Alcachofa de Laon Artisjok Vials

Alcachofa is het Spaanse woord voor Artisjok. Het is algemeen bekend dat Artisjok van nature een positieve werking heeft op de vetverbranding van je lichaam. Alcachofa, of  Cynara scolymus is een plant met bloemen in de vorm van groene knopjes en kleine puntige bladeren. De Egyptenaren waren al overtuigd van de geneeskrachtige werking van Artisjok.  Daarnaast heeft Artisjok een zuiverende werking op het bloed en een positieve uitwerking op het cholesterolgehalte.

Artisjok kan zorgen voor ontgifting van de lever en zelfs galstenen kunnen verhinderen door het gebruik van Artisjokken. Tot slot is een positief effect op de cholesterolspiegel en een bloed zuiverende werking aangetoond. Afslank drankjes met het bestandsdeel Artisjokhart wordt verkocht onder verschillende namen zoals Alcachofa de Laon, Artisjok Slimming Shots, Alcachofa Vials en Ampolletas de Alcachofa.

Ingrediënten Alcachofa de Laon

Na het water bevatten artisjokken de mineralen natrium, kalium, fosfor en calcium. Daarnaast zijn vitaminen B1, B3 en kleine hoeveelheden van vitamine C aanwezig.

Afvallen met Artisjok

Naast de bovenstaande geneeskrachtige werking heeft Artisjok ook een vermagerend effect. Dit komt omdat Artisjok een ondersteunend effect heeft op de vetverbranding van je lichaam. De bittere stoffen uit de groene knopjes en puntige bladeren zorgen door middel van je gal en je lever voor een betere vetverbranding.

Afslankproducten zoals Artisjok Slimming Shots maken dankbaar gebruik van deze natuurlijke werking. Met een set van 14 flesjes Artisjok Slimming Shots van 30 milliliter kun je een kuur van 14 dagen volgen. Een set van 14 flesjes kost 49,95. Bestellen kan eenvoudig via deze link. (nu tijdelijk in prijs verlaagd)

Naast Artisjok Slimming Shots bestaat er ook een Artisjok Dieet gebaseerd op natuurlijke producten. Met het Artisjok Dieet kun je in een week tijd drie kilo afvallen. Hier volgt een voorbeeld van een dagmenu

Voorbeeld Arisjok Dagmenu

Ontbijt

 • Een glas jus d’orange
 • Een sneetjes brood met alcachofas creme
 • Een beker (soja) yoghurt

Lunch

 • 1 sneetje brood met alcachofas creme
 • Een appel

Tussendoortje:

 • Een glas magere melk

Diner

 • Gegrilde artisjokken
 • 100 gram meer granen rijst
 • 50 gram 30% kaas

Naast water is tonic een goed middel om overtollige afvalstoffen af te voeren. Je bloed wordt hierdoor gezuiverd en de vetverbranding gestimuleerd. Artisjok is ook geschikt voor diabetici.

59 Reacties

 1. dit spul is gevarlijk is alen aspartan en laxeer midel , en nergens goed gekurd ,opas dus dit is telemarketing mafia

 2. 14 dagen alchachofa de laon met water ingenomen (voor het ontbijt).
  Schijf van 5 gehanteerd, dus niet snoepen maar verstandig eten.
  Geen gram afgevallen. (gewicht 110 kg. bleef 110 kg)
  Wilde nog niet binnen 3 dagen terugsturen omdat ik hoopte op resultaat.
  Dus na 10 dagen gebeld met Tommy teleshopping. Helaas, geen geld terug.
  Maar dus ook geen resultaat!

  • Hoi, heb je al ooit antwoord op je vraag ontvangen? Mijn galblaas is er ook uit en ik vroeg me ook al af of het dan zou werken. Groetjes.

