Alizonne Review en Ervaringen

Op dit moment staat een nieuwe afslankmethode fors in de belangstelling. Het gaat hierbij om het alizonne dieet. Deze afslankmethode staat vooral in de belangstelling omdat twee BN-ers, Angela Groothuizen en Trijntje Oosterhuis, flink zouden zijn afgevallen na gebruik van deze methode. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar de werking van dit dieet. In dit artikel tref je dan ook een review aan van het Alizonne dieet. We bespreken het dieet en de werking en geven antwoord op de volgende veelgestelde vragen.
 • Kun je Afvallen met Alizonne?
 • Wat zijn de Kosten van Alizonne Therapie?
 • Waar kun je Alizonne Therapie Volgen?
 • Een overzicht van Alizonne Therapie kliniek Locaties

ketox24 korting

Wat is het Alizonne Dieet?

Het Alizonne dieet is een methode die erop is gericht om snel en verantwoord af te vallen. De therapie biedt naar eigen zeggen een andere benadering dan andere afslankprogramma’s, omdat het Alizonne dieet de nieren en de lever minder zwaar belast. Belangrijk is ook dat het dieet niet alleen gericht is op het afvallen. Ook de verbetering van de lichaamscontouren, je figuur, is een belangrijk doel.

alizonne Alizonne Review en Ervaringen Alizonnetherapy

Het volledige Alizonne-dieet bestaat uit drie onderdelen. Eerste onderdeel is een behandeling met ultrasonore trillingen. Het tweede onderdeel is een bindweefselmassage. Hierdoor wordt de doorbloeding van de huid verbeterd en zouden vloeistoffen en vetten makkelijker afgevoerd moeten worden. De verslapte huid krimpt. Dit gaat cellulitis tegen en zorgt voor een beter figuur.

Alizonne Ervaringen

Ben je op zoek naar echte ervaringen met Alizonne Dieet? Of wil je meer informatie over een deze therapie? Lees dan verder. In dit artikel ga ik je het volgende uitleggen:

 1. Werkt het echt, en zo ja hoe dan?
 2. Wat is de reden dat het relatief duur is?
 3. Is Trijntje Oosterhuis afgevallen met Alizonne?
 4. Is Angela Groothuizen afgevallen met Alizonne?
 5. En nog veel en veel meer…

Heb je ervaring met Alizonne Therapie? Dan wil ik je vragen om een reactie achter te laten en je ervaring te delen. Je kunt de reacties van andere bezoekers hier lezen.

Alizonne Therapie Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Alizonne Therapie zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Op dit moment zijn er geen plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Alizonne Therapie graag wil testen
 2. We sturen de instructies naar je toe
 3. Je start met de Alizonne Therapie
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Na sluiting van de inschrijving is deelname niet meer mogelijk.

alizonne Alizonne Review en Ervaringen Alizone

Als laatste is er een zogeheten medisch dieet op basis van aminozuren. Aminozuren zijn de belangrijkste bouwstenen van eiwitten. Deze aminozuren kunnen door jouw lichaam worden verwerkt tot eiwitten. Het een en ander vindt uiteraard plaats onder begeleiding.

Op de website van Alizonne heeft men het niet over een dieet, maar over een therapie. Dit omdat de behandelingen verder gaan dan alleen het verminderen van het gewicht. Bepaalde onderdelen van de behandeling zijn erop gericht om het figuur te verbeteren. Deze behandelingen zou je dus ook kunnen volgen als je in principe niet te zwaar bent.

De Alizonne therapie is ontwikkeld door Claudia van der Lugt. Zij heeft een achtergrond in de geneeskunde en is dankzij haar werk met wonden geïnteresseerd geraakt in de relatie tussen overgewicht en wondgenezing.

Waar kun je het Alizonne dieet volgen?

Er zijn verschillende locaties in Nederland waar je het Alizonne dieet kunt volgen. Je kunt het dieet volgen bij de klinieken van in Vlijmen en Meijel. Ook in andere klinieken in binnen- en buitenland wordt de therapie aangeboden. Woon je bijvoorbeeld in het noorden van het land, dan is er mogelijk geen locatie in de buurt waar je de behandelingen kunt volgen.

