Afvallen met Karin de Zoete

Medisch afvallen is niet erg populair. Toch ontdekken steeds meer mensen dat afvallen op een medische basis veel kans heeft op een blijvend resultaat. Karin de Zoete heeft Karin de Zoete heeft drie vestigingen in Nederland. Deze zijn te vinden in Haarlem, Rotterdam en Arnhem. Bij een afslank-kliniek van Karin de Zoete kun je afvallen door middel van Diëten, drainage, voedingssupplementen en plaatselijk afvallen met behulp van Lipolyse.

Volgens Karin de Zoetehaar gaat het niet alleen om snel afvallen, maar om medisch verantwoord afvallen met blijvend resultaat. En dat is iets wat na de feestdagen goed van pas kan komen.

Diëten

U krijgt een suikerarm en vetvrij dieet voor een snelle gewichtsreductie en figuurcorrectie. Een suikervrij dieet is nodig om uw insulinespiegel laag te houden. Door een suikervrij dieet heeft u minder trek om te eten en worden uw vetreserves niet verder uitgebreid. Doordat het dieet ook vetarm is, geven de vetreserves hun inhoud als voeding aan u terug. De vetten worden omgezet in energie die u dagelijks verbrandt. Hierdoor nemen uw vetreserves bij ons dieet snel af, met andere woorden: u valt af en werkt hierdoor tevens aan figuurcorrectie!

Voedingssupplementen

De voedingssupplementen zijn van hoogwaardige kwaliteit die elkaars werking optimaliseren. Redulon, de nieuwe ontdekking op het gebied van vetverlies en gewichtsreductie en verminderen van de vetmassa, zorgt er samen met onze vernieuwde Amitron voor dat uw spiermassa in tact blijft en dat uw weerstand verhoogt: u blijft gezond en energiek terwijl u alsmaar slanker wordt!

Drainage

Uw start uw dieet met een grondige drainage behandeling om er voor te zorgen dat alle afval- en gifstoffen uw lichaam zo snel mogelijk verlaten. Via milieu, voeding, maar ook door stress komen er veel schadelijke stoffen binnen. Het menselijk organisme probeert deze afvalstoffen onschadelijk te maken door ze op te slaan in vocht- en vetdepots.

Lipolyse

Door middel van een speciale Lipolyse crème of gel, of met een paar Lipolyse mini-injecties, wordt de werkzame stof Lipodyl tot in de plaatselijke vetlaag gebracht. Lipodyl maakt uw plaatselijke vetreserves zacht en beschikbaar als noodvoeding. Zo valt u plaatselijk af. Bij gewoon lijnen, valt u meestal het eerst af in het gezicht en decolleté. Oorzaak daarvan is dat de onderhuidse vetreserves op deze plaatsen het zachtst zijn en door het lichaam het eerste als noodvoeding worden aangesproken.

Karin de Zoete op TV

Karin is door de redactie van het tv programma 4ME (RTL4) benaderd om als deskundige op het gebied van gewichtsbeheersing in zeven afleveringen antwoord te geven op diverse vragen die kijkers bezighouden. Bovendien heeft 4ME vier kandidaten geselecteerd die bij Karin afvallen. Zij komen met regelmaat terug in het programma om hun vorderingen te laten zien.

Persoonlijke begeleiding

Op basis van haar jarenlange ervaring met voedings- en gewichtsregulatie heeft Karin de Zoete een unieke formule op het gebied van gewichtsreductie ontwikkeld. In een samenwerkingsverband met gecertificeerde farmaceuten, klinisch psychologen en gedragsdeskundigen kan Karin de Zoete een op uw situatie afgestemd gewichtsreductieprogramma aanbieden

meer informatie: karindezoete.nl

34 Reacties

 1. Karin de zoete is failliet en heb zojuist mijn overstap gemaakt naar Newfigure
  Newfigure biedt mij als hulp de eerste week gratis voedingssupplementen en om daarmee mijn overstap te realiseren. Mijn aanvraag werd direct opgepakt en heb nu na 1 week al een heel ander gevoel dan bij Karin. Programma is hetzelfde maar een andere naam. Wie was er eerder, mijn coach zegt Newfigure!
  Eindelijk is mijn doel in zicht namelijk nog 8 kilo en daar ga ik al mijn energie insteken samen met mijn coach.