 3. als iedereen goed leest kun je zien dat wanneer iemand een snackje neemt etc. Meer afvalt als het drankje in combinatie met een strak dieet ben ook in 3 dagen tijd 1,5 kilo kwijt en alleen et drankje puur opgedronken en verder niets gewoon een chippie gehad maar merk wel dat k veel naar de wc moet als k vet eet en daar gaat het ook om

 4. ik ben nu op de 3e dag en ben 1,5 kilo afgevallen geloofde er eerst niet in maar mijn mening begint echt te veranderen het enige wat ik anders doe is het puur opdrinken en op de beschrijving stond met water mengen ojah en als k zin heb aan wat lekkers pak k een cup a soup!!!

 5. Ik ben nu bijna 2,5 weken bezig, ik drink elke dag 1 flesje en ik ben 0,0 afgevallen en de omvang van me buik is ook niets veranderd

 6. voor het mensen die tog willen proberen koop het op gezondheidswinkel.nl daar krijg je 14 flessen voor 39,99 en binnen twee dagen heb je die thuis.

  • @Bernice..

   Ik denk dat je zelf even goed moet kijken op de site van de gez.winkel.
   Daar zijn ze ook gewoon 49,95..

 7. ik vindt het ook jammer dat veel mensen die product koopt en geen kili kunnen afvallen. trouwens ik gebruik het ook.

  ik ben begonnen met 89 kilo.
  dag 5 was ik 88 kilo en dag 8 ben ik nog steeds 88 kilo.

  ik ben 1 kilo afgevallen zonder dieet en en sport.

 8. Hallo,

  Enigszins nieuwsgierig gemaakt door de reclame die gemaakt is voor dit product, heb ik besloten om ook een poging te wagen en dit product te proberen. Ik heb ongeveer 20 kilo overgewicht. Ik heb het nu 2 weken gebruikt en ben helemaal niets afgevallen.

  Met vriendelijke groet,

  Herman

  • Het is jammer dat de meeste mensen pas nadat ze de flesjes hebben besteld of gebruikt op deze site komen. Als dat vooraf gebeurde zou ze dat veel geld en teleurstelling besparen. Tommy Teleshopping vaart er intussen wel bij!

   Eigenlijk weten we het allemaal wel: alleen een goed dieet en veel bewegen hebben het gewenste resultaat.

 9. Ik heb de flesjes gisteren besteld via tommy teleshopping
  Ik ben erg benieuwd hoe het met mij ermee gaat , ik hoop dat het werkt natuurlijk.
  Ik heb behoorlijk veel overgewicht en door een blessure kan ik niet zo veel bewegen en staat mijn afvallen stil… wellicht is dit een uitkomst voor mij!

 10. Hallo allemaal!
  Het gaat ook niet om hoeveel kilo´s je verbrand het gaat er om of je omvang van je lichaam veranderd!
  ik raad iedereen aan om dan ook voor het beginnen je maten op te meten bij je buik en boven benen!

 11. Hallo allemaal,
  Als we de reclame zien van Alcachofa de Laon, ja dan zouden we allemaal willen bestellen en afvallen.
  Maar gezonde voeding, water drinken en bewegen dat is en blijft het beste en is ook voor het hele leven het beste.
  Want bij alles is zolang je snel afvalt het er ook zo weer bij zit.
  Succes allemaal

 12. Ik woon in Spanje en ken alcachofa al een tijdje. Zelf heb ik (gelukkig) geen last van overgewicht, maar mijn zussen des te meer ;) ze gebruiken het regelmatig en kopen het gewoon bij de apotheek, het is daar nieteens zo duur. Het helpt bij mijn zussen wel degelijk. Het probleem is alleen dat ze, nadat ze zijn afgevallen weer in hun oude (eet en drink) patroon terug vallen en de afgevallen kilo’s er binnen de korste keren weer aan zitten. Gevolg? Weer naar de apotheek, flesjes achacofa halen en afvallen. Dus wat ik ervan zie, ja, het werkt goed, maar let op dat je de verloren kilo’s er niet weer aan eet.

  Maria

  • oja?dus het werkt?
   ik weeg 66 kilo, en ik wil 8 kilo afvallen, ben 1 meter en 70 centimeter, maar ik vind me zelf wel redelijk dik.
   dus je kan het ook in een aoptheek kopen?
   ik ben bijna 16, en in december is een kerstgala op school,dus wil ik een strakke zwarte jurk aan, ik wil indruk maken op iemand.
   dus vandaar dat ik erg gefrustreerd ben enzo.