Alizonne_afvallen_Contourverbetering
Alizonne_afvallen_Contourverbetering

Alizonne_afvallen_Contourverbetering PDF

Angela Groothuizen en Alizonne Therapie

Het Dieet staat momenteel vooral in de belangstelling omdat een aantal BN’ers flink wat gewicht hebben verloren door dit dieet. Op de website van de Alizonne-therapie staan foto’s van het Instagramprofiel van Angela Groothuizen. Eerder heeft Angela Groothuizen haar naam verbonden aan Weight Watchers. Naar eigen zeggen kan zij een heel boek schrijven over haar dieetcarrière, zoveel verschillende diëten had zij al geprobeerd. Na het volgen van het dieet is haar streefgewicht van 62 kilo eindelijk in zicht gekomen en zelfs behaald.

Trijntje Oosterhuis Afgevallen met Alizonne

alizonne Alizonne Review en Ervaringen Alizone

Ook Trijntje Oosterhuis volgde de Alizonne-therapie. Hoewel er niets staat vermeld over haar gewicht bij de start van het programma, zou de Alizonne-therapie er wel voor hebben gezorgd dat Trijntje snel weer in vorm is gekomen na haar laatste zwangerschap.

Voor wie is het Alizonne Dieet geschikt?

Iedereen kan het dieet volgen. Ook als je niet direct overgewicht hebt, kun je de therapie volgen. Je volgt dan niet het medische dieet, maar krijgt alleen de behandelingen die gericht zijn op de verbetering van het figuur. Voor zover bekend zijn er geen situaties waarin je het dieet niet mag volgen. Aangezien je onder medische begeleiding staat, kun je altijd aangeven als er een reden is waarom jij denkt dat het dieet voor jou gevaarlijk kan zijn.

Kun je Afvallen met Alizonne Therapie?

De Alizonne therapie bestaat uit drie onderdelen. Om deze reden hebben wij het belangrijkste wetenschappelijke bewijs opgezocht voor de drie verschillende behandelmethoden. In hoeverre helpen zij om gewicht te verliezen, of om je figuur te verbeteren.

Als eerste hebben we gekeken naar de resultaten van ultrasone trillingen. Er is wetenschappelijk bewijs dat ultrasone trillingen helpen om je figuur te verbeteren. De totale effecten hiervan zijn niet heel groot (ongeveer 2-4 cm), maar dit kan wel goed zichtbaar zijn in je voorkomen (bron). Een ander onderzoek bevestigt dit, maar geeft aan dat een dergelijke behandeling wel tot pijnklachten kan leiden (bron).

Voor de bindweefselmassages is echter weinig bewijs dat dit werkt. Het enige (positieve) effect dat wij vonden is dat het helpt tegen depressies (bron). Ook niet verkeerd natuurlijk, maar niet het effect waar wij naar op zoek zijn. alizonne Alizonne Review en Ervaringen Alizonne icoone laser

Als laatste is er het dieet op basis van de supplementen met aminozuren. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat aminozuren kunnen bijdragen aan gewichtsverlies (bron).  Vertakte-keten aminozuren zorgen voor gewichtsverlies doordat je insulinespiegel beter wordt gereguleerd. L-carnitine heeft een positieve invloed op je spiermassa en je vetverbranding (bron).

Al met al lijkt het erop dat er een effectieve combinatie van methoden is die er inderdaad voor kunnen zorgen dat je gewicht kunt verliezen én (/of) een beter figuur krijgt.

Alizonne_Radiofrequentietherapie
Alizonne_Radiofrequentietherapie

Alizonne_Radiofrequentietherapie PDF

Wat kost de Therapie inclusief Supplementen?

Het dieet is wat duurder dan andere diëten. Een startpakket kost €90. Tijdens de startfase ben je daarnaast meer dan €100 in de week kwijt voor de voedingssupplementen. Hier komen dan nog de kosten voor een ultrasound of bindweefselmassage bij (ongeveer €70 per behandeling).

Alizonne Prijslijst

Het Afslankprogramma heeft de naam: “Alizonne Therapie – gewichtsreductie & contourverbetering” Voor de individuele behandelingen en supplementen worden de onderstaande prijzen gehanteerd.

