Ervaringen met Aloë Vera Forever Living en Clean 9

Aloë Vera is een cactusachtige plant dat veel in tropische gebieden voorkomt en in verschillende producten wordt verwerkt. Je zal de naam Aloë Vera zeker zijn tegengekomen op dranken, oliën, voedingssupplementen, huid- en haarproducten. Voorheen kende het al een zekere mate van populariteit in zowel Azië en Zuid Amerika waar het werd gebruikt tegen uiteenlopende klachten

Nu zijn er overal afslankmiddelen met Aloë Vera als het basisingrediënt te vinden. Denk aan afvallen met shakes en afslankpillen. Via deze middelen kan je makkelijk genieten van de vele voordelen van de Aloë Vera plant en ook je gewichtsdoelen bereiken. Een van de afslankproducten waarin Aloë Vera wordt gebruikt is Forever Clean 9 Detox

Aloë  Vera Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Aloë  Vera zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Aloë  Vera graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Aloë Vera geschikt?

Aloë Vera is een krachtig middeltje met best veel voordelen voor de gezondheid. Toch is het niet zo onschuldig als men denkt. Doorgaans is het veilig in gebruik, maar er zijn enkele uitzonderlijke gevallen. Begin er daarom niet zomaar aan alvorens je huisarts te spreken. Het kan immers een negatief effect hebben op je gezondheid. Zo behoort Aloë Vera tot dezelfde familie als knoflook en uien. Het kan dus allergische reacties veroorzaken.

Naast de mogelijke allergische reacties kan het ook de werking van je darmen verstoren. Dit kan leiden tot diarree en krampen. Let daarom bij inwendig gebruik voor ongewenste reacties.

Daarnaast wordt het gebruik van Aloë Vera afgeraden aan zwangere vrouwen en jonge kinderen vanwege de sterke werking op de nieren. Ook diabetespatiënten kunnen deze krachtige plant het liefst niet inwendig gebruiken, vanwege de invloed op je bloedsuikerspiegel.

Wat kost Aloë Vera?

Op dit moment zijn er talloze afslankmiddelen op de markt die Aloë Vera bevatten. Denk hierbij aan afslankpillen, dranken en poeders. De verschillende middelen verschillen nogal in prijs en kwaliteit. Kies een product dat past binnen je budget en leefschema.

Voordelen van Aloë Vera

 • Het is een goede bron van energie.
 • Het stimuleren van de vetverbranding, stofwisseling en spijsvertering.
 • Het bevordert de opname van voedingsstoffen door de darmwand.
 • Het werkt aansterkend.
 • Het heeft een helende werking op je lichaam.
 • Het bevordert het ontgiftingsproces.
 • Het verkoelt je huid.
 • Het houdt je huid soepel en glad.

Nadelen van Aloë Vera

 • Het kan allergische reacties veroorzaken.
 • Het kan diarree veroorzaken. Aloë Vera staat bekend om de laxerende werking.
 • Het sterk reinigende effect op de lever en nieren kan bij sommige mensen problemen veroorzaken.
 • Het is daarom ook niet geschikt voor zwangere vrouwen en jonge kinderen.
 • Het is niet geschikt voor diabetespatiënten vanwege het effect op de bloedsuikerspiegel.

Conclusie

De helende eigenschappen van Aloë Vera zorgen ervoor dat vitaminen en mineralen makkelijker door de darmwand worden opgenomen. De calorieën die je consumeert worden hierdoor sneller verbrand en gifstoffen worden efficiënter uit je lichaam afgescheiden. Het is dus ideaal voor personen die willen afvallen.

Aloë Vera is eenvoudig verkrijgbaar in de winkel of online te bestellen.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelDCN Detox, Cleanse en Nourish
Volgend artikelProdimed Clinics Review
aloe-veraDe helende eigenschappen van Aloë Vera maken het de ideale ingrediënt voor een effectief afslankmiddeltje. Het ondersteunt je lichaam in het ontslakken, geneest je van binnen, bevordert de opname van essentiële nutriënten en stimuleert de verbranding van vetten. Aloë Vera doet dit alles door je darmen te reinigen zodat vitaminen en mineralen makkelijker door de darmwand worden opgenomen. De calorieën die je consumeert worden hierdoor sneller verbrand en gifstoffen worden efficiënter uit je lichaam afgescheiden.

17 Reacties

 1. Graag zou ik aloe willen testen. Het werd mij aangemoedigd te gebruiken, maar volgens mij vond ik het heel erg vies. Kan ik tips krijgen en het dan daarmee proberen?

