Allen Carr Dieet Methode

Sommige kennen hem van zijn boeken over stoppen met roken. Allen Carr heeft daarnaast ook verschillende boeken geschreven met als motto: “stoppen met eten”

Allen Carr noemt zijn methode een ‘anti-dieet’. Niet een dieet maar het veranderen van eetgewoonten staat centraal. Carr stelt dat mensen terugmoeten naar hun natuurlijke instincten. Zijn motto is: het voedsel dat het heilzaamst is, is ook het lekkerst – we moeten het alleen leren herkennen. Leren luisteren naar het lichaam betekent ook: eten als je honger hebt, stoppen als je genoeg hebt gegeten, en zoveel mogelijk onbewerkt voedsel gebruiken.

Omstreden
Allen Carr beschouwt vlees, melk en melkproducten en bewerkt voedsel niet als voedsel dat voor de mens is gemaakt. Deze bewering is omstreden. Zeker wie afziet van zuivel, loopt kans op tekorten aan bepaalde voedingsstoffen.

Allen Carr is niet meer
Allen Carr overleed op 29-11-2006 op 72-jarige leeftijd. Van Allen Carrs bestseller “Eindelijk niet-roker!”, zijn miljoenen exemplaren verkocht.

boekbeschrijving

Afvallen zonder dieet, calorieën tellen of wilskracht
Het is waar! Allen Carrs nieuwe eetmethode maakt dat u geniet van wat u eet, de smaken optimaal proeft én afvalt. U kunt: eten wat u het lekkerst vindt, uw natuurlijke instincten volgen zonder, schuldgevoel of spijt door het leven gaan, genieten van verse producten, afscheid nemen van problemen met de spijsvertering, uw smaak veranderen en verbeteren, de signalen van uw lichaam volgen
STOPPEN MET ROKEN DE CARR-METHODE heeft wereldwijd miljoenen geholpen definitief met roken te stoppen. Nu richt Allen Carr zijn logische en eenvoudige methode op eetgedrag. Er wordt u niets verboden. Carr biedt slechts enkele principes die leiden tot een gezonder eetpatroon, een gevoel van welbehagen en gewichtsverlies – voor altijd!

Bestel dit boek bij bol·com

En nu afvallen
En nu afvallen
Allen Carr

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Wat is jouw ervaring met dit dieet? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in