 2. Mijn ervaring in Rotterdam:
  Ik kwam met het verzoek om 40 kilo te willen afvallen, maar kon mijn verhaal niet kwijt bij een coach van Karin de Zoete in Rotterdam. Binnen 15 min een aanbeveling van producten…… dit is niet mijn manier van gehoord worden zeker niet als je de coach niet kent. Ik ben opgestapt en het bleef toch knabbelen en ben op internet gaan zoeken en kwam een ander programma tegen waar ik over lees dat veel mensen naar zijn overgestapt. Het programma heet Newfigure en heb daar 3 weken geleden mijn eerste gratis kennismakingsgesprek gehad en deze duurde 70 min. Ik gebruik een voedingschema met amino en een drankje. Ik krijg elke week een printje met alle resultaten, zodat ik precies zie waar ik afval. Vet verlies ik nu met een gevoel van bewijs in mijn handen. Een extreem verschil met Karin en nu met New figure 6,4 kilo kwijt! Love it!

 3. Ik heb dit enige tijd geprobeerd maar ik kan die vreselijke Redulon tabletten niet wegkrijgen. Ik stik er zowat iedere keer in. Dus ben er maar mee opgehouden.

 4. hoe kan ik op een normale en verantwoorde manier kilo’s afvallen .
  heb drukke baan eet onregelmatig en jah niet altijd gezond maar ga er nu wel voor maar wel op gewcht blijven heb vaker gedaan echt dat jojo effect .

 5. Broodbuikdieet. Broodbuikdieet. Broodbuikdieet. 20 kilo afgevallen in 100 dagen!!!!! Glutenvry biertje x3 per dag. No problem. Vis, vlees, eieren, noten, peulvruchten, kaas, en veel groenten. Beetje fietsen en klaar is kees. 200 gram per dag!!! Weg bierbuik, oftewel broodbuik. Geen brood, geen pasta, zeer weinig tarwe en dus weinig gluten en gliadinen, zeer weinig rijst, weinig aardappels, minder toegevoegde suikers. LAAG G.I. VOEDSEL!!! Voedingcentrum heeft een zwaar dubbele agenda dus NIET naar luisteren, spijtig genoeg. Leest allen het broodbuik boek van William Davis. My hero. Tevens had ik 33 jaar lang last van brandend maagzuur dat- thank God- binnen 24 verdwenen was. Nooit meer teruggekomen! Dankzij alleen stoppen met tarwe, de grootste misdadiger in de geschiedenis vd mensheid. Biggest hoax on this planet, EVER!!! Ik herhaal 100 dagen 20 kilo foetsie. Nooit meer het zuur en ik leef nog lang en gelukkig. 2 ons per dag. Niet stoppen met mn biertje en naar hartelust veel recepten uit William Davis’ boeken proberen. Wow, wat laten we ons massaal neppen. Voedingcentrum: shame on you

 6. Hoi!

  Voor een project aan de TU Delft zijn wij bezig met het ontwerpen van riem die zou kunnen helpen bij het afvalproces.
  Het zou geweldig zijn als jullie tijd hebben om een korte enquête (ongeveer 5 minuten) in te invullen. Dit zou ons flink kunnen helpen!

  Alvast bedankt!

  – Rianca

 7. Begonnen met Karin de Zoete en inmiddels 7,3 kilo kwijt. Niks mis met het dieet zelf, maar die detox is toch wel zn onzin. Merk er niks van en mijn apotheker noemt het ook vloeibare onzin. Er zouden geen stoffen inzitten die een medische claim kunnen bevestigen?

  Nu op prijs en inhoud vergeleken zag ik dat er veel diëten zijn die op elkaar lijken en nu worden: Newfigure en NewFysic genoemd als zijnde de bron van Karin de Zoete. Oude werkneemster misschien die ermee aan de haal is gegaan?

  Amitron en aminozuren zijn precies hetzelfde alleen de wekelijkse prijs van NewFysic 24 euro per/week en NewFigure 18 euro per/week. Precies hetzelfde! Maxima schijnt het ook te hebben gedaan?