Startpakket Alizonne Therapie
€ 90,00
Huid-/bindweefselmassage (endermologie)
€ 75,00
Ultrasound behandeling
€ 70,00
Gecombineerde ultrasound/endermologie behandeling
€ 140,00
maaltijdsuppletie, 7 zakjes uni-smaak
€ 18,00
maaltijdsuppletie, 7 zakjes assortiment
€ 19,00
maaltijdsuppletie, 10 repen uni-smaak
€ 19,50
 maaltijdsuppletie, 10 repen assortiment
€ 20,50
zouttabletten, 60 tabletten
€ 7,00
multi-vitaminen, 60 capsules
€ 21,00
Magnesan Forte, 60 tabletten
€ 16,50
Quinton hypertonicum, 24 ampullen
€ 14,50
Gemiddelde dieetkosten tijdens laatste weken
€ 34,13
per week
Gemiddelde dieetkosten na de startfase
€ 71,13
per week
Gemiddelde dieetkosten in de startfase
€ 108,13
per week

 

Download de Alizonne Prijslijst

Klik op de onderstaande afbeelding om de actuele Alizonne Prijslijst te downloaden.

Alizonne_prijslijst
Alizonne_prijslijst

Alizonne_prijslijst PDF

Voordelen alizonne Alizonne Review en Ervaringen Alizone logo

De therapie is niet goedkoop, maar biedt wel mogelijk om gericht je figuur te verbeteren. Dit is iets dat je niet kunt bereiken met alleen een dieet.

Nadelen

Het lijkt helaas niet mogelijk te zijn om alleen het dieet te volgen. Als je je figuur niet belangrijk vindt, en enkel wilt afvallen, kan dit een reden zijn om toch een ander dieet te volgen.

Een ander nadeel is dat er weinig locaties zijn waar je het dieet kan volgen.

Conclusie

Het dieet lijkt een effectief dieet te zijn. Het is er niet alleen op gericht om gewichtsverlies te stimuleren, maar ook om je figuur te verbeteren. Hier zijn weinig alternatieven voor, afgezien van ingrepen als liposuctie. Daarnaast biedt Alizonne medische begeleiding en hiermee is het beter op jou afgestemd dan andere programma’s. Dit alles heeft wel een prijskaartje, dat je moet kunnen en willen betalen.

alizonne Alizonne Review en Ervaringen Drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringEasy Cleanse Capsules Review
Eenvoudig AfvallenAfslank 4 Me Afslankdruppels Review
alizonneHet Alizonne dieet lijkt een effectief dieet te zijn. Het is er niet alleen op gericht om gewichtsverlies te stimuleren, maar ook om je figuur te verbeteren. Hier zijn weinig alternatieven voor, afgezien van ingrepen als liposuctie. Daarnaast biedt Alizonne medische begeleiding en hiermee is het beter op jou afgestemd dan andere programma’s. Dit alles heeft wel een prijskaartje, dat je moet kunnen en willen betalen.

255 Reacties

 1. Beste mensen, niet aan beginnen. Ik heb Alizonne gedaan toen ze net waren begonnen in Meijel. Het is ontzettend kostbaar, zwaar om vol te houden ( vieze shakes en alleen groene groentes om mee te beginnen) . Geen nazorg. Het resultaat was heel goed, echter na aantal jaren weer terug bij af. Zo ook bij Trijntje zag ik…

  • Beste Ans,

   Ik ben in januari begonnen en 10 kilo kwijt. Ik vind de shakes niet vies. Ik neem even de tijd om uit te zoeken welke ik niet zo lekker vind. Genoeg keuze. Na een paar weken ben ik al terug naar drie hele gezonde maaltijden per dag. En ja, die groene groente was in het begin wel even slikken, maar dat duurt maar een paar weken. Wat is een paar weken doorbijten als je daarmee obesitas te lijf gaat? En dat je weer terug bij af bent, ligt dat aan de groene groente of andere onweerstaanbaar lekkere dingen?
   Dat het kostbaar is, ben ik met je eens. Mijn gezondheid en eigenwaarde mogen wat kosten.

 2. Graag wil ik in aanmerking komen om het Alizonne Dieet te testen. Door niet verwerkte trauma ben ik rond mijn dertigste in een half jaar 30 kilo aangekomen. Ik was 34 toen ik met traumaverwerking begon. Lijnen lukte wel maar ik verloor geen gram, terwijl ik 3x in de week ging spinnen en daarna nog een uur body-pump. Later vertelde een therapeut mij, dat als ik alles verwerk de kilo’s er vanzelf af zouden gaan.
  In juli 2017 na vele therapieën verder kreeg de therapeut van toen gelijk. Ik was toen bezig met EMDR en er gebeurde zoveel dat ik me bevrijd voelde en de kilo’s er daadwerkelijk af VLOGEN. Een half jaar verder was ik 40 kilo afgevallen zonder vel over te houden. Het laatste 1,5 jaar zijn er weer vele kilo’s bij gekomen terwijl ik 6x in de week krachttraining deed. In de lockdown ben ik er thuis mee door gegaan.
  Graag wil ik met hulp en begeleiding weer van mijn kilo’s af. Omdat al mijn therapieën handen vol geld hebben gekost kan ik mezelf de luxe om dit dieet te gaan volgen niet veroorloven. Door aan mezelf te werken de laatste jaren was ik niet in staat om te werken en moesten we alles van 1 inkomen doen. En dat hakte er soms in. Ik hoop dat ik hiervoor in aanmerking kan komen.

