Afvallen met geluidsgolven is niet gevaarlijk

Afvallen met geluidsgolven is niet gevaarlijk voor de gezondheid. Dat heeft de Inspectie voor de Gezondheidszorg vastgesteld naar aanleiding van een onderzoek.

Sinds ruim een half jaar biedt het bedrijf Slimshapers in Schiedam een uit Israël afkomstige methode aan om te vermageren. De methode werkt met ultrasone geluidsgolven die vetcellen vernietigen. De cellen worden uiteindelijk via de lever afgevoerd.

De Inspectie voor de Gezondheidszorg wilde weten of er gevaren aan de methode verbonden zijn en stelde een onderzoek in. Gebleken is dat de vermageringsmethode geen vervelende bijwerkingen of neveneffecten met zich meebrengt.

Maar of ie ook werkt?

bron: gezondheid.blog.nl

2 Reacties

  1. Is allemaal bullshit! ben er helaas ingetrapt, na tig behandelingen geen resultaat. behalve mijn portemonee, die is wel afgevallen :-(
    Trap er niet in, je moet namelijk daarnaast aan de lijn doen om het resultaat te krijgen…..oftewel om hun resultaat te verbloemen.

    • Me too.. 1500 euro lichter en vrijwel 0 resultaat….ja, hetgeen van wekenlang geen koolhydraten eten.. 1 oplichterij!!!! Dus doe het niet…

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in