Afvallen met Bregje review

Afvallen met Bregje is een webwinkel die verschillende dieetproducten verkoopt. Je kunt er onder andere terecht voor producten die passen bij het keto-, eiwit- of een koolhydraatarm dieet. In deze Afvallen met Bregje review lees je alles over deze webshop. Hoe zit het met de service, maar bovenal, helpen de producten die Bregje en consorten verkopen echt?

Wat is de Afvallen met Bregje webshop?

Afvallen met Bregje - Afvallen met Bregje review - Afvallen met bregje - Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport
Afvallen met bregje Afvallen met Bregje review

In de Afvallen met Bregje webshop vind je een grote hoeveelheid afslankproducten die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. De webwinkel is onderverdeeld in verschillende categorieën die je helpen om sneller de juiste keuze te maken. Wil je producten die koolhydraatarm zijn of ga je voor het ketodieet? Je kiest de juiste categorie uit om de producten te vinden die je zoekt.

Wil jij dit product Gratis Testen?

Gezocht, TESTPERSONEN die dit product GRATIS willen TESTEN!

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor dit product zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

glucomannan Glucomannan Gevaarlijk? Review en Ervaringen Meer informatie

Afvallen met Bregje is een webwinkel die gestart is door Bregje van der Most en haar man Koen Wijnstok. Bregje was zelf flink afgevallen, maar miste hierbij persoonlijke begeleiding. Om deze reden startte zij zelf een thuispraktijk en ze ging samen met haar man afslankproducten verkopen. Het bedrijf is gevestigd in Tilburg.

De webwinkel heeft een Webwinkelkeur. Je kunt op diverse manieren betalen, bijvoorbeeld met iDeal, Bancontact / Mistercash, AfterPay en PayPal. De levering is vanaf een bestelling van €49 gratis, al ligt deze drempel soms lager. Op moment van schrijven loopt er een actie dat een bestelling vanaf €29 al gratis bezorgd wordt (€39 voor verzending naar België).

Bakken met Bregje

Afvallen met Bregje - Afvallen met Bregje review - Afvallen met bregtje - Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport
Afvallen met bregtje Afvallen met Bregje review

Gebak, cake, koekjes, het zijn allemaal producten die je vaak links moet laten liggen als je aan het afslanken bent. Omdat je toch graag mag genieten van bakwaren, heeft Bregje een uitgebreide collectie samengesteld met allerlei producten om op verantwoorde wijze mee te kunnen bakken. Een van de producten die goed loopt zijn de Steviala-producten. Deze gebruik je als alternatief voor suikerrijke producten als chocoladesiroop of poedersuiker.

De bakproducten zijn ook gecategoriseerd op dieetvorm. Je kunt dus bakproducten opzoeken die passen bij een eiwitwijk dieet.

Afvallen met Bregje recepten

Wellicht heb je wat culinaire inspiratie nodig voor bij het afvallen. Bregje heeft een reeks recepten verzameld voor verschillende diëten en gelegenheden. Vooral als je een eiwitdieet wilt volgen zijn er een paar goede recepten te vinden, zowel voor fase 1 als voor fases 2 t/m 4.

Daarnaast staan er ook allerlei seizoens- en gelegenheidsrecepten. Denk aan koolhydraatarme borrelhapjes of herfstige gerechtjes.

Afvallen met Bregje Producten

Het assortiment van Afvallen met Bregje is erg ruim. Er zijn honderden verschillende producten in allerlei categorieën te vinden.

Van een aantal producten is het heel handig dat ze er zijn, denk aan de bakproducten of koolhydraatarme pasta of rijst. Dit maakt het echt mogelijk om andere soort gerechten te maken dan wanneer je deze producten helemaal uit je dieet weert.

Bij sommige andere producten is het wellicht de vraag of je de producten niet beter helemaal links kunt laten liggen. Een voorbeeld is een hagelslag met zoetstof. Je bent hier waarschijnlijk gewoon beter af door het product helemaal te vervangen door iets anders.

Afvallen met Bregje heeft ook een reeks eigen producten ontwikkeld, zoals crackers, chips, koekjes, aardappelpuree en eiwitshakes.

Afvallen met Bregje kortingscode

Van tijd tot tijd zijn er kortingscodes waarmee je bij Afvallen met Bregje goedkoper kunt winkelen. Of je krijgt gratis producten. Op dit moment zijn er geen kortingscodes actief. Weet jij een kortingscode, laat dan een bericht achter.

Ervaringen met afvallen met Bregje

De meeste klanten van Afvallen met Bregje hebben positieve ervaringen met het bedrijf. Op FeedbackCompany krijgt het bedrijf gemiddeld goede beoordelen. De informatie op de website is goed en de producten worden tijdig geleverd. Ook de klantenservice wordt als goed omschreven.

Wel is het zo dat je zelf moet bepalen welk dieet het beste bij je past. Hier staat weinig informatie over op de website.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringBio HCG Original 36 dagen afslankkuur
Eenvoudig AfvallenAçai Berry Extreme
afvallen-met-bregjeDe meeste klanten van Afvallen met Bregje hebben positieve ervaringen met het bedrijf. Op FeedbackCompany krijgt het bedrijf gemiddeld geode beoordelen. De informatie op de website is goed en de producten worden tijdig geleverd. Ook de klantenservice wordt als goed omschreven. Wel is het zo dat je zelf moet bepalen welk dieet het beste bij je past. Hier staat weinig informatie over op de website.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in