Afvallen met L-Carnitine

1
Afvallen met L-Carnitine

Steeds meer mensen maken gebruik van voedingssupplementen om het natuurlijke proces van hun lichaam te ondersteunen. In dit artikel ga ik dieper in op L- Carnitine en Glucosamine. L-Carnetine wordt veelvuldig gebruikt om af te vallen, en Glucosamine wordt gebruikt voor het verkrijgen van soepele gewrichten.

Wat is L-Carnitine?

Carnitine zorgt voor de juiste verdeling van energie in je lichaam. Het komt erop neer dat Carnitine  het transport van vetzuren verzorgt en hiermee zorgt dat cellen van energie worden voorzien. Heb je een tekort aan Carnitine, dan kunnen klachten als vermoeidheid en gewichtstoename ontstaan. daarnaast is carnitine een antioxidant en heeft het een beschermende werking op je hart. L-Carnitine heeft vrijwel dezelfde werking als Carnitine maar richt zich voornamelijk op je hersenen. Dit maakt L-carnitine een prima ingrediënt voor afslankproducten met een vetverbrandende werking. Door het gebruik van L-carnitine in combinatie met lichaamsbeweging wordt er meer lichaamsvet verbrand dan zonder L-carnitine.

Hoe werkt L-Carnitine?

Je lichaam is zelf goed in staat om L-Carnitine te produceren. Je lever en nieren produceren dagelijks voldoende carnitine om lichaam goed te laten functioneren. Carnitine wordt opgeslagen in je hart, spieren en hersenen. L-carnitine krijgen we binnen door het eten van verschillende natuurlijke producten zoals onder andere:

 • vlees
 • melkproducten
 • asperges
 • pinda’s
 • avocado’s
 • tarwe

Afvallen met L-Carnitine

L-Carnitine is een essentiële stof voor het transporteren van vetten in het lichaam en speelt essentiële rol bij vet stofwisseling. Vetten worden pas verbrandt bij aanraking L-Carnitine. Ter ondersteuning van het natuurlijke proces en om afvallen te bevorderen kun je kiezen voor L-Carnitine die door de farmaceutische industrie zijn ontwikkeld. Deze producten zorgen voor een optimale ondersteuning. Veel mensen denken dat ze aan voldoende voedingstoffen komen door middel van normale voeding. In specifieke gevallen, bijvoorbeeld tijdens het afvallen, werken deze supplementen stimulerend waardoor een beter resultaat behaald kan worden.

Voordelen Cernatine

 • Meer spierkracht
 • Winst in spiermassa
 • 5 top creatines in 1 product
 • Geen laadfase noodzakelijk
 • Je houdt geen vocht vast

L-Carnitine Online Bestellen

Je kunt Dr. Vital L-Carnitine onder andere bestellen in de webshop van Dr. Vital. Dr. Een verpakking L-carnitine natuurlijke vet transporteur  bevat  30  capsules. Deze hoge kwalitatieve L- Carnitine afslankcapsules zijn tijdelijk te bestellen met 20% korting!

korting-button

Glucosamine

Glucosamine is een natuurlijk aminosuiker en een belangrijke bouwsteen voor de biosynthese. Glucosamine speelt een belangrijke rol van Glucosamin is het goed laten functioneren van gewrichten en kraakbeen. Glucosamin kan zelfs beschadigd kraakbeen herstellen. Glucosamine kan ook als pijnstiller werken bij milde artrose. Je lichaam maakt zelf glucosamine aan. Bij oudere mensen is dit helaas niet altijd vanzelfsprekend.  Het probleem is dat Glucosamine niet in onze normale voeding zit. Hierdoor is het noodzakelijk om glucosamine als voedingssupplement te kopen. Glucosamine is gemaakt uit schelpen en de schilden van garnalen en krabben.

Vorig artikel Kirsten Flipse
Volgend artikel Dutch Body Control Review
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

1 REACTIE

 1. Ik slik nu twee maanden een pil l-carnitine een half uur voor de avondmaaltijd en ik merk dat vetverbranden sneller gaat. Wel sport ik 2x in de week (cardio)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987