Afvallen met het Eiwitdieet

‘Afvallen met het eiwitdieet’, hét boek om het eiwitdieet op de juiste manier te kunnen volgen!

Het eiwitdieet wordt steeds populairder. Dat blijkt wel uit het feit dat er van ‘Het geheim van het proteinedieet’, hét boek behorende bij het eiwit of proteinedieet, inmiddels al 8000 exemplaren zijn verkocht! Sinds half mei ligt de derde druk van dit boek in de boekhandels. De titel van de derde druk is gewijzigd in ‘Afvallen met het eiwitdieet’.

Het boek

‘Afvallen met het eiwitdieet’ is het enige boek met alle benodigde informatie om het eiwitdieet veilig en betrouwbaar te volgen. Naast achtergrondinformatie (zoals contra-indicaties, het ketose proces, het jojo-effect, voedingssupplementen, bloedsuikerspiegel, Glycemische Index en bewegen), bevat het boek 76 heerlijke recepten die passen binnen het eiwitdieet en eenvoudig te bereiden zijn.

Afvallen met het eiwitdieet
Afvallen met het eiwitdieet
Jose van Amstel-Reurekas

Verlies van vetmassa

SanaSlank, hét eiwitdieet, is een dieet hoog in eiwitten en laag in koolhydraten. Normaal gesproken haalt het lichaam de meeste energie die het nodig heeft uit koolhydraten. Het SanaSlank dieet gebruikt echter voornamelijk eiwit als energiebron. Dit dwingt het lichaam om op een andere manier energie vrij te maken. Het gevolg hiervan is het ketoseproces. Dit is het proces in het lichaam waarbij opgeslagen vetten worden gebruikt als energiebron, met als gevolg: verlies van vetmassa! Het ketose proces geeft daarnaast heel veel energie. Daar bovenop hebben veel eiwitten als extra voordeel dat het honger gevoel vermindert en dat de spiermassa behouden blijft.

140 speciale eiwitproducten

SanaSlank heeft een zeer uitgebreid assortiment met meer dan 140 eiwitrijke producten waardoor je optimaal kunt variëren.

Meer over ‘Afvallen met het Eiwitdieet’ *

Het eiwitdieet werkt echt! Snel en verantwoord.  Dat hebben al duizenden mensen de afgelopen jaren ervaren. En vanwege de goede resultaten krijgt het eiwitdieet steeds meer volgers. Inmiddels zijn er 8000 boeken verkocht onder de titel ‘Het geheim van het eiwit/proteinedieet’. Nu de derde druk met een nieuwe titel: Afvallen met het eiwitdieet. De inhoud is nagenoeg hetzelfde gebleven. Het boek bevat alle informatie die nodig is om het eiwitdieet op een verantwoorde manier te volgen. In dit boek heel veel achtergrondinformatie, de werking van het dieet en 76 heerlijke recepten met en zonder speciale eiwitproducten.

Het dieet draait om veel eiwitten, weinig koolhydraten en weinig vet. Deze combinatie ondersteunt de stofwisseling, vermindert vetopslag, zorgt voor het behoud van de spieren, werkt verzadigend en geeft een enorme energieboost. Daarnaast werkt het dieet zeer positief bij diabetes type 2, is het goed voor de bloeddruk en helpt het bij verlaging van het cholesterolgehalte.

Kijk voor meer informatie op sanaslank.nl of sanaslankshop.nl

*bron: bol.com

1 reactie

  1. hoi ik ben een tiener met best wel wat over gewicht
    maar mij vraag is kan ik dit ook wel doen
    of zeggen jullie van niet ?

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in