur veranderd en ben ik 6 kg aangekomen. Ik heb een gezond eetpatroon die ik niet heb veranderd. Ik sport regelmatig. Ik denk mijn gewichtstoename en figuur verandering met overgang heeft te make. Graag wil ik Bio HCG testen of dit me helpt af te vallen. Ik wil ongeveer 8 kg verliezen.

  3. Ik heb sinds het overlijden van mijn moeder, bijna 32 jaar geleden, last van overgewicht. De kilo’s bleven er bij komen. Regelmatig afgevallen en weer evenveel en nog meer bijgekomen. Nu ik 52 ben en stilaan in de overgang kom, merk ik dat het nog veel moeilijker is om gewicht te verliezen. Daarom is het nu ‘ het’ moment om het over een hele andere boeg te gooien en definitief van mijn overgewicht en cravings ( emo-eter!) af te geraken. Graag hulp! Dankje! Katty.

  4. Ik wil heel graag 25 kilo afvallen, maar het lukt me niet. Dit zou fantastisch zijn om dit product te testen en om af te vallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987