  • DE aloe vera drank in het gele kannetje was een wonderproduct,maar nu is de drank veranderd en zit het in tetraverpakkingen,en doet het niks meer voor je spijsvertering en krijg je er alleen maar nare bijwerkingen van,die blijven zo langf je de drank drinkt!!Dus veel te duur voor zo een slecht product!Gr FRANK

 2. Hallo, ik zou graag de aloë vera gel gebruiken omdat ik nu sinds ruim een jaar coeliakie heb… dit is ontstaan door acute nierfalen en hierdoor met uitdrogingsverschijnselen in het ziekenhuis opgenomen ben. Doordat dit gebeurd is heeft mijn lichaam (met name mijn darmen) een zware optater gehad en hierdoor waarschijnlijk coeliakie is ontstaan. Sindsdien kamp ik met vreselijke klachten rondom de stoelgang, afwisselend diarree of obstipatie. Nu heb ik een tijd senna thee gebruikt maar ben geschrokken na het lezen van de gevolgen hiervan… sinds ik hiermee gestopt ben heb ik heel erg last van mijn darmen/stoelgang. Ik zou graag deze methode op natuurlijke basis willen proberen voor hopelijk weer een gezonde darmflora

 3. Hallo, ik zou graag de aloë vera gel gebruiken omdat ik nu sinds ruim een jaar coeliakie heb… dit is ontstaan door acute nierfalen en hierdoor met uitdrogingsverschijnselen in het ziekenhuis opgenomen ben. Doordat dit gebeurd is heeft mijn lichaam (met name mijn darmen) een zware optater gehad en hierdoor waarschijnlijk coeliakie is ontstaan. Sindsdien kamp ik met vreselijke klachten rondom de stoelgang, afwisselend diarree of obstipatie. Nu heb ik een tijd senna thee gebruikt maar ben geschrokken na het lezen van de gevolgen hiervan… sinds ik hiermee gestopt ben heb ik heel erg last van mijn darmen/stoelgang. Ik zou graag deze methode op natuurlijke basis willen proberen voor hopelijk weer een gezonde darmflora

 4. Ik zou dit product willen testen omdat ik last heb van mijn darmen en er in de traditionele geneeskunde geen verklaring voor te vinden is.

 5. Ik zou graag aloe vera willen testen omdat ik vaker last heb van een opgeblazen buik en wil kijken of het met de aloe vera beter gaat/verholpen kan worden

 6. Hallo ik gebruik al 20 jaren de aloe vera gel drank(gele kannetje) van forever living products.Ik gebruikte de drank om de spijsvertering op gang te helpen en ik was altijd enorm tevreden.Toen hebben ze ineens de drank veranderd,en ik ben helemaal niet meer tevreden,want de nieuwe drank (kartonnen verpakking) doet niks meer voor de spijsvertering en ik heb nu nare bijwerkingen die ik met het gele kannetje nooit heb gehad.Bovendien heeft deze drank nu een vieze smaak,en de verpakking gaat gauw lekken!

 7. Graag wil ik FLP gebruiken,
  na een zware borstkanker behandeling met poly neuropathie en gewichtsverhoging na chemo

 8. Ik heb acute spierreuma en krijg daarvoor prednison. Nu is mijn vraag kan ik daarnaast aloevera gebruiken. Zo ja dan wil ik graag een kuur van U ontvangen.

 9. Graag zou ik de 9 daagse kuur willen ontvangen, om gratis te testen. Waarom omdat ik veel afslankprodukten in mijn leven heb ge probeerd niets hielp. Toch heb ik veel goeds gehoord en gelezen over Aloë Vera. Misschien is dit mijn laatste redding.

 10. Dan ga maar naar xenos, probeer het sap en doe dat maar een paar weken. Zonder toevoegingen wel te verstaan. Kost bijna niks en misschien helpt het en je hebt alweer vocht binnen.

 11. Hallo ik heb een vraag ik ben vorige week met de 2de kuur begonnen maar ik val niks af vindt het raar .weten jullie misschien wat ik dan moet doen.ik heb de vitaal centrum gebeld om te vragen wat ik kan doen maar ze willen je allen helpen als een consult neemt vindt het flauwekul je betaalt al best wat voor de ampullen

 12. Aloe Vera producten van Forever zijn een groot piramidespel. Het is uitsluitend te koop via een consulentennetwerk die werken op basis van commissies. Je kunt je dus afvragen hoe onafhankelijk ze zijn. De producten zijn onnodig duur en daar bovenop betaalt de klant uiteindelijk ook nog de commissie van de consulent. Ik ben helemaal klaar met maar Aloe Vera van Forever

  Renate

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in