  Met vriendelijke groet,
  Willeke

 3. Graag wil ik in aanmerking komen om het Alizonne Dieet te testen. Door niet verwerkte trauma ben ik rond mijn dertigste in een half jaar 30 kilo aangekomen. Ik was 34 toen ik met traumaverwerking begon. Lijnen lukte wel maar ik verloor geen gram, terwijl ik 3x in de week ging spinnen en daarna nog een uur body-pump. Later vertelde een therapeut mij, dat als ik alles verwerk de kilo’s er vanzelf af zouden gaan.
  In juli 2017 na vele therapieën verder kreeg de therapeut van toen gelijk. Ik was toen bezig met EMDR en er gebeurde zoveel dat ik me bevrijd voelde en de kilo’s er daadwerkelijk af VLOGEN. Een half jaar verder was ik 40 kilo afgevallen zonder vel over te houden. Het laatste 1,5 jaar zijn er weer vele kilo’s bij gekomen terwijl ik 6x in de week krachttraining deed. In de lockdown ben ik er thuis mee door gegaan.
  Graag wil ik met hulp en begeleiding weer van mijn kilo’s af. Omdat al mijn therapieën handen vol geld hebben gekost kan ik mezelf de luxe om dit dieet te gaan volgen niet veroorloven. Door aan mezelf te werken de laatste jaren was ik niet in staat om te werken en moesten we alles van 1 inkomen doen. En dat hakte er soms in. Ik hoop dat ik hiervoor in aanmerking kan komen.

  Met vriendelijke groet,
  Willeke

 4. Gisteren Alizonne Vlijmen bezocht voor een eerste consult.
  Na 3x bellen werd er nog steeds niet open gedaan en na hard op de raam bonken eindelijk wel. Mijn jas werd niet aangenomen en moest in een wachtkamer gaan zitten waar de gebruikte kopjes en lege verpakking nog lagen van de vorige bezoekster.
  Ik had om 13:30 een afspraak en werd om 13:45 binnen geroepen, ok een kwartiertje later.
  De ‘arts’ stelde zich voor als mevr van Koppen. Ik vroeg haar: wat voor arts ben je? Ze zei; ik ben eigenlijk arts op verschillende gebieden maar hoofdzakelijk huisarts. HET kan helemaal niet dat iemand arts is op verschillende gebieden!!!!
  In mijn offerte staat dat ze Drs van Koppen heet dus heb ik deze naam gegoogled. De enige arts met deze naam die ik kan vinden is Dr van Koppen ass professor criminologie!! Ik kreeg hierdoor argwaan.
  De arts, was erg gehaast, onrustig en gestresst en had het gevoel dat ze het afraffelde.
  Tussendoor had ik vragen waar geen ruimte voor was, ze wilde erg graag haar verhaal af maken. Er werd me verteld hoeveel weken ik er over zou doen om het gewenste resultaat te bereiken en hoe deze weken er uit zagen met de verschillende fases van dit dieet. De offerte werd ondertussen gemaakt!
  Er werd op de deur geklopt door een ‘arts’?! die zei; Denk je aan de volgende afspraak die staat al een kwartier te wachten om af te rekenen en wil naar huis. Euhh hallo ik betaal voor een ‘vrijblijvend’ consult wat mij totaal geen meerwaarde heeft opgeleverd Euro65,-. ik word een kwartier later uit de wachtkamer gehaald en nu moet ik weer weg omdat er iemand naar huis wil.
  Daarbij is het dieet peperduur en het wordt niet vergoed. Toch vreemd als dit allemaal BIG geregistreerde artsen zijn. Kortom ik geloof niet in dit concept, in mijn optiek is het voornamelijk heel snel geld willen verdienen door de klant geld afhandig te maken op verschillende vlakken.
  Je betaalt overal voor zelfs de follow up afspraken moeten afgerekend worden en als de arts het nodig acht, wat natuurlijk altijd zo is, heb je ook voedingssupplementen nodig. Het feit dat men voor een eerste consult een bedrag vraagt van euro 65,- vind ik persoonlijk niet ok maar ben hier zelf mee akkoord gegaan.
  Conclusie: Ze verkopen zich als zijnde een privékliniek in een grote villa waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat maar in de praktijk is dit naar mijn mening absoluut niet het geval. De offerte wordt op een flut papiertje zonder logo uitgeprint en opgevouwen, dus niet in een mooi offerte mapje oid. Daarnaast zet ik grote vraagtekens bij de ‘artsen’ die hier werken. geen fijn consult, consult heeft totaal geen meerwaarde en is de euro 65,- niet waard!! Het verhaal klopt gewoon niet voor mijn gevoel en meestal klopt dit onderbuik gevoel bij mij!!

