Afvallen met Nintendo DS en DSi

Afgelopen maand kondigde Ubisoft het spel My Weight Loss Coach aan voor de Nintendo DS en DSi. De bedoeling van het spel is dat spelers aan de hand van hun eigen samengestelde profiel, bepaalde doelen na gaan streven om zo hun ideale gewicht te bereiken. Ubisoft ontwikkelt dit spel samen met een fitness trainer en een voedingsdeskundige. Om de gewenste effect te krijgen wordt er bij dit spel ook een apparaatje meegeleverd in de vorm van een stappenteller.

Vandaag zijn dan ook de eerste beelden en details getoond van dit apparaatje. Het idee is dat spelers de hele dag de stappenteller bij zich dragen, deze telt vervolgens hoeveel stappen de drager heeft gezet. Op het eind van de dag wordt de stappenteller via de GBA-slot aangesloten op de Nintendo DS. Via het spel My Weight Loss Coach wordt er vervolgens berekend hoeveel energie je die dag in totaal verbrand hebt. Zo kunnen spelers dus zien of ze genoeg beweging krijgen en dus ook gezonder te werk gaan. My Weight Loss Coach zal na verwachting in de zomer moeten verschijnen.

Bestel jouw nintendo DS of DSi bij bol.com

Nintendo DS Lite - Wit
Nintendo DS Lite – Wit
Nintendo

Nintendo Dsi, Console (white) Ndsi
Nintendo Dsi, Console (white) Ndsi
Nintendo

Walk With Me!
Walk With Me!
Nintendo

Een reserve stappenteller

Activity Meter - Groen
Activity Meter – Groen
Nintendo

Leverbaar in veel trendy kleuren!

voor 21.00 besteld, morgen in huis!

bron: techzine.nl

2 Reacties

  1. Hoe kun je meer dan 1 spel op je Nds spelen met flash geheugen?
    Zie de beschrijving op , een website die eruit ziet en werkt als een echte Nds.

  2. Goh… lijkt mij best wel leuk… maar wel een hele dure stappenteller… Ik heb er nog 2 liggen van de becel: gratis toen: en deden het goed!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in