Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Alizonne Review en Ervaringen

Alizonne Review en Ervaringen

Op dit moment staat een nieuwe afslankmethode fors in de belangstelling. Het gaat hierbij om het alizonne dieet. Deze afslankmethode staat vooral in de belangstelling omdat twee BN-ers, Angela Groothuizen en Trijntje Oosterhuis, flink zouden zijn afgevallen na gebruik van deze methode. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar de werking van dit dieet. In dit artikel tref je dan ook een review aan van het Alizonne dieet. We bespreken het dieet en de werking en geven antwoord op de volgende veelgestelde vragen.
 • Kun je Afvallen met Alizonne?
 • Wat zijn de Kosten van Alizonne Therapie?
 • Waar kun je Alizonne Therapie Volgen?
 • Een overzicht van Alizonne Therapie kliniek Locaties

ketox24 korting

Wat is het Alizonne Dieet?

Het Alizonne dieet is een methode die erop is gericht om snel en verantwoord af te vallen. De therapie biedt naar eigen zeggen een andere benadering dan andere afslankprogramma’s, omdat het Alizonne dieet de nieren en de lever minder zwaar belast. Belangrijk is ook dat het dieet niet alleen gericht is op het afvallen. Ook de verbetering van de lichaamscontouren, je figuur, is een belangrijk doel.

Het volledige Alizonne-dieet bestaat uit drie onderdelen. Eerste onderdeel is een behandeling met ultrasonore trillingen. Het tweede onderdeel is een bindweefselmassage. Hierdoor wordt de doorbloeding van de huid verbeterd en zouden vloeistoffen en vetten makkelijker afgevoerd moeten worden. De verslapte huid krimpt. Dit gaat cellulitis tegen en zorgt voor een beter figuur.

Alizonne Ervaringen

Ben je op zoek naar echte ervaringen met Alizonne Dieet? Of wil je meer informatie over een deze therapie? Lees dan verder. In dit artikel ga ik je het volgende uitleggen:

 1. Werkt het echt, en zo ja hoe dan?
 2. Wat is de reden dat het relatief duur is?
 3. Is Trijntje Oosterhuis afgevallen met Alizonne?
 4. Is Angela Groothuizen afgevallen met Alizonne?
 5. En nog veel en veel meer…

Heb je ervaring met Alizonne Therapie? Dan wil ik je vragen om een reactie achter te laten en je ervaring te delen. Je kunt de reacties van andere bezoekers hier lezen.

Alizonne Therapie Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Alizonne Therapie zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Op dit moment zijn er geen plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Alizonne Therapie graag wil testen
 2. We sturen de instructies naar je toe
 3. Je start met de Alizonne Therapie
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Na sluiting van de inschrijving is deelname niet meer mogelijk.

Als laatste is er een zogeheten medisch dieet op basis van aminozuren. Aminozuren zijn de belangrijkste bouwstenen van eiwitten. Deze aminozuren kunnen door jouw lichaam worden verwerkt tot eiwitten. Het een en ander vindt uiteraard plaats onder begeleiding.

Op de website van Alizonne heeft men het niet over een dieet, maar over een therapie. Dit omdat de behandelingen verder gaan dan alleen het verminderen van het gewicht. Bepaalde onderdelen van de behandeling zijn erop gericht om het figuur te verbeteren. Deze behandelingen zou je dus ook kunnen volgen als je in principe niet te zwaar bent.

De Alizonne therapie is ontwikkeld door Claudia van der Lugt. Zij heeft een achtergrond in de geneeskunde en is dankzij haar werk met wonden geïnteresseerd geraakt in de relatie tussen overgewicht en wondgenezing.

Waar kun je het Alizonne dieet volgen?

Er zijn verschillende locaties in Nederland waar je het Alizonne dieet kunt volgen. Je kunt het dieet volgen bij de klinieken van in Vlijmen en Meijel. Ook in andere klinieken in binnen- en buitenland wordt de therapie aangeboden. Woon je bijvoorbeeld in het noorden van het land, dan is er mogelijk geen locatie in de buurt waar je de behandelingen kunt volgen.