 5. Gisteren Alizonne Vlijmen bezocht voor een eerste consult.
  Na 3x bellen werd er nog steeds niet open gedaan en na hard op de raam bonken eindelijk wel. Mijn jas werd niet aangenomen en moest in een wachtkamer gaan zitten waar de gebruikte kopjes en lege verpakking nog lagen van de vorige bezoekster.
  Ik had om 13:30 een afspraak en werd om 13:45 binnen geroepen, ok een kwartiertje later.
  De ‘arts’ stelde zich voor als mevr van Koppen. Ik vroeg haar: wat voor arts ben je? Ze zei; ik ben eigenlijk arts op verschillende gebieden maar hoofdzakelijk huisarts. HET kan helemaal niet dat iemand arts is op verschillende gebieden!!!!
  In mijn offerte staat dat ze Drs van Koppen heet dus heb ik deze naam gegoogled. De enige arts met deze naam die ik kan vinden is Dr van Koppen ass professor criminologie!! Ik kreeg hierdoor argwaan.
  De arts, was erg gehaast, onrustig en gestresst en had het gevoel dat ze het afraffelde.
  Tussendoor had ik vragen waar geen ruimte voor was, ze wilde erg graag haar verhaal af maken. Er werd me verteld hoeveel weken ik er over zou doen om het gewenste resultaat te bereiken en hoe deze weken er uit zagen met de verschillende fases van dit dieet. De offerte werd ondertussen gemaakt!
  Er werd op de deur geklopt door een ‘arts’?! die zei; Denk je aan de volgende afspraak die staat al een kwartier te wachten om af te rekenen en wil naar huis. Euhh hallo ik betaal voor een ‘vrijblijvend’ consult wat mij totaal geen meerwaarde heeft opgeleverd Euro65,-. ik word een kwartier later uit de wachtkamer gehaald en nu moet ik weer weg omdat er iemand naar huis wil.
  Daarbij is het dieet peperduur en het wordt niet vergoed. Toch vreemd als dit allemaal BIG geregistreerde artsen zijn. Kortom ik geloof niet in dit concept, in mijn optiek is het voornamelijk heel snel geld willen verdienen door de klant geld afhandig te maken op verschillende vlakken.
  Je betaalt overal voor zelfs de follow up afspraken moeten afgerekend worden en als de arts het nodig acht, wat natuurlijk altijd zo is, heb je ook voedingssupplementen nodig. Het feit dat men voor een eerste consult een bedrag vraagt van euro 65,- vind ik persoonlijk niet ok maar ben hier zelf mee akkoord gegaan.
  Conclusie: Ze verkopen zich als zijnde een privékliniek in een grote villa waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat maar in de praktijk is dit naar mijn mening absoluut niet het geval. De offerte wordt op een flut papiertje zonder logo uitgeprint en opgevouwen, dus niet in een mooi offerte mapje oid. Daarnaast zet ik grote vraagtekens bij de ‘artsen’ die hier werken. geen fijn consult, consult heeft totaal geen meerwaarde en is de euro 65,- niet waard!! Het verhaal klopt gewoon niet voor mijn gevoel en meestal klopt dit onderbuik gevoel bij mij!!

