Alpha Foods Review en Ervaringen

Alpha Foods is een merk dat verschillende supplementen maakt en aflevert. In deze Alpha Foods Review bespreken we een paar van de belangrijkste producten uit het assortiment.

Alpha Foods België

Alpha Foods is een bedrijf dat afkomstig is uit België. Ook al levert het bedrijf aan verschillende landen, van Armenië tot aan de VS, het moederbedrijf komt uit België. Het bedrijf is gevestigd in Deurle, een plaats in de buurt van Gent.

Alpha Foods collageen review

Alpha Foods Review
Alpha Foods Review

Een van de belangrijkste producten van Alpha Foods is de collageen. Dit product is gebaseerd op collageen van runderen. Uit onderzoek is gebleken dat collageen, ook dat van runderen, helpt bij het jong houden van de huid (bron). Het collageenproduct van Alpha Foods bevat daarnaast elastine van vissen.

Dit leer je onder andere in deze review

 • alpha foods belgium
 • alpha foods collagen review
 • alpha foods review
 • alpha foods collagen vegan
 • neues leben alpha foods
 • multi magnesium alpha foods
 • alpha foods collageen
 • alpha foods darm elixier

Testpersonen Gezocht

Nog 12 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Alpha Foods Review en Ervaringen Meer informatie

Alpha Foods vegan collageen

Veganistische collageen bestaat niet, omdat het een eiwit is dat door mens en dier wordt aangemaakt. Wel is het zo dat je de bouwstenen van collageen ook uit veganistische bron kunnen komen. Alpha Foods heeft een product waar deze bouwstenen in zitten.

Amazon DE Alpha Foods

Alpha Foods pizza
Alpha Foods pizza

Bestel je graag producten bij Amazon, dan kun je de producten van Alpha Foods daar ook vinden. Alpha Foods heeft hier een eigen winkel, maar je vindt de producten ook via het gewone  zoekscherm. Als je liever bij Bol.com bestelt, dan heb je pech, want de producten zijn hier niet verkrijgbaar.

Over het algemeen is het wel vaak voordeliger om de producten te kopen via de eigen webwinkel van het bedrijf.

Alpha Foods Darm Elixier

Een ander product van Alpha Foods dat gretig aftrek vindt is de Alpha Foods Darm Elixer. Dit is een volledig plantaardig product met vezels van allerlei verschillende planten. Zo vind je vezels van onder andere lijnzaad en zoethoutwortels. Daarnaast zitten er probiotica in de mix. Van het specifieke soort probiotica dat je in de Alpha Foods Darm Elixier aantreft, is bewezen dat deze helpt bij mensen met het prikkelbare darmsyndroom (bron).

Multi magnesium alpha foods

Alpha Foods Review ervaringen
Alpha Foods Review ervaringen

Het multi magnesium van Alpha Foods is een vrij uniek product. Waar de meeste magnesiumsupplementen alleen magnesium uit één of hooguit twee bronnen bevatten, tref je in Multi Magnesium Alpha Foods liefst zeven verschillende soorten magnesium aan. Deze verschillen ontstaan doordat magnesium zich op verschillende manieren kan binden. Daarnaast zit er vitamine C in dit supplement. Deze stof helpt bij de opname van de magnesium.

De supplementatie van verschillende soorten magnesium lijkt gezondheidsvoordelen te bieden, al wordt hier vooral naar gekeken vanuit het oogpunt van de bestrijding van ziekten (bron).

Alpha Foods review

Het is niet goed mogelijk om een algehele Alpha Foods review te geven. Het assortiment is bijzonder uitgebreid en er zijn tientallen verschillende producten. Veel van deze producten zijn plantaardig van oorsprong.

Wel is er veel bekend over de service van Alpha Foods. De service wordt over het algemeen als goed beoordeeld. Op een pagina waar klanten een Alpha Foods Review achter kunnen laten, lezen we veel lovende recensies over het plantaardige eiwitpoeder van Alpha Foods.

Ook de beoordelingen van Alpha Foods bij Amazon.de liegen er niet om. De meeste klanten beoordelen de producten met vier sterren of meer.

alpha foods collageen

Collageen is een lichaamseigen stof die bijdraagt aan een gezonde en elastische huid. Een van de grootste problemen met collageen is dat de productie van dit eiwit afneemt naarmate je ouder wordt. Veel mensen besluiten daarom om een collegeen supplement te nemen.

Alpha Foods collageen bevat een vorm van collageen die oorspronkelijk afkomstig is van runderen. Een nadeel is wel dat vitamine C ontbreekt in het supplement. Vitamine C is een stof die ervoor zorgt dat je lichaam sneller collageen aan kan maken (bron).

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringSaxenda Obesitaspil Kopen Liraglutide Review, Ervaringen, Kosten
Eenvoudig AfvallenBional Ideaal Gewicht Review en Ervaringen
alpha-foodsCollageen is een lichaamseigen stof die bijdraagt aan een gezonde en elastische huid. Een van de grootste problemen met collageen is dat de productie van dit eiwit afneemt naarmate je ouder wordt. Veel mensen besluiten daarom om een collegeen supplement te nemen. Alpha Foods collageen bevat een vorm van collageen die oorspronkelijk afkomstig is van runderen. Een nadeel is wel dat vitamine C ontbreekt in het supplement. Vitamine C is een stof die ervoor zorgt dat je lichaam sneller collageen aan kan makenv

2 Reacties

 1. Ik zou het heel graag testen. Ik heb een tijdje een ander type collageen gebruikt (in pilvorm en zonder resultaat) en zou heel graag deze vorm van Alpha Foods testen. Van alle supplementen die ik gebruikt heb houd ik altijd nauwkeurig per week bij wat ik zie/voel/ervaar/merk – en dat gedurende drie maanden.

 2. Ik wil graag callogeen poeder testen omdat het een natuurlijk alternatief is voor het verbeteren van mijn huid, haar, nagels en het houdt de spieren en gewrichten soepel. In mijn omgeving heb ik gezien dat het werkt, daarom wil ik dit testen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in