Alizonne_afvallen_Contourverbetering
Alizonne_afvallen_Contourverbetering

Alizonne_afvallen_Contourverbetering PDF

Angela Groothuizen en Alizonne Therapie

Het Dieet staat momenteel vooral in de belangstelling omdat een aantal BN’ers flink wat gewicht hebben verloren door dit dieet. Op de website van de Alizonne-therapie staan foto’s van het Instagramprofiel van Angela Groothuizen. Eerder heeft Angela Groothuizen haar naam verbonden aan Weight Watchers. Naar eigen zeggen kan zij een heel boek schrijven over haar dieetcarrière, zoveel verschillende diëten had zij al geprobeerd. Na het volgen van het dieet is haar streefgewicht van 62 kilo eindelijk in zicht gekomen en zelfs behaald.

Trijntje Oosterhuis Afgevallen met Alizonne

Ook Trijntje Oosterhuis volgde de Alizonne-therapie. Hoewel er niets staat vermeld over haar gewicht bij de start van het programma, zou de Alizonne-therapie er wel voor hebben gezorgd dat Trijntje snel weer in vorm is gekomen na haar laatste zwangerschap.

Voor wie is het Alizonne Dieet geschikt?

Iedereen kan het dieet volgen. Ook als je niet direct overgewicht hebt, kun je de therapie volgen. Je volgt dan niet het medische dieet, maar krijgt alleen de behandelingen die gericht zijn op de verbetering van het figuur. Voor zover bekend zijn er geen situaties waarin je het dieet niet mag volgen. Aangezien je onder medische begeleiding staat, kun je altijd aangeven als er een reden is waarom jij denkt dat het dieet voor jou gevaarlijk kan zijn.

Kun je Afvallen met Alizonne Therapie?

De Alizonne therapie bestaat uit drie onderdelen. Om deze reden hebben wij het belangrijkste wetenschappelijke bewijs opgezocht voor de drie verschillende behandelmethoden. In hoeverre helpen zij om gewicht te verliezen, of om je figuur te verbeteren.

Als eerste hebben we gekeken naar de resultaten van ultrasone trillingen. Er is wetenschappelijk bewijs dat ultrasone trillingen helpen om je figuur te verbeteren. De totale effecten hiervan zijn niet heel groot (ongeveer 2-4 cm), maar dit kan wel goed zichtbaar zijn in je voorkomen (bron). Een ander onderzoek bevestigt dit, maar geeft aan dat een dergelijke behandeling wel tot pijnklachten kan leiden (bron).

Voor de bindweefselmassages is echter weinig bewijs dat dit werkt. Het enige (positieve) effect dat wij vonden is dat het helpt tegen depressies (bron). Ook niet verkeerd natuurlijk, maar niet het effect waar wij naar op zoek zijn.

Als laatste is er het dieet op basis van de supplementen met aminozuren. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat aminozuren kunnen bijdragen aan gewichtsverlies (bron).  Vertakte-keten aminozuren zorgen voor gewichtsverlies doordat je insulinespiegel beter wordt gereguleerd. L-carnitine heeft een positieve invloed op je spiermassa en je vetverbranding (bron).

Al met al lijkt het erop dat er een effectieve combinatie van methoden is die er inderdaad voor kunnen zorgen dat je gewicht kunt verliezen én (/of) een beter figuur krijgt.

Alizonne_Radiofrequentietherapie
Alizonne_Radiofrequentietherapie

Alizonne_Radiofrequentietherapie PDF

Wat kost de Therapie inclusief Supplementen?

Het dieet is wat duurder dan andere diëten. Een startpakket kost €90. Tijdens de startfase ben je daarnaast meer dan €100 in de week kwijt voor de voedingssupplementen. Hier komen dan nog de kosten voor een ultrasound of bindweefselmassage bij (ongeveer €70 per behandeling).

Alizonne Prijslijst

Het Afslankprogramma heeft de naam: “Alizonne Therapie – gewichtsreductie & contourverbetering” Voor de individuele behandelingen en supplementen worden de onderstaande prijzen gehanteerd.