 6. Ik zou graag het volgen omdat ik lipoedeem heb en zooo graag wil afvallen….maar niets lukt.
  Groetjes Anneke

 7. hallo, Ik ben een vrouw van 58 jaar. Ik heb door veel nare ervaringen in mijn leven een behoorlijk rugzakje bij mij. Daardoor heb ik met depressies en veel verdriet te maken gehad. Mede daardoor heb ik veel lichaamlijken klachten gekregen waardoor ik veel pijn heb. Heb in 20015 ook een tumor in mijn onderrug gehad en die is naar een lange operatie gelukkig goed verwijderd maar heb daar ook veel pijn aan over gehouden in rug en benen. Ik heb tot 6jaar terug nooit geen overgewicht gehad mede doordat ik altijd een opsesie had voor mijn figuur. Altijd op mijn levens steil gelet. Tuurlijk nam ik ook wel eens een wijntje of iets anders lekkers in het weekend. Maar door alle problemen die zijn ontstaan moest ik echt aan de medicijnen. setraline voor depressies , propranolol voor mijn hartkloppingen, omaprozol voor mijn altijd gevoelige maag en pregatabline voor mijn soms hevige pijnen. Door al deze zooi zoals ik het vaak zelf benoem ben ik 20 kilo aangekomen. De overgang speelt daar zeker ook een rol bij. Ik heb twee baarmoeders gehad vandaar mijn altijd hevige klachten daardoor. Mijn baarmoeders zijn in 20001 al verwijderd. Maar mijn grootste dillemma is dat ik die 20 kilo niet kan recht zetten in mijn hoofd. Dagelijks heb ik een stil verdriet in mij als ik mezelf in de spiegel zie. Door dat ik 3jaar geleden ben afgekeurd na 24 jaar als kapster in een verpleeghuis gewerkt te hebben is er een hoop veranderd voor mij mede door de pijn waar je mee leeft en vooral de verandering van persoonlijkheid als moeder van twee hele lieve en mooie meiden en als vrouw voor mijn man. Ik kan nog een heel boek schrijven maar dat doe ik maar niet. Wat ik hoop en dan bedoel echt HOOP is dat er ies op mijn pad komt en mij kan helpen om op een goede en verantwoorden manier mijn gewicht terug te kunnen brengen zodat ik weer beter in mij vel ga zitten en vooral dat ik weer met een lach en voldoening naar mijzelf in de spiegel mag kijken. Dit zag ik ergens in een blad staan en daarom heb ik jullie opgezocht op internet zodoende nu mijn verhaal. Ik hoop dat jullie deze uitdaging met mij aan willen gaan vandaar dat ik graag een proef persoon voor jullie wil zijn.

  Met vriendelijke groet.
  Ingrid Boelen. Adamavanscheltemastraat 24 3362tb Sliedrecht.

 8. Ik zou heel graag mee willen doen,al vanaf mijn 20 aan het lijnen het jojo effect is aanwezig.Blijf nu hetzelfde omdat ik ook veel loopt.Mijn buik koesterde ik wel heb 3 kinderen gekregen,maar hij belemmert mij ook.
  Ik zo het fijn vinden op te kijken en voelen wat de therapie met mijn lijf kan.

 9. Ik hou niet meer van mijzelf,ik kijk ook niet in spiegels,
  Was een knappe trotse vrouw.
  Ik durf niet te Leven.
  Als ik mijn ogen sluit,zie ik een mooie trotse vrouw.
  Die trotse vrouw staat steeds verder van mij.
  Als ik die trotse vrouw weer kan omhelzen,dan ben ik weer heel.

 10. Ik moet afvallen vanwege mijn gezondheid. Ik heb een herseninfarct gehad en kreeg het adviesorgaan af te vallen. Ik weeg 84 kg en ben 1.62 .
  Echt te zwaar dus. Ik heb het New Fysics dieet geprobeerd. Hoewel dat jaren goeds gegaan wil dit nuntiatuur meer lukken, misschien omdat indoorkampioen mijn werk niet wekelijks naar de vestiging kan gaan.

 11. Goede dag vind wel dat mensen met niet zo veel geld te besteden hebben het verdienen om gratis zoon test te doen ..

  • Ik ben t eens met die mevr
   Voor mensen die niet veel te besteden hebben hebben geen kans met dit dieet . Waarom moet t zo duur ? Iedereen moet met overgewicht een kans krijgen !!
   !

 12. Hi, ik wil graag 25 kg afvallen. Ik ben 54 je en weeg 110 kg. Na vele diëten en PT versleten te hebben is het nog niet gelukt om op gewicht te blijven. Ik wil een gezond BMI hebben en voorkomen dat ik diabetis krijg. Graag zou ik dit dieet willen uitproberen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in