  • Je zussen houden zich aan een dieet (=aangepast eet- en drinkpatroon) en vallen af. Als ze ophouden met het dieet komen ze weer aan. Conclusie: het dieet werkt kennelijk. Het afvallen is niet aan de drankjes toe te schrijven.

 13. Moet altijd aan de woorden van Oprah Winfrey denken “als er echt iets op de markt zou zijn waarbij je zo makkelijk zou kunnen afvallen, ik het al lang in huis zou hebben” dat zegt volgens mij genoeg.

 14. Ik vind het eerlijk gezegd moeilijk te geloven dat iemand een gram afvalt, laat staan 16 kilo, door het gebruik van dit drankje. Ik ken alleen maar mensen met negatieve ervaringen…..

 15. Hoi allemaal,

  Ik ben intussen 16 kilo kwijt.
  Ik ga het nog een keertje bestellen.
  Mijn moeder en zus hebben ook goede resultaten.
  Ben van maat 42 naar 38/40 gegaan.

  Geen last van hoofdpijn of andere bijwerkingen.

  Groetjes Fi

 16. Hallo allemaal,

  Ik heb ze ook besteld en heb ze 4 weken gebruikt geen grammetje er af. Dus niet bestellen. Ze houden ons gewoon voor de gek.
  Ben zaterdag met modifast intensive begonnen en ben 2,2 kg afgevallen. In 2 dagen. Geweldig gewoon. Dat motiveert je om verder te gaan.

  Groeten

 17. Ik heb het 2 weken gebruikt en het resultaat was zeer teleurstellend: geen gram afgevallen. Het contrast tussen de TV-reclame en de bijsluiter is trouwens heel groot. In de bijsluiter staan geen grote beloftes, maar alleen de bekende adviezen over veel bewegen etc.
  Mijn advies: NIET BESTELLEN!!!

 18. Hallo,
  Ben 10 dagen bezig gaat super goed, veel drinken en echt op dieet gaan, anders lukt het je niet. Veel drinken , dan krijg ik geen hoofdpijn.Het fijne van de flesjes is dat het hongergevoel echt verdwijnt. Ik ben er blij mee.
  Let op 3 kilo kwijt. JEEEEEEEE.

 19. Hallo,
  ik het het alcachafa de laon gisteren voor het eerst gedronken gemixt met een sap egt VIES smaak wil overgeven.vandag voel ik me duizelig en zwaar ik weet niet als daar ligt nu probeer ik get 2e te drinken pfff vies egt vies..

 20. Katja, Ik neem het elke ochtend (goed schudden) en vermeng het met een beetje water verhouding 1 op 1) voor het ontbijt.
  Ontbijt meestal met 1 of twee broodjes met light beleg. Daarna lunch ik om 1 uur, met tomatensoep en drie sneetjes stokbrood (met stiekem een beetje boter) avond eten let ik niet op. (Ik hou van lekker koken)

  Succes!

 21. Hi was ik weer om een update te geven, ik zit nu op 61,9 kg.
  Ben er dus helemaal blij mee, Het lijkt misschien niet veel gewichtsverlies. Maar voor mij is het fantastisch omdat ik nooit door de 64 kg heen kwam. Nu lijkt het vanzelf te gaan ook al heb ik bijvoorbeeld gister wel gebakje gehad en stukje droge worst en wat chipjes…. Niet echt de ideale voeding om af te vallen dus, maar toch wel weer afgevallen toen ik vanochtend op de weegschaal stond. Voor mij nu dus 2 kg er af in 7 dagen geloof ik..

 22. Ik ben er nu zo’n 5 dagen mee bezig maar helaas helemaal niks afgevallen. Ik neem de shot voor het onbijt in gewoon puur op de nuchtere maag misschien doe ik dat wel verkeerd. Kan iemand mij vertellen hoe je het moet gebruiken? Ik baal er wel heel erg van, denk je dat zo’n middeltje wel zal helpen maar nee helaas!