  Nu heb ik precies 1 week geleden mijn conclusie getrokken na 2 verschillende intakegesprek bij NewFysic en NewFigure. Het is allemaal hetzelfde, maar met een andere naam en kleur.

  NewFysic was kort en ik moest alles thuis doornemen en direct 88 euro afrekenen voor allerlei extra producten als detox( Onzin !!) en multivitamine……? Bij aangeven dat ik nog wilde denken direct een vervreemd gezicht…. Het voelde dus niet goed. Ook de ligging in Den haag was 1 groot drama. Nergens parkeren…… Wel kreeg ik de bon met metingen mee.

  NewFigure was duidelijk en voelde direct een klik na 50 minuten. Nu ben ik vrij kritisch, maar dit is toch wel een groot verschil. Het gevoel dat iemand mij echt wilde helpen ipv zo snel mogelijk de deur uit krijgen. Mijn voedingsplan is ook nu verbeterd tenopzichte van bij Karin, want ik mag nu meer eten en een overheerlijke ananasdag ipv altijd alleen maar appels tijdens de ontslakdag. Het is voor mij Rotterdam – Zoetermeer, maar uiteindelijk gratis parkeren en een echte stok. Prijsverhouding is top en daar gaat het in deze tijd wel om!!! Bijna 11,50 per week minder voor alleen de amino……

  Tot volgende week NewFigure :) dag Karin!

 8. Maandag is mijn weegdag en hopla 1,6 kilo eraf!! Ben zo blij….
  4 weken bezig nu en toch al 5,3 kilo eraf. Waarschijnlijk een beetje vocht ook maar die kledingmaat 48 naar 46 was toch een feit !!!!!!! Ben zo blij dat ik weer straal:)

 9. Ik gebruikte de amitron van Karin de Zoete en nu de aminocomplex van Newfigure. Rara wat viel mij op toen ik het hoorde van een vriendin…… precies dezelfde stoffen in de capsules. Heb ze notabene naast elkaar gehouden dus met stomheid verbaast ook overgestapt. Tot nu toe bevalt het prima en makkelijk via de telefoon worden begeleid omdat ik in Rotterdam woon en niet altijd vervoer tot mijn beschikking heb.

  Wordt vervolgd!

  • Hoi Chris

   ik will ook graag weten hoe ik bij jullie terecht kan.En hebben jullie een website?

  • overweeg ook om het dieet te gaan volgen. Zijn de supplementen niet gevaarlijk. Geen bijwerkingen.

 10. ik heb een maand geleden gestopt met karindezoete.ik was 3 maanden bezig geweest bij karinde zoete en ben 15 kilo aafgevallen maar mijn streefgewicht heb ik nog niet .ik moet nog 13 kilo kwijt.maar de karin de zoete is voor mij onbetaalbar gewoorden darom moest ik stoppen.ongeveer 1 maand lang proobeer ik het zelf thuis maar het lukt niet.ik heb ook af en toe iet geeeten wat niet mmag .weet niet wat ik verder kan .maar ik moet mijn streefgewicht halen omdat ik zo niet goed voele. kan iemand mij advies geven?

  • Beste Sevil,

   Newfigure is het oorsponkelijke concept voor mevrouw de Zoete.
   U kunt dus uw behandeling vervolgens zoals bovenstaand bericht bij ons voor €18,- per week inclusief de aminocapsules en telefonische wekelijkse coaching. De supplementen worden gratis opgestuurd en uw online profiel is ook gratis om aan te maken:

   Mvg,

   Newfigure

 11. Karin de Zoete = Newfigure (sinds 1997)

  Alleen Karin de Zoete is 2 x zo duur! Pilletje voor van alles en nog wat heeft die praktijk.
  Gewoon letterlijk gekopierd net als Newfysic, Doc Slim, Newngry en Conny Breukhoven. Wordt ook op meerde fora genoemd. Pas dus op.
  Waarom 2 x zoveel betalen voor Amitron, want het zijn dezelfde amino voedingssupplementen, maar met een andere naam erop?
  Prijs kwaliteit is bij de oude Newfigure vele malen hoger €18,- per week!