Startpakket Alizonne Therapie
€ 90,00
Huid-/bindweefselmassage (endermologie)
€ 75,00
Ultrasound behandeling
€ 70,00
Gecombineerde ultrasound/endermologie behandeling
€ 140,00
maaltijdsuppletie, 7 zakjes uni-smaak
€ 18,00
maaltijdsuppletie, 7 zakjes assortiment
€ 19,00
maaltijdsuppletie, 10 repen uni-smaak
€ 19,50
 maaltijdsuppletie, 10 repen assortiment
€ 20,50
zouttabletten, 60 tabletten
€ 7,00
multi-vitaminen, 60 capsules
€ 21,00
Magnesan Forte, 60 tabletten
€ 16,50
Quinton hypertonicum, 24 ampullen
€ 14,50
Gemiddelde dieetkosten tijdens laatste weken
€ 34,13
per week
Gemiddelde dieetkosten na de startfase
€ 71,13
per week
Gemiddelde dieetkosten in de startfase
€ 108,13
per week

 

Download de Alizonne Prijslijst

Klik op de onderstaande afbeelding om de actuele Alizonne Prijslijst te downloaden.

Alizonne_prijslijst
Alizonne_prijslijst

Alizonne_prijslijst PDF

Voordelen

De therapie is niet goedkoop, maar biedt wel mogelijk om gericht je figuur te verbeteren. Dit is iets dat je niet kunt bereiken met alleen een dieet.

Nadelen

Het lijkt helaas niet mogelijk te zijn om alleen het dieet te volgen. Als je je figuur niet belangrijk vindt, en enkel wilt afvallen, kan dit een reden zijn om toch een ander dieet te volgen.

Een ander nadeel is dat er weinig locaties zijn waar je het dieet kan volgen.

Conclusie

Het dieet lijkt een effectief dieet te zijn. Het is er niet alleen op gericht om gewichtsverlies te stimuleren, maar ook om je figuur te verbeteren. Hier zijn weinig alternatieven voor, afgezien van ingrepen als liposuctie. Daarnaast biedt Alizonne medische begeleiding en hiermee is het beter op jou afgestemd dan andere programma’s. Dit alles heeft wel een prijskaartje, dat je moet kunnen en willen betalen.

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleEasy Cleanse Capsules Review
Next articleAfslank 4 Me Afslankdruppels Review

248 Reacties

 1. Ik zou graag het volgen omdat ik lipoedeem heb en zooo graag wil afvallen….maar niets lukt.
  Groetjes Anneke

 2. hallo, Ik ben een vrouw van 58 jaar. Ik heb door veel nare ervaringen in mijn leven een behoorlijk rugzakje bij mij. Daardoor heb ik met depressies en veel verdriet te maken gehad. Mede daardoor heb ik veel lichaamlijken klachten gekregen waardoor ik veel pijn heb. Heb in 20015 ook een tumor in mijn onderrug gehad en die is naar een lange operatie gelukkig goed verwijderd maar heb daar ook veel pijn aan over gehouden in rug en benen. Ik heb tot 6jaar terug nooit geen overgewicht gehad mede doordat ik altijd een opsesie had voor mijn figuur. Altijd op mijn levens steil gelet. Tuurlijk nam ik ook wel eens een wijntje of iets anders lekkers in het weekend. Maar door alle problemen die zijn ontstaan moest ik echt aan de medicijnen. setraline voor depressies , propranolol voor mijn hartkloppingen, omaprozol voor mijn altijd gevoelige maag en pregatabline voor mijn soms hevige pijnen. Door al deze zooi zoals ik het vaak zelf benoem ben ik 20 kilo aangekomen. De overgang speelt daar zeker ook een rol bij. Ik heb twee baarmoeders gehad vandaar mijn altijd hevige klachten daardoor. Mijn baarmoeders zijn in 20001 al verwijderd. Maar mijn grootste dillemma is dat ik die 20 kilo niet kan recht zetten in mijn hoofd. Dagelijks heb ik een stil verdriet in mij als ik mezelf in de spiegel zie. Door dat ik 3jaar geleden ben afgekeurd na 24 jaar als kapster in een verpleeghuis gewerkt te hebben is er een hoop veranderd voor mij mede door de pijn waar je mee leeft en vooral de verandering van persoonlijkheid als moeder van twee hele lieve en mooie meiden en als vrouw voor mijn man. Ik kan nog een heel boek schrijven maar dat doe ik maar niet. Wat ik hoop en dan bedoel echt HOOP is dat er ies op mijn pad komt en mij kan helpen om op een goede en verantwoorden manier mijn gewicht terug te kunnen brengen zodat ik weer beter in mij vel ga zitten en vooral dat ik weer met een lach en voldoening naar mijzelf in de spiegel mag kijken. Dit zag ik ergens in een blad staan en daarom heb ik jullie opgezocht op internet zodoende nu mijn verhaal. Ik hoop dat jullie deze uitdaging met mij aan willen gaan vandaar dat ik graag een proef persoon voor jullie wil zijn.