  Groetjes Katja

 23. 6 weken op gewacht!
  Vandaag mijn vierde dag van innemen!
  Smaakt vies, smaakt veel naar appelazijn!
  Ben nog geen gram afgevallen!
  Heb geen hoofdpijn of andere bijwerkingen

 24. Hi peoples

  Ben nu drie dagen bezig.
  Start gewicht was 63,7.
  Dag daarna 63,7 (verjaardag gevierd lees veel snackjes van de tafel en genoeg drankjes hihi)
  Dag daarna 63,4.
  Morgen maar weer verder kijken.
  P.s. geen bijwerkingen gehad of rare dingen geconstateerd.

 25. Heb ook heel lang moeten wachten zo’n 6 weken.
  ik ben nu drie dagen bezig en heb ook alle dagen al last van zware hoofdpijn.
  Ik had dit nog niet in verband gebracht met het drankje maar na het lezen van de reactie van Angel denk ik daar nu toch anders over.
  Daarnaast heb ik ook last van krampen en moet ik vaker naar het toilet.
  Ik ben nog niets afgevallen. ik kijk het nog een paar dagen aan en anders gaat het spul retour.

 26. ik ben nu drie dagen bezig met alcachofa shots besteld vier weken geleden pas drie dagen terug gekregen maar oke ben dus al drie dagen bezig heb die dagen zwaar hoofdpijn al die drie dagen hyper ben ik ook .me eetlust is minder ik eet in de ochtend twee bollentjes smiddags broodje en avond gewoon me avond eten .eet veeel veel minder dan eerst. ben nog niet afgevallen. ik ga morgen sporten ga pas na het sporten het drankje drinken . we zullen zien .als ik nog hoofdpijn houd stop ik er mee .heb nooit last van hoofdpijn voel me niet lekker.jullie horen nog wel van me angela

 27. Ingrediënten Artisjok Slimming Shots Alcachofa de Laon

  – Niet geschikt voor kinderen onder 12 jaar.
  – Niet gebruiken wanneer u borstvoeding
  – Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.
  – Alleen bedoeld voor oraal gebruik.

  Dosering: Dagelijks, in de ochtend, de inhoud van één flesje oplossen in een glas water en opdrinken. Dit product is 100% natuurlijk en kan dus zwevende deeltjes bevatten. Goed schudden voor gebruik. De dagelijkse dosis niet overschrijden.

  Deze oplossing is NIET geschikt als injecteerbare oplossing. Beschermen tegen licht en bewaren op een koele, droge plaats.

  Ingredienten Artisjok Slimming Shots Alcachofa de Laon

  Inhoud per flesje van 15 milliliter

  – Calcium (calciumcitraat) 133 mg
  – Thiamine (thiaminemononitraat) 1.5 mg
  – Gepatenteerd kruidenmelange 363,5 mg
  – Artisjok extract
  – Groene thee extract
  – Hierba Mate extract
  – Gemberwortel extract
  – Guarana extract
  – L-Carnitine
  – Water
  – Kaliumsorbaat
  – Natuurlijke smaakstoffen
  – Sucralose
  – Citroenzuur
  – Cynara Cardensis
  – Camilia Sinensis
  – Ilex Panquariensis
  – Zingiber Officinalis
  – Paullinia Cupana

 28. Wie heeft er ervaring met alcachofa vials ? Ik heb het besteld naar aanleiding van een reclame op RTL5 vanmorgen en kan het wachten ok te beginnen. Hebben artisjokharten echt invloed op je vetverbranding? En zijn er meer mensen die het hebben besteld?

  • Hoi linda, ik heb het ook bestelt en heb het net binnen gekregen!!
   Ga morgen eens proberen, ben wel benieuwd!!
   Hoe gaat het bij jou ermee??
   gr Jo-Ann

 29. Heeft iemand artisjok slimming shots besteld en uitgeprobeerd? Ik ben op zoek naar ervaringen met alchachofa de laon.

  Kim

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in