 12. Jammer dat dit forum niet zo actief is!
  Ik ben afgelopen donderdag begonnen met het Karin de Zoete dieet. Ik vroeg me alleen af, zijn pijnboompitten toegestaan?? En heeft iemand hier nog lekkere recepten?
  Groetjes Lindsay

  • Hoi Lindsay,

   Neeee, jammer hè maar pijnboompitten mag niet!
   Weet jij nog lekkere recepten?
   Ik kan er namelijk niets over vinden op interenet.

   Dank je en succes jij ook

 13. Had even een vraagje aan Karin
  Ik heb Cll en wil toch graag afvallen ik ben 1,63 meter en weeg 100 kilo
  Is het mogelijk met mijn cll dat ik dit dieet ga volgen?
  Of moet ik dat aan mijn intenist gaan vragen

  Vast bedankt voor het antwoord

 14. lieve karin,

  mij naam is Asad,
  ik ben een jongen van bijna 18 jaar,
  vorige jaar december ben ik geopereerd aan een hersentumor,
  waarbij de hypophyse blijvend beschadigd is,
  daardoor gebruik ik medicijnen waaronder:
  hydrocortison,en nog andere medicijnen.
  daardoor is mijn gewicht toegenomen in een korte tijd.
  vandaar dat ik dit mailtje stuur.
  ik hoop graag een reactie van u terug!

  groetjes Asad Razak uit capelle aan den ijssel.

 15. Hallo, ik ben 47 nog niet in overgang, maar maatje 38 is 40 geworden met name alleen de love handles en buik, ik eet geen aardappellen brood past of rijst, beperkt alcohol en geen snoep, koek of gebak, omdat ik me verdiept hebt in het anti koolhydraten dieet, zoals dr frank enz. mm ik raak er gefrustreerd onder omdat ik juist het idee hebt dat mijn middel juist nog meer omvang krijgt, ben ik er te veel met de geest bezig? want dat werkt altijd samen,

 16. Dikke Olifant, als je jouw gegevens invoert in een BMI meter geeft hij aan de je juist te licht bent. mijn dochter is 1.68 en weegt rond de 58. Lijkt mij dat je helemaal niet te zwaar bent. Kan je er niet met je moeder over praten???

 17. UGeleidelijk afvallen werkt het beste. Zelf ben ik al meer dan 5 kilo afgevallen door een paar kleine aanpassingen in mijn eetpatroon zoals geen suiker meer in de koffie, geen frisdrank meer maar water. Maar ik snoep nog best wel en neem gewoon koekje bij de koffie en zo. Dus Kleine aanpassingen die gemakkelijk vol te houden zijn. Om de trek in tussendoortjes te beheersen neem ik daarnaast `afslankpillen` van Biolean, zodat ik tussendoor minder eet en snoep. Werkt prima!

 18. Dag Karin,

  Ik wil heel graag 9 kilo afvallen. Ben 177cm, en 88kg. Leeftijd 56. Werk in de zorg, dus best zwaar. Vanwege artrose etc. kan ik gaan zware oefeningen doen.
  Kun je mij advies geven? (lust graag brood…) En er is regelmatig een etentje oid.

  Groetjes en alvast bedankt!
  Lydia

  • De gewichtsklinieken van Karin de Zoete kun je vinden op de volgende locaties:

   Vestiging Rotterdam
   Weena-Zuid 154
   3012 NC ROTTERDAM
   Telefoon: 010–2409019

   Vestiging Arnhem
   Willemsplein 4
   6811 KA ARNHEM
   Telefoon: 026-4463100

   Vestiging Haarlem
   Gedempte Oude Gracht 144
   2011 GX Haarlem
   Telefoon: 023-5510030

 19. ik wil graag afvallen ,,maar ben vorige jaar 15012009 geopereert aan mijn hart en hebt 6 omleidingen gehad,,ik had vernauwingen in mijn aders,,kan ik deze tabeleten gebruiken zonder dat ik er last van krijgt,,gebruikt nu wel na mijn operatie medicijnen,,ascal bloed verdunners diltehzam voor hart en pantazol voor maag,,help mijn om af te vallen ,,want ik weeg 110 kilo,,en weet dat het niet goed voor mij is.

  • Heb je al contact gezocht met Karin de Zoete? Zij kunnen wellicht je vraag beantwoorden.
   Maar volgens mij hebben ze meerder hartpatienten die dit dieet volgen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in