  Met vriendelijke groet.
  Ingrid Boelen. Adamavanscheltemastraat 24 3362tb Sliedrecht.

 3. Ik zou heel graag mee willen doen,al vanaf mijn 20 aan het lijnen het jojo effect is aanwezig.Blijf nu hetzelfde omdat ik ook veel loopt.Mijn buik koesterde ik wel heb 3 kinderen gekregen,maar hij belemmert mij ook.
  Ik zo het fijn vinden op te kijken en voelen wat de therapie met mijn lijf kan.

 4. Ik hou niet meer van mijzelf,ik kijk ook niet in spiegels,
  Was een knappe trotse vrouw.
  Ik durf niet te Leven.
  Als ik mijn ogen sluit,zie ik een mooie trotse vrouw.
  Die trotse vrouw staat steeds verder van mij.
  Als ik die trotse vrouw weer kan omhelzen,dan ben ik weer heel.

 5. Ik moet afvallen vanwege mijn gezondheid. Ik heb een herseninfarct gehad en kreeg het adviesorgaan af te vallen. Ik weeg 84 kg en ben 1.62 .
  Echt te zwaar dus. Ik heb het New Fysics dieet geprobeerd. Hoewel dat jaren goeds gegaan wil dit nuntiatuur meer lukken, misschien omdat indoorkampioen mijn werk niet wekelijks naar de vestiging kan gaan.

 6. Goede dag vind wel dat mensen met niet zo veel geld te besteden hebben het verdienen om gratis zoon test te doen ..

  • Ik ben t eens met die mevr
   Voor mensen die niet veel te besteden hebben hebben geen kans met dit dieet . Waarom moet t zo duur ? Iedereen moet met overgewicht een kans krijgen !!
   !

 7. Hi, ik wil graag 25 kg afvallen. Ik ben 54 je en weeg 110 kg. Na vele diëten en PT versleten te hebben is het nog niet gelukt om op gewicht te blijven. Ik wil een gezond BMI hebben en voorkomen dat ik diabetis krijg. Graag zou ik dit dieet willen uitproberen.

 8. Graag wil ik (53)dit dieet met mijn dochter(32) starten want niks helpt …kom daarna altijd juist meer aan en we passen niet meer in onze kleding????????????????We vertikken het om maten groter te kopen!Nu te hoge bloeddruk overgewicht etc

 9. Goede avond.
  Graag zou ik ook gewicht willen verliezen ik ben 67 jr weeg 85 kilo.
  Ik heb hoge bloeddruk waar ik medicijnen voor slik maar de bloeddruk zakt
  maar niet wel veel dieeten geprobeerd ik krijg nu ook last van atrose.
  Misschien is er voor mij ook een kans om het Alizonnedieet te mogen proberen.
  Vriendelijke groet
  Els.

 10. Goedendag

  Graag zou ik Alizone therapie willen uitproberen.
  Dit omdat ik een gezond BMI wilt hebben, en mij goed en energiek wilt voelen!

  Vriendelijke Groet
  Bernice Romer

 11. Mijn zelfvertrouwen is al jaren geleden verdwenen. Ik viel steeds op de verkeerde mannen en zette deze mannen op een voetstuk. Ik heb een heel negatief zelfbeeld en bekijk me zelf niet graag in spiegels. Door een operatie ben ik helaas vervroegd in de overgang gekomen waardoor de kilo’s erbij vlogen. Verder nog een te langzaam werkende schildklier waardoor afslanken ook bemoeilijkt wordt. Nu gaat in 2020 mijn zoon trouwen en ik zou dolgraag gewicht willen verliezen en mijn contouren willen verbeteren zodat ik ook weer eens kan stralen temidden van mijn ex schoonfamilie.
  Kortom, ik ben elke minuut van de dag bezig met mijn lijf, ik walg ervan, ben er steeds weer verdrietig over en ben radeloos. Heb al vele diëten gevolgd maar zou nu eens echt af willen rekenen met de overtollige kilo’s en vetrollen.
  Ben 1.66m en weeg inmiddels 110 kg. Ook last van beginnende fibromyalgie dus ook veel spier en gewrichtspijnen wat sporten weer bemoeilijkt.
  Dus als er een plaats beschikbaar is, ik stel mij heel graag beschikbaar.
  Maar ik zou ook graag met de kliniek in contact willen komen.

