Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Shape-Ups, MBT, Walkmaxx, Skechers, Perfect Steps

Shape-Ups, MBT, Walkmaxx, Skechers, Perfect Steps

Afvallen door het lopen op maanschoenen? het moet niet gekker worden! Je hebt de commercial vast wel eens voorbij zien komen. Goedlachse dames en heren hobbelen voorbij op grote schoenen met bolle zolen. Nee, het zijn geen Uggs maar het zijn Shape-Ups uit Amerika! Deze schoenen zijn ook bekend onder de naam MBT en bij Teleshop 8 (Telsell) worden ze onder de naam Perfect Steps verkocht. Deze wonderschoenen zouden door de unieke zoolconstructie je lichaamshouding verbeteren. Worden Shape-Ups net als Kangoo Jumps een nieuwe afslank sensatie, of helpen ze je echt met afvallen?

Shape-Ups MBT, Perfect Steps Test

Alice heeft de Shape-Ups uitgezet. Het complete verslag van Alice kun je hier lezen. Wat is jouw ervaring met Shape-Ups? Geef hier jouw mening of lees hier de ervaringen van andere bezoekers.

Kinetische Zool

Volgens de fabrikant veranderen Shape-Ups de manier waarop je loopt en daarmee uw leven. Vooral dat laatste vinden we een gewaagde belofte.  Shape-Ups zijn voorzien van een zachte kinetische zool. Je krijgt het idee dat je op het strand loopt. Als je op Shape-Ups loopt lijkt het alsof de hiel in de bodem zakt. Bij iedere stap rolt je voet naar voren af, verschuift je gewicht naar het midden en zet je tot slot met je tenen af. Deze natuurlijke beweging versterkt je been-, bil-, rug- en buikspieren. Door het dagelijks gebruik van de Shape-up zal je lichaam wennen aan deze nieuwe manier van lopen. Je zult het lopen gemakkelijk en comfortabel gaan vinden, terwijl uw spieren zullen versterken en uw lichaamshouding zal verbeteren. Ook afvallen behoort tot de mogelijkheden.

Shape-Ups Instructie Video

Tot zover de reclame. Uiteraard zijn we erg benieuwd of de mooie verkooppraat van de leverancier waar is. Doen de maanschoenen van rond de 100 euro wat de leverancier ons belooft? Alice uit Twente heeft aangeboden om de Shape-Ups voor ons te testen en om regelmatig verslag uit te brengen van haar bevindingen. Het enige eerlijke en onafhankelijke oordeel over Shape-Ups.

De grote Shape-Ups test door Alice

En hebben jullie de reclame gezien op tv? Die ontzettende lange reclame over een soort gymschoenen. Ik dacht nog, wie heeft de zender vewisseld,wat een lange reclame was dat. Hebben jullie vast wel gezien. Het ging dus over Shape-Ups, die grote lompe schoenen, (ik dacht nog, die koop ik lekker niet) nou, die schoenen zitten nu aan mijn voeten en ze zitten erg lekker.

Afgelopen zaterdag was ik bij de schoenenwinkel en zag ze staan, mijn zus had ze al en die zei, ze zitten lekker. Dus toen dacht ik, laat ik er een paar passen. Eerst een zomermodel en daarna eentje met veters. Die is het dus ook geworden. Het verslag van Alice kun je hier lezen.

Shape-Ups Folder

Wil je de Nederlandstalige folder van Shape-Ups bekijken? Klik dan op de onderstaande afbeelding om de Shape-Ups folder gratis te downloaden.

96 Reacties

 1. ben ook op zoek naar shape up sketchers maat 46 zonder veters ,dus instappers.
  nergens te vinden. wie weet welke winkel in nederland of duitsland.
  america zijn nepsite,s oplichters.
  alvast bedankt

 2. Je googled even en klaar; een complete schoenenzaak heeft ze. Ik heb MBT’s al een paar jaar, ben daarvan niet afgevallen en houdt pijnlijke voeten. Biedt voor mij geen soulaas. Wel verstikt het schuimrubberen vlak en is na 2 jr geheel uitgedroogd/vergaan. Weggegooid dus!

 3. Ik loop nu al zeker 10 jaar op mbt en heb ook shape UPS maar er is in Nederland nergens een winkel die maat 46 verkoopt ik ben in Duitsland geweest en daar heb ik wel een paar gekocht dus hier zijn de heren schoenen maar op een adres te krijgen en dat is via shapups.nl of Amazon.de

  • Heb gekeken bij bol .com.
   Maar ,,? kan ze Niet vinden,,,,, Jammer !!! ,,wil ook graag nog Wel 2 paar ,, maat 42,,
   alsje weet waar ,,, mArja ,, Bvd, gr Ron,v

 4. Sarenza.nl
  Daar ben ik ze nog tegen gekomen,de èchte shape-ups. Ga ook weer een paar bestellen! Na vier jaar dragen ben ik er weer aan toe,ze lopen tè lekker.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987