Afvallen met Sonja Kimpen Recepten

Sonja Kimpen is een Vlaamse Dieetdeskundige en auteur van verschillende boeken zoals “De laatste 5 kilo“ en “Kook je slank en fit“.  Sonja Kimpen, deskundige in lichamelijke opvoeding. De doorbraak van Sonja kwam na het verschijnen van haar boek “Een leven lang slank zonder dieet”. Het boek bevat een volledige aanpak om af te slanken en biedt mentale inzichten over voeding. Je slankt niet alleen af, maar je ontwikkelt ook betere eetgewoonten. Haar innovatieve methode gaat over afslanken (vetpercentage) en niet over afvallen (kilo’s verliezen). Sinds kort heeft Sonja Kimpen een afslankprogramma gelanceerd dat specifiek bedoeld is voor mannen.

Afvallen met Sonja Kimpen

Bij het Sonja Kimpen dieet wordt je denkpatroon aangepakt, waardoor je een gezonde levensstijl volgt. Bij het volgen van het Sonja Kimpen dieet, consumeer je dagelijks drie hoofdmaaltijden en twee gezonde tussendoortjes. Er zijn geen vaste regels wat je wel of niet mag eten. Je leert slechts eten wanneer je honger hebt en te stoppen wanneer je voldoende hebt gegeten.

De stofwisseling wordt in het lichaam gestimuleerd, waardoor je minder geneigd bent om ongezonde voeding te consumeren. Het is bij het Sonja Kimpen dieet belangrijk om je darmen rust te gunnen na de laatste maaltijd. Zo’n tien tot twaalf uur is voldoende om alle voeding te verteren. Veel water drinken tijdens het Sonja Kimpen dieet wordt daarom aangeraden. Bij dit dieet krijg je de nodige voedingsstoffen binnen en hoef je geen voedingssupplementen in te nemen.

Na acht weken heb je het volgende bereikt

 • Daling van het vetpercentage;
 • Mentale metamorfose;
 • Betere conditie;
 • Kennis en inzicht in de manier waarop lichaam en geest werken;
 • Gewichtsverlies;
 • Een energiek en vitaal gevoel.

Voor wie is het Sonja Kimpen dieet geschikt?

Het Sonja Kimpen dieet is geschikt voor iedereen die op de lange termijn een blijvend resultaat verwacht. Het biedt mogelijkheden om de levensstijl onder de loep te nemen om zo inspirerende doelen in het leven waar te maken. Het dieet is niet geschikt voor mensen die hun ogen sluiten voor slechte levensgewoonten en niet bereid zijn om daar verantwoordelijkheid voor te nemen. Als je denkt dat diëten alleen te maken heeft met voeding zonder beweging of psychologische aanpassing dan kun je het Sonja Kimpen dieet beter achterwege laten.

Do’s en dont’s Sonja Kimpen dieet

Het Sonja Kimpen dieet is geen crash dieet. Je dient er voldoende tijd voor uit te trekken, want je onderwerpt je bij dit dieet aan 8 weken complete levensaanpassing. Geef je lichaam de kans om de rest van je leven te wennen aan een nieuwe, energieke levensstijl.

Ervaring met de methode van Sonja Kimpen

Heb je ervaring met de methode van Sonja Kimpen of heb je een vraag? Laat dan een reactie achter, stel een vraag, of lees de reacties van andere bezoekers met de Sonja Kimpen methode.

2 Reacties

 1. Beste .hoe meer ik oplet is precies da ik meer bij kom eet minder calorien dat ik mag en toch gaat er niets van. Af ben 43 jaar en ben van 48.5 naar 51 .7 gegaan op 4 weken en ben maar 152
  Wa kan ik doen of eten

 2. Hallo,

  Ik zou graag willen afvallen maar dat lukt me niet zo goed omdat ik mijn darm heb stuk gemaakt door verkeerd af te vallen en daarom heb ik nu een voedingsintolerantie en niet zo goed meer mn eten verteer en ik soms (vrij veel)n diarree heb maar wat kan ik dan doen om af te vallen want ik weet het niet meer. Ik heb ook voortdurend honger, ik ben naar de rommelmarkt geweest dit weekend en dan ga ik voortdurend gegeten en ik dacht dat het goed was omdat ik toch heel de dag ga wandelen maar niets is minder waar dus nu heb ik een vraag kun jij mij helpen door terug juist te gaan eten want ik weet geen raad meer.

  Bedankt,

  Mvg,

  Lindsey

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in