Afvallen met Yves Rocher Creme

Eerder kon je lezen dat Yves Rocher naast een cosmeticalijn een uitgebreide lijn met afslankproducten in het assortiment heeft opgenomen. Vanmorgen stonden er een aantal van deze producten op mijn buro, en daar ben ik gek op! Lekker smeren en uitproberen, heerlijk!

Yves Rocher Detox Producten

Ik was op de hoogte dat Yves Rocher een Detox programma heeft, mijn collega Marianne heeft eerder een artikel geschreven over de Yves Rocher Défiligne Afslankkuur De producten die nu voor mijn neus staan zijn echter niet afkomstig uit het Detox Pakket maar uit een aparte lijn met producten die bedoeld zijn voor huidversteviging, anti-cellulite, verfijning van de lichaamscontouren, platte buik en anti-striae.

SOS Afslankgel

In totaal heb ik vier flacons ontvangen met opschriften die tot de verbeelding spreken:

  • Liftende verzorging voor de borsten met centella asiatica yves
  • Verstevigende lotion strakke dijen
  • Afslankende peeling
  • SOS Afslankgel

Vooral om de SOS Afslankgel moet ik glimlachen. Ja, inderdaad Afslanken is meestal een kwestie van SOS, dus hup, de dop van de tube en smeren maar. Een frisse geur van citrus en koriander komt me tegemoet. Op de tube lees is dat deze creme goed is om de huid steviger te maken en het figuur te ‘liften’. Na een paar minuten merk ik dat mijn huid onder mijn bovenarm een beetje strakker trekt.

Exclusieve Yves Rocher Actie

Speciaal voor bezoekers van vetvrij.com is er een exclusieve actie bestaande uit een Défiligne 10-daagse afslankkuur + 2-in-1 hydraterende verstevigende bodymilk. Normaal kost deze set 32,50 euro. Tijdelijk kun je deze set bestellen voor de actieprijs van 12,95 euro. klik hier voor meer informatie, of om te bestellen.

Afslankende Peeling

In de bijsluiter lees ik dat de afslankende micro-peeling de ondersteuning van de SOS gel versterkt. Daarnaast heeft dege peeling een reinigende werking en het verwijdert de onzuiverheden en dode huidcellen. Tot slot stimuleert het de afslankende werking.

Borsten en Billen

De ‘borsten en billencreme’ kan ik op kantoor niet uitgebreid testen, maar het lezen van de bijgesloten informatie leert me het volgende. Door plantaardige bestanddelen centella asiatica uit Madagaskar, kopra-olie, galamboter, sesamolie uit biologische teelt, mangiferine uit Madagaskar krijg je een strakker decolleté en stevige billen. Nadat ik een beetje creme op mijn hand heb gesmeerd merk ik dat het niet plakt, fris ruikt en goed uitsmeert.

Prijzen

De prijzen van de verschillende producten zijn naar mijn idee goed. De peeling kost bijvoorbeeld nog geen 7 euro en is verkrijgbaar bij de Yves Rocher Shop of bij Yves Rocher Online.

Conclusie

Veel vrouwen maken al gebruik van huidproducten. Of deze producten hier een goede aanvulling of vervanging voor zijn is een kwestie van uitproberen.

Jouw Ervaring

Heb jij ervaring met de de huidverzorgingsproducten van Yves Rocher? Dan zou ik het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Je kunt ook de reacties van andere bezoekers lezen of gebruik de onderstaande facebook comment box.

2 Reacties

  1. Geen enkele afslank productie werkt. Dus ik raad het af. Ik ben alleen wat geld kwijt. En ik ben ook aangenomen door de afslankende detox drank. Dus word je opgelicht door deze reclame’s.

  2. Ik ken de peeling al langer en gebruik het regelmatig. Ik ben erg enthousiast wist niet dat er ook afslankproducten te koop zijn. Binnenkort maar weer eens langs gaan bij de winkel hier in Nijmegen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in