 12. Hoi laura. Ik herken dit euvel ook ik ben flink aangekomen door medicatie en afvallen is een frustrerende bezigheid… als jij al tips heb of evt.al begonnen bent met iets dat wel helpt zou ik dit graag vernemen van je….groetjes Tina

 13. Om mijn overgewicht wat kwijt te raken daar ik steeds liesbreuken heb mijn vraag dan of ik het kan betalen.

 14. Ben sinds 2003 bezig om mijn gewicht te minderen, het lukt me niet goed. Las over deze methode en ben erg enthousiast geworden

 15. Door medicatie aangekomen en kan daardoor moeilijk afvallen . Dat is erg frustrerend en zou het graag willen uit proberen

  • Hoi laura. Ik herken dit euvel ook ik ben flink aangekomen door medicatie en afvallen is een frustrerende bezigheid… als jij al tips heb of evt.al begonnen bent met iets dat wel helpt zou ik dit graag vernemen van je….groetjes Tina

 16. 2 weken geleden ben ik gestart met alizonne. En met trots kan ik al zeggen dat er 6 kilo af is. Maar nog belangrijker dan de kilo’s is de hele reis die je gaat nemen om gezond te worden. De eerste week was erg moeilijk. Het is even uitvogelen hoe je met je beperkte lijst eten omgaat en die past in je dagelijks ritme. voor diegene die nog moeten beginnen neem vrij op dag 3 en 4, die dagen stort je letterlijk in doordat de suikers uit je lichaam zijn en je afkickverschijnselen krijgt. Hierna wordt het alleen maar beter. Ik heb het idee dat ik me suf eet zonder me zwaar te voelen en na een grondig bloedonderzoek slik ik ook de nodige supplementen om gezond en in balans te zijn. Als dit traject afgelopen is is het aan mijzelf om op gewicht te blijven. Voor mensen die het interessant vinden. Dir betekent gezond blijven eten en suikers en slechte vetten vermijden. zoek naar artikelen over vetcelstress dit legt precies uit waarom mensen vaak dikker worden na diëten

  • Hi Lieke, ik ben net begonnen met het dieet en heel benieuwd hoe het jou verder is afgegaan! Hopelijk reageer je hierop :)

 17. Na 22 jaar WAO velen goedkopen vullenden maaltijden voor mij en de kids , veel te zwaar 105 kilo .
  Heb DB type 2 en ben hier en daar wat versleten door artrose zo belangrijk voor mij om aftevallen ivm pijn .
  Wie wil mij financieel helpen
  Bij voorbaat heel erg bedankt.

 18. Ik heb 5 jaar lang, na behandeling borstkanker, hormoontherapie/medicatie moeten gebruiken. Inmiddels ben ik helemaal schoon en gestopt met de hormoonmedicatie.
  Gezondheid is belangrijk echter ben ik door die belangrijke hormoonmedicatie enorm aangekomen. Het is heel dubbel ik ben heel blij dat ik er nog ben maar
  toch ook heel ongelukkig met mijn gewicht. Ik herken mijzelf niet meer en op
  een weegschaal ga ik al n paar jaar niet er niet meer op te staan
  daar wordt ik alleen maar heel verdrietig van.
  Het lukt mijzelf niet om af te vallen ik zou het daarom super vinden dat ik met behulp van Alizonne therapie weer goed ‘in mijn vel’ mag komen te zitten.

  • Het is of vertel ik dit verhaal. Bij mij is het precies zo. Eet alleen gezond voedsel en niet te veel maar val ook niets af.

 19. Goedendag,
  Na vele gevolgde diëten ben ik zwaarder dan ooit en heb dan ook weinig conditie!
  Begin daarnaast ook last van mijn gewrichten te krijgen…gezien de positieve reacties van velen over deze therapie zou ik deze dan ook graag willen proberen als een laatste redmiddel

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in